Paranormális jelenségek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano
akkor elvileg lefelé nehezebben birok futni..érdekes 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

csibcsab
hja😛 bocs😛 axittem videooom nincs de izé az a cikk van:S de sztem néhány kép is tök joo h tolni kell a kocsit h lemenjen a lejtõn

Régen nagyképű voltam... de mostmár tökéletes vagyok!

De én nem a gömbvillámról írtam, hogy érdekelne, azt már láttam, meg ilyen laborosat is, hanem a felfelé guruló tárgyakról, az érdekel, amik Romániában is elõfordulnak...

csibcsab
nah hajnalka! megtaláltam a laborost: http://www.youtube.com/watch?v=f8WQvBXcI_0

csibcsab
itt is egy: http://www.youtube.com/watch?v=D3vBW_eW238

csibcsab
egy ijet találtam : http://www.youtube.com/watch?v=6ioN-3UWYrY

csibcsab
aham axxem a jutobon láttam de asse biztos vagy a google videon... nah mind1 a szomszádda néztük még a nyáron de izé írd be valamejik ijen video-s oldalra és írd be hogy : globular lightning vagy ball lightning éd keress vidiket... amugy tök érdekesek csak az a baj h laborba csinálták... de addig keresek ha lesz link akkor adok!

És errõl videót is tudnál mutatni? Érdekelne.

pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff😛

Hát ez eléggé ilyesztõ lehetett.
Fuvallatot én is szoktam néha érezni, és a lakásban, nem kinnt és nincs kinyitva seholse egy ablak se...mind1, lehet, hogy csak a képzelet játszik velem.

csibcsab
pff:S mindenkinnél gömbvillámok császkálnak...😄 én sose láttam csak ijen videoba... de akkor is csak egy kis gömb volt és egy laborba csinálták. De amugy nagyon ritka... attol h te láttál...

Gömbvillám nem is annyira ritka, nekünk is az jött be a házba... és szétbaszta a vezetékeket és a pince majdnem leégett. Bemeneti és kimeneti nyílást se találtak, szóval gömbvillám volt a szakértõk szerint.

Pfff..., ez egyértelmû, hogy nem eredeti. Amúgy jó kis hely. (Y)

csibcsab
hát.. szar lehetett:S amugy honnan tudod h nem egy szellem volt e az h megzavarod a légáramlatot nem idéz elõ egy fekete árnyat v mit... sztem izéé lehet h egy fekete macska volt:S balrol jobbra vagy jobbrol balra szaladt?

csibcsab
Hjam van ijen télleg... sõt nem messze inenn romáinába is... elõször mindenki aki arra jár arra lesz figyelmes hogy a kocsik amiket otthagynak felfele gurul meg minden... mértanilag kiszámították hogy nem felfele lejt ( pff felfele lejt😄 ), hanem ugyanojan rendes domb mint a többi csak ott a gravitácios hatások is másképp érvényesülnek vmiért...és nem hoax😄 ha arra vagy kiváncsi ime egy cikk:

http://index.hu/tech/tudomany/grav0605/

amugy télleg érdekes

Én spec nem hiszek a szellemekben, de velem történt ötödikes korom körül, amit nem tudok megmagyarázni. Bár biztos van rá.
Kölkök kimentünk a temetõbe. Volt ott egy családi kripta, melynek bejáratát egy ajtó takarta, amin egy rácsos ablak volt. Én felálltam egy kõre, hogy benézzek. Egy lefelé tartó lépcsõt láttam, s pár pillanat múlva valami feketeség rohant felém lentrõl. Én úgy estem hanyatt, és az ablakon finom porból álló fuvallat szállt ki.
Mostani eszemmel azt mondom, biztos valami légáramlat egyensúlyát borítottam fel, de akkor ez elég félelmetes volt.

Walk the Talk.

sz4bolcs
Én azt hallottam, hogy Olaszországban van egy hely, ahol felfele gurulnak a dombon a tárgyak. Más is hallott errõl? esetleg tud cikket linkelni?
Hoax?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

csibcsab
ez mennyire rémisztõ? amugy én azt utálom ha a monika sóba meg a balázsba bemennek ijen hajléktalaon és mindenféle baromságot besézlnek hogy láttak ufo-t meg szellemet meg ijesmi... de pl eccer volt nemtom h kettes vagy retekklubb😄 hogy izéé egy görögo-ba egy lakosoron volt egy ijen nagy valami hogy ha a munkások dolgoztak rajta akkor minden elbaszdott meg a dolgok maguktol beindultak... és a görögök mindenhonnan segítséget kértek hogy el akartak onnan menni:S

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
na ott a pont! no tovább offtopic 😊
egyszer már nemtom meliken tán' discoveryn volt hogy egy család öreg házba költözött és egyszer csak megmozdultak a tárgyak meg minden de amibõl téleg kiderült h szellemek vannak h egy bicikli magátol ment o.0
természetesen elkölöztek

csibcsab
pff:S teljesen mind1 a gömvillám ugyanojan tudományosan megmagyarázott jelenség mint a sima.. csak mivel nagyon kevés van, ezért a viselkedésérõl is keveset tudunk... de az kissé fura, hogy izéé a kéménybõl jött ki... nem a mikulást láttad? amugy meg sztem mindenki offtopicol összevissza szal, sztem nem rajtam léne lovagolni... és nem lehet mindig csak paranormális jelenségeket írni mert az is olyan ritka legalább mint a gömbvillám...

