Paranormális jelenségek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát...fater is megcsinálja...nekem ez természetesnek tûnt...bár egyzer egy haverom mondta hogy õ nem hisz az ilyesmiben, megmutattam neki...hát kissé leesett az álla <#nyes>

Semmi több? Azért ez se semmi. O_o Te is különlegesnek mondhatod magad, ne szerénykedj. 😊

87-ben születem, akkor most indigó vagyok??
én csak a fém érméket tudom magamra tapsztani semmit több...

"Régen nagyképû voltam... de mostmár tökéletes vagyok!"

ok

csibcsab
😛 de akkor sincs megengedett határ😛 nah hjoowa addig szorakozunk hogy hívom az EKR-t😛 ( Energia Kisugárzás Rendörség... tök aki tudja magárol hogy indigó vagy kristály az írjon!😛

Régen nagyképű voltam... de mostmár tökéletes vagyok!

Nem kap bírságot. LOL XDDD
Átlag embernek bizonyos szintig van elektromos kisugárzása, de mivel Landren-nek eléggé magas, ezért õ nem mondható átlagnak.

csibcsab
de ha 77-ben születtél valószínüleg a sárga az aura szined

"A nyolcvanas évek fiataljai a sárga energiaközponthoz kapcsolódtak, õket ugyanis a hatalom megszerzése foglalkoztatta."

csibcsab
õõõ végül is... sokmindent meghatározhatnak... pl az idõsebb korosztálynak 85-ig piros vagy narancs színû. Õk még az átlag csoportba artoznak de attól függetlenül köztük is vannak már indigók csak nem oylan sûrûn. Az indigó kék aura az "uj" nemzedék képviselõi közt van. Õk még ugye gyerekek. Fogákonyak a paranormális dolgokra meg ijesmi. nagyon érdekes emberek[/URL. Az indigók célja körülbelül az hogy szebbé tegyék a világot addigra amire a kristálygyerekek felnõnek. A kristálygyerekek meg már szinte hiper superek, szellemeket látnak meg beszélnek is velük kihatással vannak az elektromos dolgokra meg stb.

Landren
Én ezektõl kicsit korábban születtem, 77-be... Ez az aura szín is új nekem. Mit jelentenek a színek?

sose nyomd fullba a kretént

csibcsab
azt hiszem szegeden lehet ijen vizsgálatot csinálni de nem biztos.

csibcsab
aham elvileg abbol áll meghatározzák az aurád szinét meg tulajdonságait... vannak nagyon különleges aurájú emberek is. Azoknak vagy indigó kék vagy kristály esetleg arany színû az aurája... Ezek az emberek vagyis még csak most gyerekek legsûrûbben 1985-1995 (indigó) 1995 - napjainkig (kristály) között születtek. De a késõbbi születésûek még lehetnek indigók de csak nagyon elvétve.

Landren
Hát, villámot azért nem szeretnék... 😊 Próbálkoztam már a tudatos irányítással, de nem történt semmi, igaz sok idõt nem fordítottam rá csak perceket. Meg aztán szinte csak az utcai lámpákra vagyok ilyen hatással, meg nagyon ritkán a neonra. Majd utána olvasok miben is mások ezek mint a többi. Errõl az "aurora" vizsgálatról még nem hallottam, tényleg van ilyen?

csibcsab
nicns megengedett érték h ki mennyire lehet feltöltõdve.. jó is lenne akkor aki fel van töltõdve birságot kap?😄

csibcsab
hát😛 majd akkor szervezni kéne egy ijet😛 szellem figyelést meg ufo figyelést😛 és az eredményeinket közöljük a forummal😄

csibcsab
egyik barátom osztálytársával. de az olyan volt h ha rámutatott az uccai lámpára már felkapcsolódott. De nála ijen érzelmi dolog is közbejácott... mikor izgatott volt akkor biztos h bekapcsolt ha meg nyugott volt akkor meg nem nagyon akart. sztem fel vagy töltõdve energiával😛 tök jó az pl nem kell távirányító meg ijesmi... probáld meg fejleszteni ezt a képességed, hogy tudatosan irányítsd! Meg vannak ijen aurora vizsgálatok is, arra is elkéne menned... Tutad hogy akik elektromosan fel vannak töltõdve nagyobb az esélyük arra h villámcsapás is éri õket?😄

én bármelyiket megtenném, de egyedül semmi kedvem hozzá... egyededül az ilyesmi nagyon unalmas( meg egyedül azért könyebben ijed meg az ember)

Boldogok a tudatlanok...

