Paranormális jelenségek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

K.András
Régen sem volt, ami most kezdödik az teljesen uj világ majd figyeld meg!
Az emberek nagyrésze még mindig rabszolga, amig meg nem értik a kedves fönökök(emberek akiknek alkalmazottai vannak), hogy nem szabad a másikat kizsákmányolni addig ez lesz, de már elkezdödött valami szerintem ami folytatodni fog persze a jó irányba!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Palinko
hajrá!
egyébként az biztos hogy kevesen figyelünk egymásra. talán nincs idõnk a munka miatt? régen is enyit dolgoztak NEM automata gépekkel,hanem kézzel. és nekik volt idejük minden szokásra,ünnepre? igen volt...
K.András
Nehéz történet „még nyomozok” utána de ami biztos ezek nem jó tündérek nem jó akarok hanem pont ellenkezõleg, õk a halál azaz az ördög(bibliában le van írva a halál az utolsó ellenség akit le kell gyõznünk)!
Az egész a hatalomról szól, vagy benyalsz nekik vagy mész a levesbe mondják ezek a „kedves” idegenek akik egyébként belõlünk táplálkoznak ahogy #1594-es üzenetben átlagember is írja!
A legkönnyebb mondja a gyilkolásuknak ha az õrületbe kergetik az áldozatot az pedig szerencsétlen a különbözõ „látomásoktól” rettegve felvágja ereit esetleg leugrik egy hídról stb. Egy példával alátámasztva, biztos láttatok már olyan természetfilmet amiben delfinek halakra vadásznak úgy, hogy a „csordából” megpróbálnak leválasztani kisebb csoportokat majd onnan egy-egy „elemet” amit aztán könnyen el lehet ejteni! Az emberekkel ezt úgy teszik, hogy a társadalmat bomlasztják semmi más ne legyen csak a munka meg a robot, nehogy oda tudjunk egymásra figyelni legyünk érzéketlenek egymás iránt és a pénzért akár tapossuk el egymást...A végére az egyén annyira el lesz nyüve, hogy feladja...
Magyarországon van a legtöbb öngyilkos sajnos, mert nem figyelünk egymásra eléggé!
Aztán ott van még a hatalom, azt a látszatot keltik az emberekben hogy egymás farkasai ellenségei vagyunk, pedig nem, mi egymás nélkül semmit nem érünk! Kínai, arab, zsidó, stb. ugyan úgy ember mint bárki, viszont ha el tudod hitetni valakivel, hogy ö rosszabb nálad és a te károdat akarja akkor fel lehet majd fegyverezni téged(oszd meg õket és uralkodj rajtuk taktikát használják) tehát saját magunkat az ö parancsaikra pusztítjuk! Ha ezt meg tudjuk érteni, és egymás mellett békésen élünk és fejlõdünk akkor elõbb-utóbb le fogjuk „õket” gyõzni, ami a lényeg az erõszakot el kell kerülni mert amit a másik emberrel teszünk azt nem az idegenekkel tesszük, hanem embertársunkkal aki esetleg hatalmas tévedésben él!
Fizikailag a hatalmas távolság miatt szerintem nincsenek itt, az elménket próbálják mérgezni és azon keresztül irányítani minket!

Késõbb írok még errõl hosszabban(ha érdekel valakit ha nem😊, mert tudom hogy a jó úton járok és ezer dolgot tudnék még ezzel kapcsolatban mondani, fogok is!

K.András
Kb. egy éve kezdtem felismerni, hogy az egész életem errõl szól!
6 Éves koromban rémálmokra ébredtem, mindig egy fény követett és addig nem hagyott amíg az ajtó mögé bújva be nem csuktam a szememet! Aztán jó ideig nem volt semmi jel, most viszont más sincsen csak jel, de már tudom kezelni elõször azt hittem meghibbantam de szerencsére nem!

atlagember
A parasztbácsi is szeretettel felneveli a disznóját, aztán a végén levágja.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

Tomo15
Mikor és hogy kezdõdött? Kérlek mesléj errõl bõvebben.
Nohab
Ez az atombomba, atombalesetek "áldásos" hatása...
Landren
Tudnál kicsit konkrétabb dolgokat mondani a kipécézéssel kapcsolatban? Meg úgy az egésszel kapcsolatban?

sose nyomd fullba a kretént

K.András
Ez egyénekre szól! Tehát ha téged kipécéznek akkor akárhova mész látni fogod észreveszed mert ugy csinálják! Elég fejlettek a kis gecik ugy utálom öket mint a szart! Nem azért mert idegenek, hanem azért ahogyan viselkednek, én vagyok itthon erre még én köszönjek elöre meg hajolgassak a földig elöttük(ima!), egy nagy Lófaszt az összes szájába!

