Paranormális jelenségek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csibcsab
japán csodajármû...

Régen nagyképű voltam... de mostmár tökéletes vagyok!

Hmm...

Kmarha

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

csibcsab
.... nem érdekel 😛 mert nem wok olyan mint egyesek akik másnak akarnak rosszat.. tõlem kurwa messze áll a bántalmazás.

Nohab
Rendben! Akkor fektessetek vágányokat az állomástól a házig és már jövök is egy Nohabbal 😊 Az nem lesz baj, hogy hajléktalan leszel a manõver után?
csibcsab
vagy egy vonatot... és kedves nothabot... mivel nothab nagy vonatos ugyebár... és amugy is én a társadalom jotewõõje wok... nézzétek meg mennyi okosságal láttalak el benneteket...😛 EGO😄

Nohab
Szenteljünk fel egy IFÁt és törjünk be csibcsab házába.<#idiota>
csgery
Az odaátba volt, hogy a tesstel rendelkezõ "izét" egy szentelt öntött vasrúddal akarták lenyomni... végül is bátmi lehet, csak szentelt leygen, vagy legyen valami egyházos beütése😊
az ilyesmi nem hat: kereszt szentelt vít, karó ezüst, fokhagyma, só,mit tudom én olyan sok minden van a filmekben.

csibcsab
pf😛 én egy kicsit komolyabb válaszra várok😛 de a csikizés is megteszi... habár én nowok csikis...😄

át kell szellemülni😊
amugy vannak olan dolgok amiket nem lehet +magyarázni vagy kár agyalni rajtuk, mert akkor már nemis lesznek..
amugy testtel rendelkezõ szellemet ki kell cskizni a testébõl és ha már nincs ott akkor már nemis veszélyes😄

Hiszek az érzékek hosszútávú eltompításában a végtelen felé(Jim Morrison) jaaa és mindenki azt csinálja amihez leginkább nem ért:D

csibcsab
hja...😛 amugy pl az ijen szellemet miwee lehet legyõzni?

ÖTLETEKET WÁROK HOGY LEHET LEGYÕZNI EGY TESTTEL RENDELEKEZÕ GONOZ SZELLEMET!!!!

lehet, csak gondolkodtam, mert mindenban van valamilyen, törvényszerûség, mindenek meg vannak a maga fizikai szabályai,még a szellemeknek is....
és biztos lehet valamit tenni egy szellem ellen, mindent le lehet gyõzni ...valahogy.

csibcsab
a szék nekem si recseg de megszoktam.. gondolom valaki ül bele mindig ... ezért jó melegen hagyom nehogy a kedwes szellem még hidegre is üljön már.

csibcsab
javítás: szõrt ... jah szoval a hideg levegõ miatt érzed az érzést.. nem irtam még le... mert lehet h csak bebeszéltem magamnak és a libabör kapcsán jutott eszembe ugyanigy irkáltam itt gépnél mikor csak kirázott a hideg hátranéztem és elsuhant mvi fekete... úgy kirohantam h csak na... és a telefonhívások jöttek utána... de lehet h csak halucináltam és bebeszéltem magamnak.. de kurwa valóságosnak tünt.

csibcsab
nos...😛 ha libabõrös vagy az azért van mert a bõr alatti idegeke nagyon gyorsan és jól érzékelik a legkisebb hõváltozást is... a libabör pedig egy feltétlen testi szomatikus reflex ami abból áll h a szõr felborzolja rajtad.... mivel a szõr és a bör közti levegõ melegít... ajjha folytogatós szellem? olvastam arrol hogy kategorizálják a szellemeket... amejiknek van teste az biztos h erõszakos és a szar se szabadít meg tõle csakvmi nemtom mi... szal nem jo egy testel rendelekzõ szellemmel összefutni.. sõt volt egy olyan egy magányos kisfiu uj házba költöztek nem volt barátja egyszer csak találkozott egy fiuval akivel nagyon jó barátságban lettek.. aztán a kisfiut nem találták... állítolag az az uj barát ölte meg és késõbb az is kiderült hogy egy fiu gonosz szelleme és azért keres barátokat és öli meg õket mert amikor élt az akkori barátja cserben hagyta és miatta tünt el és halt meg... szal bosszút áll.