Nah, ez nagyon érdekes. O_o Nagyobb lehet az elekromos kisugárzásod a megengedettnél...másra nem tudok gondolni.

Landren
Velem is szoktak elõfordulni furcsaságok, pontosabban az utcai lápákat szoktam le fel kapcsolgatni ha egy bizonyos távolságon belül vagyok. Akár napjában többször is. Próbáltam irányítottan, hogy mondjuk rágondolok erõsen meg ilyesmi, de úgy nem történik semmi. Csak akkor van ha éppen oda vagy arra megyek, ha már ott vagyok egy ideje, akkor nem törénik semmi. Egy ideig csak véletlennek tituláltam az egészet, de mostanában annyira sûrûn fordul elõ, hogy már nem tudom mi van. Az utóbbi idõben azt is figyelgettem, hogy ilyenkor éppen milyen a lelki állapotom, de ebben sem találtam semmilyen rendszert. Esetleg van még valaki akivel elõfordult már ilyen?

Landren
Azért vanna ilyen mûsorok, csak keresni kell õket. Egyébként az emberiség nagy részének nem igénye ez a fajta tudás, csak kizökkennének a kényelmes tudatlanság állapotából, és az nem jó nekik. Sõt a legtöbb embernek még csak meg sem fordul ilyesmi a fejében, egész egyszerûen nem vesznek róla tudomást.

csibcsab
hozzánk lehetne jönni paramûsort forgatni szellem ügybe😛 habár én ufo figyelésre mennék😛

szkeptikusok? inkább szûklátó körû maradi emberek.

csibcsab
te mijota vagy fennn? 😄 msn luxus?

csgery
Ez a paramûsor nem is lenne hülyeség, elvégre a NGc-n is megy néhány, igaz ritkán, de legalább sugároznak valamit. Természetesen ott is csak a szkeptikusok jutnak szóhoz😊
csibcsab
jaja ha jol emlékszem 1936 vag 33:S má nem tom pontosan vagyis az õ plakátjukon jelent meg a nagy kövér szakállas miki bá... mivel a coca cola midnenkinek elérhetõ úgymond "divat" cikk volt, gyorsan terjedt ez az elképzelés

kuci06
ezt a coca cola vezette be???<#wow1>
Wow... A média hatalma 😉

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

csibcsab
hjm elocskásottunk... hajjhajj meg kéne mutatni h mi igen is tök okosak wunk😛 és ha az indigók nem lennének akkor a kristályoknak ki szépíti meg a világot?

macselek
jaja, mi már ocskák vagyunk😄 indigó kék...pfúúj kriistály powá

csibcsab
úgy ám

ColdFire
de azóta már mindenki "klasszikus mikulásnak" ismeri

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

csibcsab
a klasszikus mikulás ormát a Coca-Cola vezette a 30-s években addig mindenkinek a pap ruhás szakálltalan Szent Miklos volt...

