Paranormális jelenségek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én csak a fém érméket tudom magamra tapsztani semmit több...
Régen nagyképű voltam... de mostmár tökéletes vagyok!
Átlag embernek bizonyos szintig van elektromos kisugárzása, de mivel Landren-nek eléggé magas, ezért õ nem mondható átlagnak.
"A nyolcvanas évek fiataljai a sárga energiaközponthoz kapcsolódtak, õket ugyanis a hatalom megszerzése foglalkoztatta."
sose nyomd fullba a kretént
Wow... A média hatalma 😉
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Mert én gondolkodam rajta hogy (ezt a tvben láttam)hogy kimegyek a temetõbe 1 fényképezõgéppel, készítek néhány képet, és hátha....
csak egyedül nem akarok menni, nem a szellemektõl félek hanem az emberektõl...még a végén belém kötenek hogy mit mászkálok ott...meg amúgy is rosz idõ van.
Szóval van valakinek fotója ?Vagy próbálkozott már ilyemivel?
És azt próbálta-e már valaki hogy éjszka menyjen egy magnó ami minden zajt fölvesz, hátha megszólnalnak a felvételen a hallotak?
Emlékezz csak vissza: pl. amikor még hittél a mikulásban, számodra az élt.
nézzétek meg a polár expresszt, HBOn, az is errõl szól.
meg vmelyik odaát részben is volt rola szó.
ha mikulást nem ugy képzelte volna el vki, hogy szakálas, akkor a mostani csokimikulásnak se lenne rajzolva szakála. 😉
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
De hát ügye a tudás hatalom! A tudás veszélyes!
Ettõl függetlenül a TV-néha igazán adhatna valmilyen színvonlas mûsort a témában....mert ami most megy azzal csak azt érik el hogy a lakosság elhülyül....
A legborzasztóbb az hogy hitrõl beszélnek! Ez nem a hitrõl szól! Egyszerûen vannak olyan felvilágosult emberek akik elfogadják a valóságot! És vannak olyanok akik akkor se hinnének a szellemekben meg az ufok-ben ha karöltve táncolnának a háza elõtt!
A nevét idézni sajnos nem tudom de egy elég nagy tudósnak tartot ember mondta a parajelenségekról ,,akkor se hiszem ha látom.... "
Én csak abban reménykedek mivel még fiatal vagyok hogy megérem még a napot mikor az igazságot majd mindenütt elfogadják.
Még a TV-hez te4nném hozzá
: csinálni kéne valamit hogy végre normális mûsorok legynek a témában.
Tudom vannak iylen újságok ,köynvek ,de hát a TV szélesebb réteget érint, szóval ki kellenne küzdeni egy normális parajelenségekrõl szóló mûsort, ami valamelyik országos kereskedelmi csatornán mehetne. Kiváncsi vagyok meg lehetne-e ezt tenni.
Egy személyes megjegyzés: láttam egyzeregy mûsort ahol valam imagyar papas az akadémiáról azt mondat hogy azok akik tárgyakattpasztanakmagukra azok csalók mert az ilyesmi fizikai képtelenség.
Akkor én csoda ygerek vaygokmert a pénz érmékkel ezt a ,,trükköt" simán meg csinálom. Pedig a dolog lehetetlen.
engem a pc-s játékokról szóló cikkek szoktak felhúzni. már több éve mindig a Manhuntot mutogatják, hogy ha ezzel játszik a gyerek akkor húúú, mindenkire veszélyes lesz....
Ezeket az UFO-s és egyéb misztikus cuccokkal foglalkozó mûsorokat meg már meg sem nézem, mert mindegyikben úgyis azt szajkózzák, hogy aki hisz bennük, az nem normális <#levele>#levele>
Vérlázító mûsor volt. Igazából végis se néztem, el ment akedvem tõle.
Azt szeretem ilyenkor a legjobban mikor bemutatnak, néháyn idiótát és úgy állítják be mintha mindeki ugyan ilyen ostoba bolond lenne aki UFO-t ,szellmet, vagymás hasonlót lát, esetleg hisz benne. A média gyönörûen suulykolja bele az emberekbe, az ilyesmi nem létezik, sak vicc, csak a hülyék hiszenek benne, stb. Néha nagyritkán igaz valmi értelmeset is mutatnak, mondanak, de csak elvétve.
A borzasztó az hogy a média sok ember véleméynre befolyással van, és sajnos rosz irányba befolyásol.
Ma már ügy nem lehet mágjára küldeni azokat akik másban hiszenk, hát inkább idiótának tüntetik fel õket.
Pedig szerintem ez már rég nem hit kérdése, igenis ezek a dolgok léteznek, jóval bonyolultabb a világ mint ahogy azt nekünk be adni próbálják.
Gonodljon mindenki csak az iskolás éveire,annyi ostabaságot közölnek ott az emberrel hogy az borzasztó. Kezdve a történelem hamísításokkal, elhalgasákkol, olyan elméleteket állítanak be iagaznak amik távolról sem azok.... szóval az a csoda és persze szerncse hogy azért sok embert nem sikerül befolyásolni, és egyre többnen foglalkoznak a valódi igazsággal.
Felvett egy gyerek msnre aki már szorgalmasan olvassa a topicot elejétõl a végéig. És kérdezte tõlem, hogy akkor is vannak ijen szellemek nálunk mikor felvan kapcsolva a villany és tanulok vagy számítógépezek. Erre mondtam, hogy nem. Ahogy leírtam eldölt egy TELI Capy Ice Fruit-os üveg... meg a táskám. Mrg átfutott rajtam a hideg és nem mondom de kurvára megijettem. Sztem az wolt ezzel a célja, hogy megmutassa nem csak este tud borigatni.