Paranormális jelenségek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Landren
Én kapcsolgatom a lámpákat töretlenül, bár irányítani továbbra sem tudom...

sose nyomd fullba a kretént

Nagyon le vagyunk pukkadva emberek, ennyire kifogytunk az eseményekbõl ?? 😊

A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.

csgery
Huhh, már nem nagyon memléxem😊 vissza kellesz olvasni😄
Mondjuk szerintem az a vörös puszedlis az picit béna (ezzel nem szeretnék senkit sem leszólni), de pl. olyanok is vannak benne, mint a vízkeresés egy darab bottal.
Máskor meg nagyon komoly, szóval az én véleményem szerint vannak olyan részek amiket nem érdemes megnézni, mert csak hülyeség, de vannak egész jó kis részek.
Ne tévesszen meg Titeket, nincs ilyen adóm, csak barátnál láttam már pár részt.

Csgery!
Ha emléxel még, talán az elsõ hozzászólásom volt ebben a topicban, hogy leírtam a szellemvadászoknak az egyik történetét. (azóta is hatással van rám) 😄

csgery
Bizony, a csáje foglalkozik mágiával is, azt is szoktam nézni, ha éppen oda kapcsolok.
Nohab
Jó ez is, csak itt jóslástól kezdve minden van.
csgery
Jól teszed 😉
Landren
nekem nincs ilyen csatornám 😞(

Igen, ez az. A másik sorozatot nem láttam még, de most majd figyelni fogom. 😊

csgery
Amire Te gondoltál, az a Jane Goldman nyomoz 😊 ebben van benne a vörös hajú csaj 😊
csgery
Nah, csak meg van végre : katt 😉 bár itt csak a mûsor bemutatása van, de ebbõl legalább kiderül, hogy máûs mûsorra gondoltunk 😉
csgery
De csak az zavar, hogy nem találok a mûsorról linket... 😊 a reality tv lapján is ( itt van 😊 ) van minden, csak az nincs... ha valaki talál róla valamit, linkelje be😉
Hát lehet. 😊 Áá, annyi ilyen mûsor van a realityn. 😊 Az biztos, hogy amelyikben a vörös hajú bige van, annak az egyik részében voltak ilyen "foltos" kutatások.

csgery
Az nem az a boszorkányos? 😊 améke a vörös hajú csáje van?😊
ebbe van egy fickó, aki iránítja a többieket, mert látja a kameránm, merre mozognak, és mindíg, mikor vlamit átnéztek (házat, vagy templomot), a képernyõ alján ki van írva . "Before Dawn", és akkor mutatják meg, hogy mit találtak... lehet, hogy én keverem, de sztem Te is egy másik mûsorra gondoltáál, meg én is 😊
Ezt a mûsort én is láttam, és utána lett gyanús az a fehér folt a képemen, addig nem is foglalkoztam vele. Egy vörös hosszú hajú bige a mûsorvezetõ.

csgery
Vasárnap, (de lehet máskor is ) szokott menni a zone realityn a Ghost Hunts (szellemvadászok). Tök jó, mindíg ilyen szellemjárta helyeken mászkálnak, kamerával felszerelve. Volt benne egy kép, amin egy olyan kis folt volt látható, mint az #1524-ban látható képen van. Ez az ectoplasma, ami a szellem kialakulása elõtt jelenik meg. A mûsorról linket sajnos nem találtam, szólj valaki, ha õ igen!! 😉
De az sem rossz, ha bemész egy krimóba, belekötsz egy izomagyúba, s már látod is a szellemeket.

Walk the Talk.

csgery
A szellemeket azért nem kell tudni látni, ha egy olyan helyen vagy, ahol vannak, tuti látni fogod õket akor is, ha nem tudod hogy kell 😉
ZilogR
😄 azér' ennyire nem vagyok kíváncsi... 😉

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Palinko
és ha nem látok, fizeted a temetést?
Ugorj le egy 10 emeletes panelrõl, utána tuti látni fogod a szellemeket!

én a Commander vagyok én

ZilogR
Sziasztok! Van-e valakinek egy eladó példánya a "Hogyan lássuk? - Szellemek" c. könyvbõl?! (Asszem ez volt a címe, vagy valami ehhez nagyon hasonló...) Akinek van, legyen szíves, küldjön egy privátot! Kell a szakirodalom 😉 😛

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

A zöme.
De nagyon sokan tudtak írni, olvasni.
Pl. a parasztok nílvánvalóan nem tudtak írni, de sok "feljebbvaló" igenis tudott.
Ez nem zárhatja ki, hogy ez a történet valódi.

Szia!

Nagyon ügyes.. Analfabéta.. tehát ne is keressük az eredeti kéziratokat.. mert ugye nincsenek.. ott ahol 1898 (a halála) idején,
a lakosság zöme szintén írástudatlan volt..

Szóval nagyon ügyes..

ddomi87
vhol magyar fordítás?kicsit nehéz a szövege?meg nincs kedvem fordítgatni😛

a XXI. századról mit jósol?

ööö...retekegér...!

Már az elején le kell szögeznem, hogy "hithû" atesista és materialista vagyok, nem hiszek a természefelettiben.