csgery
Ez így van. Nálunk is hetente többször van az, hogy csörög a telefon, és nem szól bele senki, csak a saját hangom visszhangzik...
érdekes, és valami ötlet hogy mit lehet tenni ha megtámad egy szellem?
Komolyan mondom, nagy bennem a kiváncsiság(meg makacsság, egyesek szerint ez lesz a vesztem)
szóval kiváncsi lennék már egy igazi szellemre, persze elhet hogy megilyednék, de még mindig azt gondolom egy élõ ember tud a legtöbbeet ártani egy másik embernek

macselek
bekaphatod

macselek
legjobb haveromnak a családja k fogékony a dögökre. Náluk szoktam is LÁTNI szellemeket, na szóval a haverom báttya, meg a csaja elköltöztek vhova, ahol mégdurvább volt ez a szellem mizéria, és ott kisértett vmi vén k szelleme, és a csajt elkezdte folytogatni a fürdõbe.. én nem voltam ott, de nem tudom miért hazudnának, nem egy olyan dolog ez amiért nobel díjat kap az ember ugyebár<#idiota> Szóval énis láttam ott szellemet.. pl. elaludtunk a tv elött és felébredtem, és akkor láttam vmi fényes gecit elsuhanni elöttem.. gondoltam halu volt mer most keltem.. aztán el kezdett recsegni az egyik szék. Erre mondom véletlen, erre megin recsegni kezdett.. nem ült benne senki..

Biztos monika show bol vette.
Tényelg? Volt már olyan hogy valakit megtámadott egy szellem? Részletezd mert még ilyenrõl nem halottam.

Jut eszembe, azt mondják ha azember szellmet lát lehûl a levegõ a helységben, nem lehet hogy csak úgy érzi az ember hogy hideg van mert fél?
Mert ügye ha félünk akkor libabõrösök leszünk?
Furcsa gondolat sor, de én szeretek logikus magyaráztatoak találni.

macselek
ha vmi vén k!rva szelleme elkezdene folytogatni akkor lehet te is félnék<#idiota> nem mintha velem történt volna ilyesmi, csak ismerek valakit akivel igen

Nohab
Nálunk is van ez a telefonos dolog, de nem is érdekel. Ez egy baki. Ilyenkor megszakad a kapcsolat. Semmi paranorlmális dolog nincs ebben. Az az érzés ami azt kelti benned, hogy valaki néz, azt egy hang okozza. Egy kísérlettel be is bizonyították. (De nem zárja ki, hogy a szellemek ilyen frekvencián adnak ki hangot.) Szóval zavaros az egész. Ostobaság lenne vakon elhatárolni magunkat valamelyik oldalra is.
Miért? Szerinted akinek ilyesmi élménye van az képzelõdik?

nem is tudom, lehet ostobaság, és nem ezt mondom hogy nem ijednék meg, de én igazán csak az élõ emberektõl tudok megijedni,
nem hiszem hogy egy szellem, vagy ufó vagy akármi nagyon meg tudna ijeszteni. Persze elhet csak azért gonolom mert még nem volt ilyesmiben részem.

csibcsab
sztem tök rémisztõ... ha este vagy ootthoon és amugy is mintha néznének és még a telefon is megcsörren de nem szolnak bele... és csak hörgést hallasz és a legjobb ha számkijelzõs a telefonod... de nem irja ki h kihiv:S

csibcsab
kedves realista... sztem pszt😄

REALista
Hallgass Anyádra! <#eljen>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ilyen nálunk is gyakrana van csörög atelefo, nem szól bele senki...és másnál is van ilyen elég gyakran. Hát nem is tudom de eddig még a telefoncsörgésre nem gondoltam úgy ,,paranormális jelenségre".