Ne legyél durca. Én csak azt mondtam, amit mi tettünk.😊)

Walk the Talk.

Most sérti vagy?
Én csak azt mondtam, amit mi tettünk.😊

Walk the Talk.

sz4bolcs
Jó, akkor nem látni a gömbvillámokat...

Csak azért kérdeztem, mert abban az idõben / gyerek / mi is, ha "valamit" sokáig néztünk /fõleg este/, és még magyaráztunk is egymásnak, símán beleéltük magunkat.😊

Walk the Talk.

sz4bolcs
Offolsz, mint az állat, ez nem szídás.
Amúgy kicsit parás volt a gömbvillámos, de nem kell túldramatizálni, nincs tõle lelki törésem. 😄

sz4bolcs
nem tudom. Nagyon fiatal, talán 8 éves. Még walt disneyt mentme nézni nagynénémhez.

Czdano
én ha sokáig az eget bámultam kis csillogo félreérthetõ, csillaghoz mégis hasonlito pontot láttam..repülõ volt ^^

csibcsab
pff:S amugy általába azok a dolgok a legrosszabbak amik kis korodba történnek veled és az olyan emlékek egész életedbe végigkisérnek meg minden... amugy joo hogy megosztottad a gömbvillámos sztoridat😄

ui: tomo15 a fórum nem a másik szidására való!

A fórumosoknak meg Boldog Karácsonyt és pihenést kívánok!<#integet2>

Hány éves voltál?😄😄

Walk the Talk.

sz4bolcs
mondjuk ufo, mert nem tudtam azonosítani.

sz4bolcs
Én láttam már kisebb koromban, mondjuk lehet, hogy gömbvillám volt. Kijött a kéménybõl egy akkora fénylõ gömb, mint egy monitor, és végigszállt a tetõ fölött. Minden részény egyenletesen világított, szóval nem gondolom, hogy valami parázs lett volna. Mindenesetre nagyon beparáztam tõle, futottam a nenémék házáig. 😊

csgery
Egyébként aki a topikban már írogált, az látott már valaha UFO-t? én még nem😛 jah, egyébként az nem fura (ha jól tom már ezt régebben leírta vki),hogyha például neked mondanak valami ufo-s históriát, mindíg úgymondják, h a nagyanyám tstvérének az unokahúga? Ezért mert így valaki azt mondja, nem feltétlenül látott, vagy aki mondja h látott az látott😛
Tomo15
Te offolsz egyfolytába. Sztem lassan be kéne fejezni. Thx!
csibcsab
de kedves hajnalcat emesélte a tékeléés folyamatát ... amit így nagy hülyeségnek tartom ez a forum is olyan lesz mint a vicclap... h izéé elsõõ vok:S

csibcsab
hát... vagy videjoo TÉK a.. de videjookat má nem árulnak má rég lejártak azok a kazetták tudod amit abba a nagy dobozba kell belerakni... de nem biztos hogy jol mondom mert az nagyon rég volt😄

Czdano
igaz, megnézem hogy vannak a macskák 😉 (vagy szellemek? :o)

Nohab
Ahhh... Ennyire azért nem kéne...Ez csak egy egyszerû áramkimaradás...ritkán vannak ilyenek... a távolság meg azzal magyarázható ,hogy netán ugyanabból az erõmûbõl jön az áram nekik is... Egy kis ész kell ide...
fes-ték😄😄

Walk the Talk.

csibcsab
hát igen mert mijaz a ték?

csibcsab
hát akkor mért írsz bele offtpoicot?

":S ték? :S"

Tudatlan.

<#nezze><#banplz>

Tomo15
Duván lecsökkent a "szinvonal"<#rolleyes> Ez itt nem chat:c
Te szemét, elvitted a Tékemet!<#schmoll2><#smile>

csibcsab
rák?😄 bazz most akartam pont beleírni h akkor nem véletlen rák vagy😄

csibcsab
:S ték? :S közbe tanulom áám nagyba a törit meg a nyelvtant!😄

rák😄

Walk the Talk.

Pheaper
ték 😊

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

csibcsab
szûz a csillagjegyed mi?😄

csibcsab
nah tucc te rendes is lenni😛 csak itt izéé ki kell húzni!