Paranormális jelenségek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te buddhista vagy? Már rég meg akartam kérdezni. Olyan furcsa idézeteket raksz be mindig...

sz4bolcs
Ti el tudjátok képzelni, hogy egy buddhistának elõnytelen az újjászületésben hinnie?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Na akkor itt megint van egy bibi. Amikor Te megszülettél, egy tulajdonságok nélküli emberke voltál. Igaz? Azokat késõbb "szedted" fel Magadra. Jólelkû, veszekedõs...stb. Tehát mind az ami jellemzõ Csibusz-ra.
Amikor majd Te egyszer megsiratsz valakit / én is, meg mindenki/ , az emberi tulajdonságaira fogsz emlékezni. De azok mind elszállnak a halál pillanatában. Akkor tehát, amokor ujjászületsz ki is leszel valójában??😊)

Walk the Talk.

Csibusz
hát az is lehet😊
sz4bolcs
Csak rohadás. 😊

Csibusz
Hát nem tudom én alapbol az ujjászületésben hiszek inkább,minthogy a tulvilági életben.
És gyakorlatilag? Aki anyukája hasában hal meg hat hónaposan? Vele mi van?
Vagy, mint embrió / mert már õ is ember /. Nos akkor még szarabb a helyzet!
<#gun>

Walk the Talk.

Csibusz
nah ja a halál után nincs öregedés elméletileg😊
TV-ben: visszahozták a halálból a nõt, és õ elmesélte, hogy talákozott a meghalt anyukájával. Akkor, hogy is van ez? Mirõl ismerte fel. Ott is ugyanúgy néznek ki, mint élõben? Aki mint babaként halt meg az ott is baba, aki meg 100 évesen az ott is úgy néz ki??? Hát akkor elég szar a dolog.😊)

Walk the Talk.

Csibusz
ja lehet hogy a fejlécre gondolsz...a Logomra?
Csibusz
miért ne lenne? Szellemjárás...
mivan? aztsemtudom mi az😄
Ez nem paranormális: a header-en Te vagy?😊)

Walk the Talk.

Csibusz
azse semmi. Nekem huh szal volt mikor 8 éves voltam kb és ugye én a felsõ téren vagyok..becsukva az ajto csucsuzok nagyban egyszer csak kényszert éreztem hogy felkelljek de nem pisilnem kellet =)
És akkor nézek körbe hideg érzés fogott el nagyon és látom hogy valami jön az ajtón befele.Közeledik és tudtam hogy rossz mert láttam hogy jön gonoszan. az én szobámban van egy kémyén a közeképn na körbefutottam és lerohantam csucs rosszulléttel anyumhoz...Õ meg erre: csak egy rossz álom volt.. Hát szerintem meg nem...Na ez volt egyik és a legkisseb korom,ban jelentkezõ majd irom le a töbit is csak érdekel a véleményetek
Nohab
Nekem még tavaly ilyenktól oktoberig volt az, hogy szinte mindenhol 56 os számot láttam. Régebben ez a 35 sel volt így...
Csibusz
Szijasztok! én is csatlakozom ehez a Topichoz nekem is már nem egyser volt lyen kissebb nagyob élményem
csgery
Nem tudom, ez menniyre paranormális, inkább érdekes. Már vagy 5 napja mindíg, amikor ránézek egy órára (bármelyikre) és bárhol vagyok, a percmutató mindíg 56-ot mutat. Kurvára idegel, és máskor nem nézek rá az órára, csak egyszer, akkor is mindíg 56-ot mutat...
RatBaG
békével jöttem! <#zavart2>

Per Aspera Ad Inferi.