csibcsab
van egy kép... majd be is linkelem egy temetõbe egy fátábrázol

csibcsab
sztem az unokahuga ugye? ha olyan 14 éves akkor azok bitti h ijen 5-6 éves formák. AMUGY 5-6 éve keztek születni a kristálygyerekek... nah õk akik igazán szuperek. Szellemekkel kommunikálnak meg stb. Buszon voltam és egy kis elsõs volt gondolom ijen 5-6 éves lány és azt mondta hogy neki a nap és a hold a barátai... és monta anyukájának h köszöni h felnevelik és igazán jol csinálják ahhoz képest h nem is az õ gyerekük... anyuka erre nem is tutta mit szoljon meg monta azt is, hogy de hát én vagyok az anyukád. meg stb... kissé ijesztõ volt de a kislány aranyos kis cukika volt... gondolom nem is hülye, hogy ijeneket mondjon

hát pl: elmehetnének szellem vagy ufó vadászatra és utánna az eredményeket bemutatnák...meg mondjuk olyan emberek véleményét kérnék ki akik nem kötözni való bolnodok...mert ügy e általában csak ilyenek szerpelnek az ilyen mûsorokban...

sz4bolcs
mibõl állna egy ilyen paranormális jelenségeket kutató mûsor?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Tényleg van valakinek esetleg fotója, valamilyen para-jelenségrõl?
Mert én gondolkodam rajta hogy (ezt a tvben láttam)hogy kimegyek a temetõbe 1 fényképezõgéppel, készítek néhány képet, és hátha....
csak egyedül nem akarok menni, nem a szellemektõl félek hanem az emberektõl...még a végén belém kötenek hogy mit mászkálok ott...meg amúgy is rosz idõ van.
Szóval van valakinek fotója ?Vagy próbálkozott már ilyemivel?
És azt próbálta-e már valaki hogy éjszka menyjen egy magnó ami minden zajt fölvesz, hátha megszólnalnak a felvételen a hallotak?

ColdFire
sok lényt csak a hit tart fenn...
Emlékezz csak vissza: pl. amikor még hittél a mikulásban, számodra az élt.

nézzétek meg a polár expresszt, HBOn, az is errõl szól.
meg vmelyik odaát részben is volt rola szó.
ha mikulást nem ugy képzelte volna el vki, hogy szakálas, akkor a mostani csokimikulásnak se lenne rajzolva szakála. 😉

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

macselek
és a tesód nem látja a szellemet? mer kis korba látják még. Pl.: egyik haveromnak az unokahuga (igen van neki 14 évessen kettõ is) Na szóval az unokahúga az rendszeressen lát szellemeket, beszél is velük és a nevüket is tudja.. utána is néztek hogy volt olyan ember... és aztán megkérték hogy menjen el, aztán elment. Sztem ha ottvan vki, akkor akar tõled vmit, ez sok minden lehet.

kuci06
én is remélem, hogy még meg fogom érni azt az idõt <#pardon1>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

És ez a baj!Hiszen elvégre 21.század, elméletileg szólás szabadság van,hatalmas disznóság, hogy már iskolától kezdve a médián keresztül mindenütt csak befolyásolni akarják az embert!
De hát ügye a tudás hatalom! A tudás veszélyes!
Ettõl függetlenül a TV-néha igazán adhatna valmilyen színvonlas mûsort a témában....mert ami most megy azzal csak azt érik el hogy a lakosság elhülyül....
A legborzasztóbb az hogy hitrõl beszélnek! Ez nem a hitrõl szól! Egyszerûen vannak olyan felvilágosult emberek akik elfogadják a valóságot! És vannak olyanok akik akkor se hinnének a szellemekben meg az ufok-ben ha karöltve táncolnának a háza elõtt!
A nevét idézni sajnos nem tudom de egy elég nagy tudósnak tartot ember mondta a parajelenségekról ,,akkor se hiszem ha látom.... "
Én csak abban reménykedek mivel még fiatal vagyok hogy megérem még a napot mikor az igazságot majd mindenütt elfogadják.
Még a TV-hez te4nném hozzá
: csinálni kéne valamit hogy végre normális mûsorok legynek a témában.
Tudom vannak iylen újságok ,köynvek ,de hát a TV szélesebb réteget érint, szóval ki kellenne küzdeni egy normális parajelenségekrõl szóló mûsort, ami valamelyik országos kereskedelmi csatornán mehetne. Kiváncsi vagyok meg lehetne-e ezt tenni.
Egy személyes megjegyzés: láttam egyzeregy mûsort ahol valam imagyar papas az akadémiáról azt mondat hogy azok akik tárgyakattpasztanakmagukra azok csalók mert az ilyesmi fizikai képtelenség.
Akkor én csoda ygerek vaygokmert a pénz érmékkel ezt a ,,trükköt" simán meg csinálom. Pedig a dolog lehetetlen.