Hogy érted, hogy képekkel és szöveggel? És hol láttad ezeket a képeket és szövegeket?

Hát a filmben elég gonosz volt.

Jah, itt van a teljes klipp:

Rubber Johnny

Érdekes, az biztos. O_o

K.András
Az életemben nem hittem az ufókban, gondoltam a sok hülye miket képzelödik, erre mi történik találkozok velük (na nem fizikálisan), képekkel és szöveggel kommunikálnak! A baj nem is ez, hanem az hogy szeretetröl beszélnek miközben egyfolytában fenyegetnek! Miért csinálják? PASSIÓ!
Szerintem Jézus volt az elsö aki találkozott velük és nem véletlen mondta azt is lesz felTÁMADÁS!

csgery
szval ez egy klip részlet?😄 jéééé
ez a rubber johnny klippbõl van 😊

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

csgery
Aham, értem még nem láttam a filmet... sajnos... de azért télleg groteszk a tag, nem szívesen találkoznék vele 😊
Pont egy ilyen kinézetõ ürgét láttam az egyik horrorfilmben, A sziklák szeme címûben.
Abban a filmben azért voltak furcsa emberek azon a helyen, mert nukleális kísérleteket végeztek a környéken, a sivatagban és ilyen emberek születtek azon a helyen. Sajnos csak egy béna kép van róla, de azért megmutatom:

Itt az oldala a filmnek:
Link

csgery
Ez a Humoros és Aranyos videóknál volt, de hát beteszem ide is, mert van benne csepp paranormális, vagy legalább érdekesnek mondtahó : mi ez???
Landren
Vannak benne kivesézhetõ teóriák kétségtelen...
Én nem igazán tudom eldönteni, hogy mit gondoljak, jól lenne valami megdönthetetlen bizonyíték a kétségeim eloszlatására. Úgy hiszem létezik inteligens élet a földön kívül is, de akár meg tudom gyõzni magam arról is, hogy nem. Majd leírom azt is, hogy miért, csak most nincs már rá idõm.

De azért mondok egy teóriát:
Vegyünk egy kezdetet, már ha a kozmológiában lehet ilyet mondani. Tehát minden elkezdõdik valahogy valamivel, ezen elmélet alapján elõfordulhat (és miért ne), hogy mi vagyunk ez elsõ olyan inteligenciával rendelkezõ lény ami ezidáig kifejlõdõtt az univerzumban. Jelen pillanatban nem nagyobb merészség ezt állítani mint azt, hogy létezik földön kívüli élet, hiszen egyikre sincs megdönthetelen bizonyíték. Persze ha 2 perc múlva elrabolnak az idegenek, akkor holnap már szent meggyõzõdéssel fogom állítani, hogy igenis léteznek. 😊

A nationalan volt múltkor egy villámlásról szóló kis "dokumentumfilm" szerûség ahol a villámlásokat vizsgáklták .
A gömbvillámról is beszéltek.
Az egyik hapek meg mesélte, hogy randin volt egy csajjal amikor egy gömb bement az épületbe, elkezdett menni feléjük hirtelen ilyen fémes hanggal lecsattant a padlóra és végig gurult rajta miközben "saját magát" csapkodta a padlóhóz és ilyen "fémes" hangokat adott.
Amikor elment elöttük akkor megfogta felemelkedett és hirtelen lecsapodott aztán eltûnt.
Lehet, hogy az is egy ilen volt, nem , 😄

A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.