Interneten való kalandozásom közepette akadtam rá Mitar Tarabich nevére. Az ITT található cikk szerint, egy XIX. sz-i analfabéta szerb paraszt félelmetesen pontos próféciákat adott a XX. és ami még ijesztõbb a XXI. századról. "Ha a hír igaz" megjósolta a szerb és az európai történelmet napjainkig: a két világháborút, Titot, a modern technika vívmányait, az ûrkutatást(!), az ész és az intelligencia elõtérbe kerülését, az elidegenedést az emberek között és megannyi más dolgot (a jelenre és a jövõre például a környezetszennyezés miatti katasztrófát, sok kisebb háborúcskát, majd III. világháborút, azután pedig örökké tartó békét).
A fentiek eléggé elbizonytalanítottak, hiszen a próféciák sok helyen teljesen egyértelmûek, nem olyan rébuszok mint Nostredamuséi és olyan pontosak, hogy józan, tudományos magyarázatként csak a szándékos hamisítás kínálkozik. Sajnos interneten csak a fennti szöveg másolatat találtam, semmi olyat, ami kritikus szemmel vizsgálná Tarabich próféciáit. Más tud valamit bõvebben errõl a rejtélyes próféta-jelöltrõl?

atlagember
Nem, nem. Pont azt akartam kihozni ebbõl, hogy egyesek azzal jönnek, hogy mert még nem látott senki, akkor márpedig nincsenek. Pedig a föld középpontját sem látta még senki és mégis mindenki elhiszi, hogy van.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

Landren
nem kell, csak simán érdekelne, ennyi...

egyébként meg a te elméleted szerint: ha nem lehet bizonyítani, hogy vannak, akkor márpedig nincsennek.

atlagember
Miért kell? Mi a bizonyíték arra, hogy nincsenek?
Ha nem lehet bizonyítani azt, hogy nincsenek ufók, akkor márpedig vannak.

REALista
Nem született több torzszülött gyerek Csernobilban mint máshol!Egyedül a pajzsmirigyrák aránya nõt meg egy kicsit de az is csak nagyon kis mértékben...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ddomi87
igen, születnek ienek...de nem maradnak sokáig életebn....ezért sztm nem létezhetnek ien emberek, mint ebben a klipbben,mert még fiatalon gyerekkorban meghalnak!

ööö...retekegér...!

Landren
indoklás? elmélet?

Vannak.

Landren
Na most akkor vannak UFO-k, vagy nincsenek?

csgery
Meg nagyon sok volt a pajzsmirigyrákos gyerek is, és ilyen csíkok voltak a bõrükön, meg minden... bizarr, nagyon bizarr...
ColdFire
igen, sokuknak pl +/- végtagjai nõttek

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

csgery
De születtek amúgy csernobilban is torzszülöttek, nem? Nagyon sok kép van róla, ott is születtek szépszámmal - vízfejüek nem😄 .
ColdFire
egykutya ^^

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

csgery
én Hirosimát említettem😊
ColdFire
elég sokáig foglalkoztam csernobillal, ilyennel nem találkoztam, és nem is valószínû hogy lenne ilyen

csgery
Elvileg lehetséges, Hirosimában is a robbanás után tucaatjával születtek torzszülött emberek, lehet ilyen is volt köztük. De amúgy is születhet ilyen ember semmiféle külsõ beavatkozás nélkül is, csak ha jól tudom, nem élnek sokáig. Amúgy ha nem mondjátok, én el is hiszem, h a videóban az igaz <#nyes>
ColdFire
nemhinném h léteznek ilyenek...

Az, amit mutattak a videóklippben, az igen. Tehát bemaszkíroztak valakit aztán bohóckodott egyet a klip kedvéért. De amúgymeg valóban léteznek vízfejû vagy más torzszülõtt emberek, a mocskos nukleális kísérleteknek köszönhetõen...

csgery
Kutyul...
Landren
Én sem nagyon értem, hogy Te most konkrétan mirõl is beszélsz...

ddomi87
akkor ez most csak kitaláció?

ööö...retekegér...!

K.András, te összekevered az UFO-kat az antikrisztussal (sátán) meg az apokalipszissel.

"Foglalkozás: A sátán szopatása!"

atlagember
Ezt az optimizmust! Te hol élsz? Csak nézz körül egy kicsit, mi folyik ebben az országban! De tovább is lehet, az egész világ az irigységrõl, gyûlöletrõl, kapzsiságról és a hatalomról szól.

K.András
Szóval leszámoltunk a félelemmel föleg miután rájöttünk, az esélye annak hogy az embereket leigázzák esélye 0-a! Igenis mi irányitjuk az életünket méghozzá háboruk nélkül és mindenki egy jobb világért dolgozik! Megérettünk arra, hogy vér nélkül is meg tudjuk oldani a dolgainkat nézeteltéréseinket! Ma egy uj világ jött el aminek a neve boldogság!
Azáltal, hogy leirtuk a tényeket mindenki tisztán látja miért volt rosszabb az a világ ami eddig volt, szabadok lettünk!Nem szabad félni a rossztól mert az igazából csak a mi fejünkben létezett!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Palinko
csak az a baj,hogy mindég vér folyt,hogy valami jobbá válljon,szerintem most sem lesz másképp.