macselek

csibcsab
nah mostmár télleg elegem van:S nem volt ma suli... aztán ugye itthon voltam.. egyedül... olyan érzéss volt mintha figyelnének és a telefon is csörgött és ha felvettem nem szolt bele senki... a kutyámat is behoztam mert kurvára féltem... és az csak ült és nézett elõer.. meg néha odajött hozzám:S nemtom mit nézett egyszer láttam vmi feketáét elsuhanni anh akkor mondom vége és kirohantam.. majdnem elestem... nagyon rosz volt. anyának meséltem habár õ sose hiszi el... és azt mondja h megbolondultam meghogy mennyek eleorvoshoz... aztán kinnvolt egyszer csak csörgött a telefon anya vette fel és nem szolt bele senki....

csibcsab
hát😄 nemtom nekem a régi filmek közül nem mnagyon teccett egy se mivel olyan megjáccosak... szal nem érzem azt h én is ottwok😄

régi film, más izlések, régen ez jó film lehetett, de amúgy érdekes volt maga a történet.

csibcsab
hja ... én csak az elsõ 10 perceet láttam.. csak azt nem értem h tuttak az õsök ijen gagyi filmeken izgulni

macselek
jó régi😄

tegnap megnéztem a Kopogó szellem c. filmet.... hát érdekes volt.

csibcsab
de kedves😄 de ez nem igaz már:S sõt most rákényszerültem az unalomban a tanulás....

csgery
Tudjuk😊 HIdd el, mi Veled vagyunk, itt dõlhet belõled a szó😄
csibcsab
... én mingyárt meghalok... alig beszélgettem valamit is😛 ne tudjátok meg mijen rosz ha nem dõlhet belõled a szó😛

sajna nem értek az msn-hez

csibcsab
ehh😛 kéccer😛 nekem meg rosz az msnem<#szomoru1>nah ti vagytok az okosak... mondjatok valamit:S

macselek
franc, plíz törölje vki

macselek
lol lassan kialakítunk itt egy Heroes bandát és összevissza repkedünk majd Budapest uccáin xD. discoveryn van az a vén japó aki hûtõket tud magára ragasztani, próbáld meg fejleszteni és akkor lehet neked is fog. Te leszel: "Mágnes" oké?😄 vááháháhá

macselek
lol lassan kialakítunk itt egy Heroes bandát és összevissza repkedünk majd Budapest uccáin xD. discoveryn van az a vén japó aki hûtõket tud magára ragasztani, próbáld meg fejleszteni és akkor lehet neked is fog. Te leszel: "Mágnes" oké?😄 vááháháhá

csibcsab
keresgélj olyan forumokon ahol a többi embernek is vannak ijen dolgai... lehet h õk már tudnak valamit😛

csibcsab
ajjha hogy besûritettem egy halom hozzászólást😛

csibcsab
igen😛 ez így van.... ajjha fémeket magukra ragasztani? nem semmi... Vaterod is tudja? Lehet h örökletes... Majd az unokáid is így magukra ragasztják a cuccost😛 nekem csak a jövõbelátás megy... nembaj csak kb anyni h nem vettem még neki sok hasznát😛 de azé mégis valahogy megérzem mire kell készülni a dogákra... nekem most az is bõven elég... a vallási része aztán engem se érdekel szoval... 87? igen elképzelhetõ hogy indigó vagy... márha rád is illenek a leírások. Nem tudja valaki miért szar az msn? Mert nem akar beengedni.

Landren
Olvasgattam a linkedet, meg aztán néhány onnan nyíló oldalt... Mit mondja érdekes dolgok, bár elmennek kicsit a vallás irányába, amibe én annyira nem szertnék belemenni. Lesz kicsit több idõm beleásom jobban magam, hátha megtudok valami okosságot a rám vonatkozó dolgokkal kapcsolatban is.

sose nyomd fullba a kretént