Palinko
én valahogy szeretem kapcsolni a dolgokat. mondjuk sajna anyira nem vagyok otthon a régi szörnyek (sárkányok egyebek) és régebbi dolgok (boszorkányság meg ilyenek). én földöntúli jelenségeknek tulalajdonítom õket, és valmilyen szinten hiszerk abban,hogy nem egyszerû dolgokat nagyítottak fel a régen...feltétlenül hiszek abban hogy létezik földön túli élet és valószínû az is,hogy nem csak mikroorganizmusok léteznek. megeshet az is,hogy a mi technikai szintünkön vannak,vagy sokkal magasabbon. talán figyelnek is minket? vagy valószínûbb,hogy nem anyira fejlettek,hogy lássonak minket? vagy már ismerik az embert és nem mernek lejönni mert(átjönni) mert tudják bántanánk õket? de ha fejlettebb a technolódiájuk miért nem harcolnak ellenünk? vagy náluk ismeretlen a harc a versengés? érdekes össze vissza állítások ezek 😄 hát lehetne beszélgetni róla jócskán. mert szerintem érdekesebb,hogy mi miért van,mint hogy valaki kimondja,hogy ez így van és így kell elfogadni (miközben õ sem tudhatja)
Landren
vannak is...
de mondj egyet te 😊

Palinko
ja de mi nekünk lehetnének külömbözõ teóriáink 😄
Landren
mert ez van a médiában...

Palinko
de nem tudom miért van az a hit,hogy az ufók nagy fény meg minden jelenlétével járnak?
Landren
felteszed a képet?

csgery
Hát végülis igaz😊 de ami nekünk van egy terasz, látszanak az autók az úton, csak gondoltam megkérdezem...
atlagember
Ez a kerti terasz volt, ott nemigen járkál autó.

csgery
Jaja, úgy midneki megtudja nézni!
Landren
Tedd be ide a képet, please!

csgery
Vagy csak egy autó ment el (ha közel van a teraszhoz)!
atlagember
Ilyen foltokat már én is tapasztaltam.
A biztonsági kamera rögzített egyik éjjel egy nagyobb fénygömböt, ami a teraszon ment át pár másodperc alatt. Akinek megmutattam, mind azt mondta, hogy ufó, de szerintem nem az, de biztosan nem kamerahiba sem, és porszemnek is nagy. Én valami kamerához túl közeli pókátvonulásra gondoltam, de ehhez is elég furcsa.

Most elraboltak mindenkit az ufok mert invázió van vagy pedig pont az, hogy lusták rabolgatni ti meg nem írtok mert ti meg azzal vagytok elfoglalva, hogy ebben a két méteres hóban szánkoztok ????
Vagy miért van ez a nagy írogatás ? 😊

Palinko
van egy nagyon jó mûsor Viasat 3 on a címe Rejtélyes Igazságok szombaton van este 7 óra fele, meg most 13:05 kor lesz az ismétlés. nézzétek meg érdekes 😄 (lehet már említve lett de nem olvasoma zért el a topicot a keresõ nem adott semmit)
<#alien2>

Landren
jah, már el is raboltak párszor 😊

REALista
Ja csak neked szoltak...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Landren
dehogynem, csak te nem tudsz róla...

A földönkívüli értelmes lét egyetlen bizonyítéka, hogy eddig nem próbáltak kapcsolatba kerülni velünk!
sz4bolcs
inkább csak arról van szó, hogy nem ez, amire nincs.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

csgery
Hát igen, mindenre van racionális magyarázat...
Ez vakuzáskor fordul elõ, egy lebegõ porszemrõl visszatükrözõdik a fény. Semmi "paranormális" nincs benne, nagyon könnyû elõidézni 😊

Elég furcsa kis gömb 😊 (Nohab)

A barátomén viszont a fele kép olyan kékes bizbasz és egy-pár képen olyan a többin meg nem :S

csibcsab
elõferdül az ijen😄😄 feldobtad a topikot😛

Régen nagyképű voltam... de mostmár tökéletes vagyok!

Nohab
Egyébként szerintem egy porszem és nem lencsehibe (mert ez az elsõ ilyen dolog vele) biztos nem koszos mert az elõtt és után csinált képeken nem volt ilyen folt.

Ui.: Legalább feldobtam a topikot 😊)

#1534 1 Nem fogom meg bazni
2 A szék alatti foltról beszélek és nem a kilincsrõl...
csibcsab
jajj de kurwára nem birom a szamarát😄 olyan kics mocskos😄

Amúgy jó kis film volt.

A kazit, amit elõtte lemásoltam, az van a szabályban, hogy le kell másolni és a másolatot kell megmutatni.

csgery
Egyszer mindenki 😉
csibcsab
😄 de én nem nézem meg mert tudom h meghalok😛