Paranormális jelenségek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberek nagyrésze még mindig rabszolga, amig meg nem értik a kedves fönökök(emberek akiknek alkalmazottai vannak), hogy nem szabad a másikat kizsákmányolni addig ez lesz, de már elkezdödött valami szerintem ami folytatodni fog persze a jó irányba!
http://druglord.buzz.hu/ ;)
egyébként az biztos hogy kevesen figyelünk egymásra. talán nincs idõnk a munka miatt? régen is enyit dolgoztak NEM automata gépekkel,hanem kézzel. és nekik volt idejük minden szokásra,ünnepre? igen volt...
Az egész a hatalomról szól, vagy benyalsz nekik vagy mész a levesbe mondják ezek a „kedves” idegenek akik egyébként belõlünk táplálkoznak ahogy #1594-es üzenetben átlagember is írja!
A legkönnyebb mondja a gyilkolásuknak ha az õrületbe kergetik az áldozatot az pedig szerencsétlen a különbözõ „látomásoktól” rettegve felvágja ereit esetleg leugrik egy hídról stb. Egy példával alátámasztva, biztos láttatok már olyan természetfilmet amiben delfinek halakra vadásznak úgy, hogy a „csordából” megpróbálnak leválasztani kisebb csoportokat majd onnan egy-egy „elemet” amit aztán könnyen el lehet ejteni! Az emberekkel ezt úgy teszik, hogy a társadalmat bomlasztják semmi más ne legyen csak a munka meg a robot, nehogy oda tudjunk egymásra figyelni legyünk érzéketlenek egymás iránt és a pénzért akár tapossuk el egymást...A végére az egyén annyira el lesz nyüve, hogy feladja...
Magyarországon van a legtöbb öngyilkos sajnos, mert nem figyelünk egymásra eléggé!
Aztán ott van még a hatalom, azt a látszatot keltik az emberekben hogy egymás farkasai ellenségei vagyunk, pedig nem, mi egymás nélkül semmit nem érünk! Kínai, arab, zsidó, stb. ugyan úgy ember mint bárki, viszont ha el tudod hitetni valakivel, hogy ö rosszabb nálad és a te károdat akarja akkor fel lehet majd fegyverezni téged(oszd meg õket és uralkodj rajtuk taktikát használják) tehát saját magunkat az ö parancsaikra pusztítjuk! Ha ezt meg tudjuk érteni, és egymás mellett békésen élünk és fejlõdünk akkor elõbb-utóbb le fogjuk „õket” gyõzni, ami a lényeg az erõszakot el kell kerülni mert amit a másik emberrel teszünk azt nem az idegenekkel tesszük, hanem embertársunkkal aki esetleg hatalmas tévedésben él!
Fizikailag a hatalmas távolság miatt szerintem nincsenek itt, az elménket próbálják mérgezni és azon keresztül irányítani minket!
Késõbb írok még errõl hosszabban(ha érdekel valakit ha nem😊, mert tudom hogy a jó úton járok és ezer dolgot tudnék még ezzel kapcsolatban mondani, fogok is!
6 Éves koromban rémálmokra ébredtem, mindig egy fény követett és addig nem hagyott amíg az ajtó mögé bújva be nem csuktam a szememet! Aztán jó ideig nem volt semmi jel, most viszont más sincsen csak jel, de már tudom kezelni elõször azt hittem meghibbantam de szerencsére nem!
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
sose nyomd fullba a kretént
Szerintem Jézus volt az elsö aki találkozott velük és nem véletlen mondta azt is lesz felTÁMADÁS!
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Abban a filmben azért voltak furcsa emberek azon a helyen, mert nukleális kísérleteket végeztek a környéken, a sivatagban és ilyen emberek születtek azon a helyen. Sajnos csak egy béna kép van róla, de azért megmutatom:
Itt az oldala a filmnek:
Link
Én nem igazán tudom eldönteni, hogy mit gondoljak, jól lenne valami megdönthetetlen bizonyíték a kétségeim eloszlatására. Úgy hiszem létezik inteligens élet a földön kívül is, de akár meg tudom gyõzni magam arról is, hogy nem. Majd leírom azt is, hogy miért, csak most nincs már rá idõm.
De azért mondok egy teóriát:
Vegyünk egy kezdetet, már ha a kozmológiában lehet ilyet mondani. Tehát minden elkezdõdik valahogy valamivel, ezen elmélet alapján elõfordulhat (és miért ne), hogy mi vagyunk ez elsõ olyan inteligenciával rendelkezõ lény ami ezidáig kifejlõdõtt az univerzumban. Jelen pillanatban nem nagyobb merészség ezt állítani mint azt, hogy létezik földön kívüli élet, hiszen egyikre sincs megdönthetelen bizonyíték. Persze ha 2 perc múlva elrabolnak az idegenek, akkor holnap már szent meggyõzõdéssel fogom állítani, hogy igenis léteznek. 😊
sose nyomd fullba a kretént
A gömbvillámról is beszéltek.
Az egyik hapek meg mesélte, hogy randin volt egy csajjal amikor egy gömb bement az épületbe, elkezdett menni feléjük hirtelen ilyen fémes hanggal lecsattant a padlóra és végig gurult rajta miközben "saját magát" csapkodta a padlóhóz és ilyen "fémes" hangokat adott.
Amikor elment elöttük akkor megfogta felemelkedett és hirtelen lecsapodott aztán eltûnt.
Lehet, hogy az is egy ilen volt, nem , 😄
A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.
A biztonsági kamera rögzített egyik éjjel egy nagyobb fénygömböt, ami a teraszon ment át pár másodperc alatt. Akinek megmutattam, mind azt mondta, hogy ufó, de szerintem nem az, de biztosan nem kamerahiba sem, és porszemnek is nagy. Én valami kamerához túl közeli pókátvonulásra gondoltam, de ehhez is elég furcsa.
Vagy miért van ez a nagy írogatás ? 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A barátomén viszont a fele kép olyan kékes bizbasz és egy-pár képen olyan a többin meg nem :S
Ui.: Legalább feldobtam a topikot 😊)
#1534 1 Nem fogom meg bazni
2 A szék alatti foltról beszélek és nem a kilincsrõl...
Régen nagyképű voltam... de mostmár tökéletes vagyok!