4159
UFO-k,szellemek,meg ilyenek...
-
Roland16F #2108 Jaja elég jó,ezt még nem láttam de nagyon hiteles sztem,átmegy a kocsi a kerítésen. :D:D:D -
#2107 Ghost Car nemtudom volt-e már de nagyon ütős rendőrségi felvétel miatt. Elég hitelesnek tűnik. -
Roland16F #2106 Na emberek,ahogy vissza-vissza nézek ide a fórumra egyre unalmasabb lesz :D Ha vkinek van vmi jó szellemes videója amit még nem láttunk az linkelje be de gyorsan! :D -
#2105 Csináljátok azt hogy odatekeritek mondjuk 1.30 ra elkezdidek játszani és rányomtok 1x zoom ot latni fogjátok hogy megjelenik majd eltünik valami. -
Roland16F #2104 Én kb 2-3szor kattintottam a zoomra,de semmit nem tudtam kivenni belőle,plána mert elég elmosott a kép,szal nem tom.. -
#2103 nekem nem látszott, mennyire zoomoltatok? -
#2102 tényleg látszik ott egy arc mintája :) -
Hajnalcat #2101 szerintem meg téked volt :c -
#2100 szerintem az nem is egy ajtó, hanem egy ablak -
Roland16F #2099 Sztem nincs ott semmi... -
#2098 az egy félhosszú hajú női arc... -
Roland16F #2097 Egyáltalán minek kéne ott lennie? Egyre jobban kíváncsi vok :D -
jefferson83 #2096 Mielőtt mindenkinek kigúvadna a szeme nézzétek meg a #2077 hozzászólást, azon legalább látszik is valami. -
#2095 Pontosítok: a 3 csíkból a 2 jobboldali csík kozott az ajtóuvegmintában, 1:43-as idopont (de ugyanígy 1:08 és 0:25) ez a videó: http://youtube.com/watch?v=Ot4AcNH6tYY&feature=user -
#2094 Nézzétek meg 1:43as idopontot, ott, ahol a minta van: A kis körnél(fent) amibol 3 vonal megy ki a kosármintáhozhoz lentre. 1x-es zoomban nézzétek (jobb klikk). -
Roland16F #2093 Mer mi van az ajtóüveg-minta felett?? -
Roland16F #2092 Én se,nem tom miről lehet szó? -
#2091 Jobb click a videóra és zoom in. Én nem láttam semmit... -
#2090 Ennél a magától kinyílo ajtos videóknál megnézte vki a 2-es számút? (az a címe h: real ghost proof 2) A mellékelt szöveg szerint ne zoomoljunk rá a ajtóüveg-minta fölötti részre, mert olyat látunk hogy még a.....
hogyan lehet rázoomolni? vagy ha valaki esetleg rázoomolt, akkor mondja el mi volt ott,lécci -
#2089 Nem veszem olyan komolyan mint hiszed, és nem félek a sötétben, csak néha;)
Amúgy #2077-re gondoltam az előbb, bocsi.
A #2078-ban lévő video biztos teli van fake-el. -
patiang #2088 esetleg, ha lenne marha sok időm a marha sok marhaságra:XD
Te tutira komolyra veszed, s nem félsz egyedül a sötétben? -
Roland16F #2087 Sztem kamu,valahogy nem akarom ezt elhinni -
#2086 Esetleg nézzd meg a többi videóját is idősorrendbe -
patiang #2085 már bocsi, de "jó" azoknak akik a hétfejű sárkányokban hisznek, s egyedül mernek maradni a sötétben
fura, de a kamerák már "oda" voltak készítve, tudván, hogy most "történni" fog valami
-
#2084 Elég durva, de nem nagyon gondolom, hogy ez igazi. -
#2083 Irány a black plague :) -
#2082 ok, én ma este beszartam -
Roland16F #2081 Egyetértek az előttem szólóval,talán nem is mindent de jónéhány dolgot..sajna még nem lehet az időben utazni,pedig izgalmasabb lenne mint szellemekre vadászni :DD -
jefferson83 #2080 Az a baj, hogy ez túlságosan jó, ezért is vagyok szkeptikus. Manapság mindent meg lehet csinálni és nem is olyan nehezen példa:
OFF
3 ember megcsinálta a partraszállást is :) komoly. -
#2079 Hmm elég érdekes szerintem ez igazi, nem kamu. -
#2078 Ezt is nézzétek meg. -
#2077 durva. Én ezután azt mondom, hogy nem kamu, bár bármi lehet. -
jefferson83 #2076 Kamu, de jó :) -
Roland16F #2075 Elég furcsa h a gyereknek nem remeg a keze..nemtom ha ez velem történt volna meg nekem kicsit remegett volna a kezem miközbe kamerázom:D -
Hajnalcat #2074 én jobbra meg balra is elnéztem volna a kamerával...bárki elrejtőzhetett arrafelé.... -
#2073 Irdatlan para..
Ha ez velem történne én tuti meghalnék... -
#2072 nem hiszem.fan vagyok...emlékeznék rá:D -
Martins15 #2071 LoL. Ez nem a Star Wars-ból van? -
patiang #2070 tölthetővel :D -
Roland16F #2069 Hé "Nem" : Nem húztak fel..Látod pedig én csak 16 éves vok és mégis több eszem van,mert nem állok le veled vitázni,csak írok már vmi választ a megjegyzésedre..Tényleg nincs semmi harag legalábbis felőlem.