Nohab
Hoppá, lebuktam ! Bevallom egy földönkívüli vagyok és külföldieken végzek kísérletet... vagy véletlenül megnyomtam egy m betüt 😊
csibcsab
oks ha te mondod😄 hjujj 2007 alkalmábó majd be is rakom a bolygonk himnuszát😄 nagyon jó csak ti nem tudjátok kiejteni😄 és saját külföldieid vannak? szal igy tartod õket? mire? kisérletezel rajtuk esetleg ijen szexuális dolgok? <#wilting> 😄

Régen nagyképű voltam... de mostmár tökéletes vagyok!

Nohab
Beszélj csak a saját nevedben.😛 Egyébként van néhány hülye külföldim aki így gondolja...

BUÉK
csibcsab
Magyar ufóakták...😛 sztem a magyarok is ufók -- az élen velem 😛

B.U.É.K

csgery
Én isa Boldog új Évet Kívánok Mindenkinek!
Mindenkinek BUÉK !!

Walk the Talk.

csgery
Márcsak a magyar ufo aktákra leszek kíváncsi... olyan még nincs?
csibcsab
de joo nézni hogy hogy kihalt ez a topik... kiadják az a francia ufo-aktákat... biztos sok érdekes dolog is lesz benne... itt is van sok érdekes dolog... www.topsecret.uw.hu, jah és az amerikaiak tagadják hogy vannak földönkivüli lények.. viszont van egy törvény arra vonatkozóan, hogy semmiféle kapcsolatot ne létesitsünk az ijen földönkivüliekkel... akkor csak vannak, csak titkolják... jó jó az amerikaiak amugy sem az eszükrõl hiresek... igen hajnalcat két énem van😛 nh joo nem csak mikor mien kedvem van az irogatáshoz😛, de most télelg ijen elmebetegnek nézek ki? [#crazya, amugy má zavart hogy alig irtok ebbe a fórumba mióta elmentem... nagyképûség ide vagy oda<#taps>

ui: Mindenkinek Boldog Új Évet Kivánok!! És az alkohol mámorába ha ufót láttok ne létesitsetek velük kapcsolatot! még szexuálisat se!😄

Czdano
ha mostanában vki sok villanást lát az nem ufo hanem tüzijáték 😄DD >gondolta szól<

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

csgery
Huhh, de kihalt a topik!
sz4bolcs
csak szimplán következetlen. Elõször teleoffolja a topicot, aztán azt mondja, hogy nem az offról szól a topic. Aztán újra fél oldal off... mi a következõ?

Lehet, hogy két énje van.<#wow2>

Kedves csibcsab! Nem akarjuk, hogy elmenj, mert így lesz színes a topic. Csak döntsd el végre milyen stílusban akarsz topic-ozni. Csapkodod a billentyût vaktában, vagy mindenki számára érthetõen pötyögsz. Csak olvasd el a beszólásaidat. Mintha két különbözõ ember írta volna.
Ne haragudj!
Békés Boldog Karácsonyt!
<#wave>

Walk the Talk.

REALista
Ez most hogy jön a Paranormális dolgokhoz???<#wow2>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Huha, és most depi, öngyi leszel és kísérteni fogsz a fórumban? <#vigyor3>

