4159
UFO-k,szellemek,meg ilyenek...
-
#2028 Nem, másokkal is szokott előfordulni. Velem is nagyon néha... ilyen deja-vue érzés, meg minden. -
#2027 az normális ha néha-néha megálmodok egy-két lényegtelen dolgot a jövővel (jövőmmel) kapcsolatban? -
patiang #2026 Ha a tudomány olyan "majom", holmi távoli csillagokkal meg hasonlókkal foglalkozik, gondolom volna "esze" arra is, hogy megoldja a hintamarhaságot.
Nem!? -
#2025 nem egyszerűbb, izgibb :) -
#2024 Támogatom a szeles dolgot!Nem hülyeség ! -
mustar #2023 Még a hintásra visszatérve:
Miért gondoljátok, hogy szellem? Azért mert semmi magyarázatot nem tudtok (mivel nincs olyan tudás a birtokotoban) vagy egyszerűen csak el AKARJÁTOk hinni (csak azoknak írom, akiknek inge). Legvalószínűbbnek a szelet tartom. Ha a hintát, csak picit is szögből éri a légáramlat, akkor ugye valamelyik lapját éri, ettől az kileng. Mivel az ülőke el tud csavarodni a függőleges tengelye mentén, ezért meg is teszi, szintén az előzőeknek köszönhetően (sima áramlástan). Addig csavarodik, amíg a hinta lapja párhuzamosak nem lesznek a szél irányával, ekkor a hintát nincs ami előre nyomja, a gravitáció miatt visszalendül (fizikai inga), mivel van súlya és sebessége, ezért nem áll meg függőlegesnél hanem továbbleng. A kilengés mértéke egyre erősödik a lendület miatt, ez meg rezgéstan. Csak mint laikus és és érvekre támaszkodó ember írom. Az,hogy a másik két hinta nem leng ki jobban az simán lehet attól hogy:
-a lánc és a hinta felső részén lévő kampók úgy lettek becsavarozva, hogy ne engedjék mozogni a hintát (csak direkt lehet úgy belecsavarni, hogy mind3 ugyanolyan szögben álljon, amúgy valószínüleg nem olyan alapból.)
-lehet, hogy a festékréteg vastagsága a középsőnél vékonyabb, így könnyebben tudnak mozogni a láncszemek, nem "merevíti" az is a szerkezetet.
De egyszerűbb elhinni, hogy szellemek. -
Fulll #2022 Én beülnék hintázni abba a hintába ami nem mozog... Lehet nem véletlen,hogy azt kihagyták...:D -
#2021 nem hiszem,h szivatnának! -
#2020 Szerintem valaki szivat téged.Először azt hittem hogy valami halk háttérzaj lesz de ez valami eltorzított beszéd... -
#2019 de még is akkor mivel magyarázod????? -
#2018 De ez pont olyan, hogy minek vegye ki a májadat az orvos, ha nem kell?:D HA én csak visszajátszom, azzal még nem utasítom a gépet, hogy butítsa le... az erre kitalált progik (PL EVPMaker) talám csinálják, de egy mezei Hangrögzítő nem fog nekem sávot szűrni, meg hasonlók:) -
#2017 sztem ahogy mondtad,a gép lebutítja a felvételt,olyanra,h mi is halhassuk! -
#2016 Második mondatod tök kusza volt...:D
Egyébként egy kis szösszenet, agyaltam ezen egy cseppet:
MIért van az, hogy az ember nem hallja a dolgokat viszont a mikrofon igen? Itt jön az, hogy az emberi fül számára nem hallható tartományban van. Viszont ha a felvételt visszajátszom, akkor is az emebri fül számára nem hallható tartományban lesz, vagy a gép már lebutítja nekem a felvételt?:D
Ezt nem értettem meg eddig.
-
monyesz #2015 Helló!
Hát én sztem ez nem olyan vicces pl volt az a film hogy: Fehér zaj nekem az keltette fel a figyelmemet ilyenekre ez az EVP felvételek!
Igaz azt csak feldolgozással lehet meghallani vagy kivenni de mindig vannak kivételek!
Jó éjszakát!!:D
csáó -
#2014 ok! vegyétek poénnak!De szerintem ez nem az! -
#2013 Amíg nem csörög a telefon, nincs gond:D -
#2012 Remélem ez nem valami olyasmi amit ha az ember meghallgat 7 nap múlva meghal...:D -
#2011 Komolyan nem mi kreáltuk!
Szerintetek mit mond??? -
#2010 Hát ööö... ezek véletlen egybeesések...
Lehet, hogy mondjuk az Akela üzent valamit a mixen keresztül? -
bcrics #2009 http://www.akela.hu/kepek/nyiregyhaza2005/33.html
43.19
43. -
bcrics #2008 43:19-től kezdődik az általatok vélt zaj!!!!
Érdekes...főleg akkor ha ez valóban nem kreált!!!
