Paranormális jelenségek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Amikor majd Te egyszer megsiratsz valakit / én is, meg mindenki/ , az emberi tulajdonságaira fogsz emlékezni. De azok mind elszállnak a halál pillanatában. Akkor tehát, amokor ujjászületsz ki is leszel valójában??😊)
Walk the Talk.
Vagy, mint embrió / mert már õ is ember /. Nos akkor még szarabb a helyzet!
<#gun>#gun>
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
És akkor nézek körbe hideg érzés fogott el nagyon és látom hogy valami jön az ajtón befele.Közeledik és tudtam hogy rossz mert láttam hogy jön gonoszan. az én szobámban van egy kémyén a közeképn na körbefutottam és lerohantam csucs rosszulléttel anyumhoz...Õ meg erre: csak egy rossz álom volt.. Hát szerintem meg nem...Na ez volt egyik és a legkisseb korom,ban jelentkezõ majd irom le a töbit is csak érdekel a véleményetek
Régen nagyképű voltam... de mostmár tökéletes vagyok!
B.U.É.K
Walk the Talk.
ui: Mindenkinek Boldog Új Évet Kivánok!! És az alkohol mámorába ha ufót láttok ne létesitsetek velük kapcsolatot! még szexuálisat se!😄
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Ne haragudj!
Békés Boldog Karácsonyt!
<#wave>#wave>
Walk the Talk.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Ha igen, akkor...............
😊)
Walk the Talk.
ui:
És Jézus szóla hozzájuk:
"Mondjátok, ki vagyok én?"
És õk felelék:
"Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk."
És Jézus szóla:
"Mi???"
Walk the Talk.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
ez nem chat
ma recsegett fenn a parketta áá (õsrégi ház rulez ;o)