Tomo15
bye
csibcsab
nem kedves patiang... csak mivel sokakat zavar a jelenlétem itt a forumba és szeretnétek nagyon h emenjek ... akkor elmegyek de akkor ti is javuljatok egy szintig.. pl te patiang probáld meg megtalálni ez összhangot a meggoondolatlan észjárásod és a merészséged között... vagy elõbb rakd sebességbe az agyad mielõtt elindítod a szádat... mert ha kicsit gondolkozol... te megbántasz valami hülye beszolással... én visszaszolok... te visszaszolsz ... hajnalcat beszol nekem én már 2-töknek szolok vissza... csatlakozik a beszolok táborához szabolcs és még egy pár vki én meg midnenkinek visszaszólok... és megkezdõdik az elsõ forum háboru... csak azzal a kis különbséggel hogy Ngem nem lehet innen eltüntetni egykönnyen... legyetek jók egymáshoz tiszteljétek a másikat és ne kössetek bele a másik dolgába, miért kell a másik ellen dolgozni? Nem lehetne egyszer mindenki jó a másikhoz elõitéletek nélkül? Mert hogy ki ennyi idõs ki annyi idõs... meg még felsorolhatnék ezer és ezer okot amiért a másik megbánthatna valakit... de nem jobb a békesség? sose értettem hogy mért kell a másikat bántani... megmondom tudom sokakban az fogalmazódik meg hogy én is beszoltam.. de csak azután miután ti is elkezdtetek itt szenyózni... ha nem kezdõdik el az hogy bátnsuk a másikat és nincs sok hülye aki még bele is száll a dologba akkor nem lenne semmiféle vita ezen a fórumon... lehet hogy gyerek vagyok lehet hogy ti már felnõttetek, de ti is nagyon gyerekesen viselkedtek sok helyzetben. na mind1 én itt a munkámat befejezettnek látom... mindent megtettem amit csak tudtam. üdv mindenkinek... majd lehet hogy találkozunk egy másik idõben egy másik helyen egy másik forumban.. sziasztok <#integet2>

Mondd csibcsab, ez Nálad egy játék része, hogy néha mint egy ovis, máskor meg mint egy dipis mûködsz???

Ha igen, akkor...............
😊)

Walk the Talk.

csibcsab
ez nem chat... 😛 én is tom ezt mondani... de ha mindig mondanám hajnalcat meg czdano esetleg sz4bolcs után akkor nagyon sok offtopic lenne... és mivel az Mber nem tökéletes, nem kéne állandoan piszkálodni ha berakok egy offtopicot, mikor ugyanúgy ti is berkjátok.. amugy meg ez olyan dolog mint hogy szeretkezzünk a szüzességért... mondjétok hogy ne rakjak be offtopicot mikor ti is ugyanugy berkajátok... tudom h nem teccik itt a jelenlétem de addig biztos nem húzok el errõl a fórumról még nem javultok meg... szal ha jook lesztek akkor nem irok ide többet! nah egyszeri és visszanemtérõ ajánlat szerintem ti is örlnétek neki ha elhuznám innen a csíkot, de mondom amig nem fogtok ti is lojálisan eljárni a dolgokkal ne várjatok tõlem is joo dolgot... amijen az aggyonisten olyan a fogaggyisten... mind1 csak ezt akartam mondani és most figyelem hogy viselkedtek! legyetek jók és akkor elmegyek...😛

ui:

És Jézus szóla hozzájuk:
"Mondjátok, ki vagyok én?"
És õk felelék:
"Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk."
És Jézus szóla:
"Mi???"

Ja, ledobom a lasztit, és felesik😄DD

Walk the Talk.

sz4bolcs
arról van linked?

Czdano
sztem is....

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

<#idiota><#zavart2>

csibcsab
ez nem chat

Czdano
ha nem tetszik van másik is
ez nem chat

ma recsegett fenn a parketta áá (õsrégi ház rulez ;o)

csibcsab
hát érdekes nagyon sokan irtok ebbe a forumba

csibcsab
nicns valakinek 2007-ES hotoszkopja?

csibcsab
románijába is van éa attol függetelnül h roma mellett van létezik egy ijen romániába is ... csak az nem olyan felkapott mint az olasz mert az Mberek szivesebben mennek roma mellé mint románija egy kis nyomortelepére... nem vok írástudatlan... te vulgárspirituáloo😄

sz4bolcs
Az nem Románia, hanem Róma, te írástudatlan. 😄

Czdano
akkor ott teljesen máshogy kell vezetni is meg mindenre figyelni kell nehogy elkezdj felfelé szaladni stbstb

Czdano
téleg :o egyszer megnézném azt a helyet!

csgery
Nosa, az is elég fura, hogyha valakit emglöknek, akkor felfele fog õ is gurulni?😄
csibcsab
hát kissé fura de ez van ez egy gravitácios anomália