-
bcrics #2007 felállt a hátamon a szőr!!!! -
#2006 kétlem,h rádió jel lett volna!
mért ismétlődik???? -
#2005 Meghallgattam, elég érdekes.. "Valami in Place" Erősen olyan hangja van, mintha mikrofonba beszélne valaki.. Lehet, hogy valami rádiójelet fogott be valamelyik kábel.. Nekem a hangfalam szokta :) -
#2004 Ez furcsa egybeesés, nekem október 26-án volt a kocsim műszakin! :o -
#2003 sziasztok!
van egy érdekes storym!
amitől a hátamon feláll a szőr!
tagja vagyok egy dj csapatnak,október 26án vettünk fel egy mixet,csak 2 keverő volt semmi más + egy laptop ami felvette az egész mixet!
MIKROFON NEM VOLT!
na ez a mix nagyon jól meglett, jól sikerült!
a barátom aki a mixet csinálta nevezzük x-nek!
a másik srác pedig y!
na mikor visszahallgattuk a mixet kb.43 ik percnél van egy szöveg,olyan mintha valaki belebeszélne a zenébe,De NEM!
teljesen élválik tőle!
a felvétel közben semmi nem ment,se tv,se rádió,se telefon!
torz,lassú félig meddig érthetetlen a szöveg!nem tudjuk megfejteni,h mi lehet!
később derült ki,h y barátnőjének az édesanyja az nap este halt meg!
kurva érdekes!
a mixet letudjátok tölteni a honlapunkról,félre értés ne essék!!!!
EZ NEM REKLÁM!! és NEM MI CSINÁLTUK CSUPÁN SZÓRSKOZÁSBÓL!!
a mixet itt találjátok: mix
a letöltésen belül-Jimm Remember! ez a mix!
várom a kommentárokat! -
Hajnalcat #2002 Nem néztem rakatot csak ezt a párat.
A haverom véleményét másoltam be ide, nem az enyémét.
Én se hiszem, hogy egy ember mozgatná a tudatával, mivel éjjel-nappal ott kellene ahhoz lennie, az meg lehetetlen. Meg is mondtam utána az ismerősömnek, hogy ez valószínűtlen. -
#2001 Egy ilyet nem eltékelni:D -
Coco #2000 van egy rakat ahol senki nem áll körülötte. -
#1999 Ha nyomogattad a bekapcs gombot, elképzelhető, hogy beragadt, és egyszer csak zárja az áramkört, a gép pedig ON :).
Nekem a tévé is amúgy csak akkor szokott bekapcsolni, mikor ráfekszek a távirányítóra:D. De akkor nagyon.
Nézegettem az előbbi hozzászólásokat. Érdekes a hinta tényleg:D Megnézném élőben szívesen. -
#1998 NEkem egyszer elszállt a vincseszter a gépben és nem akart műkődni nem jutott el a windows képernyőig sem.Mindig próbáltam hátha beindul aznap a gép de aznap sem lett semmi.Na mondom mind 1 majd holnap, felraktam a lábam az asztalra és elkezdtem olvasi egyszer látom a gép magától be indul na mondom ÁÁÁÁÁÁÁÁ[hajnali egykor beindult mellettem a gép huh]Akkor talán a tv volt kb 70-80cmre a géptől lehet a miatt volt?[a tv akkor nem ment] -
Hajnalcat #1997 Tényleg furcsa, hogy a jobb szélső most meg, és az is furcsa, hogy csak a jobb szélső hintán huzza át a hullahoppkarikát, a többin nem. A középső most meg olyan féloldalasan áll.
De mászkáltak el néha a kamera előtt emberek....
Az ismerősömnek megmutattam a másik felvételeket(ahol sok néző van) akit szintén érdekelnek a paranormális dolgok, ő ezt mondta rá:
"sokan állják körbe a hintát.
elképzelhető az is,hogy valakinek a tömegből rejtett vagy tudatos pszichokinetikus képessége van,azaz telekinézissel,gondolat erejével mozgatja a hintákat,igaz,ez is paranormális képességnek minősül,szal lehet szellem is,vagy valami más láthatatlan lény,de lehet,sőt,h valaki pszichokinetikus erővel mozgatja.
általában ez a képesség serdülőknél,vagy 25 év alatti nőknél fordul elő,s amint látható,sok a gyerek a felvételen."
Sajonos nem tudok spanyolul. :( -
#1996 Köszi -
Hajnalcat #1995 Nagyon tetszik a lógód. -
#1994 Hja tényleg, ha valaki jó spanyolból, elmondhatná, miről is beszélnek.
Ja, én nem spanyol tv, hanem spanyol nyelvű, gondolom argentín tv. -
#1993 Itt egy spanyol TV foglalkozik a dologgal. Érdekes, hogy itt a jobb szélső hinta leng magától:
TV-műsor
Ezen a felvételen akkor is leng a hinta, mikor senki nincs a közelében.
-
#1992 jaja.azért mondom,h vmi jó kis büvész trükk lehet... -
patiang #1991 Nem is az esetet röhögik ki, hanem a ráadott magyarázatot.:) -
patiang #1990 Sőt még engem ez is zavar: " nem csak ez az indexes izé!" -
patiang #1989 Biztos láttál már bűvészmutikat.
Az egyik bűvész /most nem tudom a nevét/ több száz néző szeme láttára repdesett "minden segítség" nélkül.