kuci06
ezért nem szabad nézni Fókuszt meg Aktívot.
engem a pc-s játékokról szóló cikkek szoktak felhúzni. már több éve mindig a Manhuntot mutogatják, hogy ha ezzel játszik a gyerek akkor húúú, mindenkire veszélyes lesz....
Ezeket az UFO-s és egyéb misztikus cuccokkal foglalkozó mûsorokat meg már meg sem nézem, mert mindegyikben úgyis azt szajkózzák, hogy aki hisz bennük, az nem normális <#levele>

Hát nem tudom nézte-e valaki tegnap a Fókuszt, amiben ismét elõ vették az UFÓ témát.
Vérlázító mûsor volt. Igazából végis se néztem, el ment akedvem tõle.
Azt szeretem ilyenkor a legjobban mikor bemutatnak, néháyn idiótát és úgy állítják be mintha mindeki ugyan ilyen ostoba bolond lenne aki UFO-t ,szellmet, vagymás hasonlót lát, esetleg hisz benne. A média gyönörûen suulykolja bele az emberekbe, az ilyesmi nem létezik, sak vicc, csak a hülyék hiszenek benne, stb. Néha nagyritkán igaz valmi értelmeset is mutatnak, mondanak, de csak elvétve.
A borzasztó az hogy a média sok ember véleméynre befolyással van, és sajnos rosz irányba befolyásol.
Ma már ügy nem lehet mágjára küldeni azokat akik másban hiszenk, hát inkább idiótának tüntetik fel õket.
Pedig szerintem ez már rég nem hit kérdése, igenis ezek a dolgok léteznek, jóval bonyolultabb a világ mint ahogy azt nekünk be adni próbálják.
Gonodljon mindenki csak az iskolás éveire,annyi ostabaságot közölnek ott az emberrel hogy az borzasztó. Kezdve a történelem hamísításokkal, elhalgasákkol, olyan elméleteket állítanak be iagaznak amik távolról sem azok.... szóval az a csoda és persze szerncse hogy azért sok embert nem sikerül befolyásolni, és egyre többnen foglalkoznak a valódi igazsággal.

csibcsab
nem láttára hatására.

csibcsab
de az egészbe a legroszabb. hogy anya nem veszi komolyan se apa... aztán szegény tesom meg kicsi és mikor látja h télleg a semmi láttára elborul egy teli üveg üdítõ nagyon megijed. Nem mer aludni, sõt egyedül egy szobában se mer maradni. Végül is õt sajnálom ezzel kapcsolatban a legjobban. De nem hinném, hogy ez a szellem rosz akaratú. Max unatkozik.

csibcsab
télleg jó ötlet el sem meséltem!

Felvett egy gyerek msnre aki már szorgalmasan olvassa a topicot elejétõl a végéig. És kérdezte tõlem, hogy akkor is vannak ijen szellemek nálunk mikor felvan kapcsolva a villany és tanulok vagy számítógépezek. Erre mondtam, hogy nem. Ahogy leírtam eldölt egy TELI Capy Ice Fruit-os üveg... meg a táskám. Mrg átfutott rajtam a hideg és nem mondom de kurvára megijettem. Sztem az wolt ezzel a célja, hogy megmutassa nem csak este tud borigatni.

macselek
feltör minket az unalom, ha idejössz és mesélsz sztorikat, akkor nem leszünk gyépék😉

Igényes topik, értelmes emberekkel, gratula, majd ha normálisak lesztek, szóljatok. Köszönöm.

macselek
nem mondtam hogy az vagyok<#zavart2><#gonosz3>

csibcsab
😛 nagyon kultúrált vagy