Paranormális jelenségek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sose nyomd fullba a kretént
A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.
Máskor meg nagyon komoly, szóval az én véleményem szerint vannak olyan részek amiket nem érdemes megnézni, mert csak hülyeség, de vannak egész jó kis részek.
Ne tévesszen meg Titeket, nincs ilyen adóm, csak barátnál láttam már pár részt.
Csgery!
Ha emléxel még, talán az elsõ hozzászólásom volt ebben a topicban, hogy leírtam a szellemvadászoknak az egyik történetét. (azóta is hatással van rám) 😄
ebbe van egy fickó, aki iránítja a többieket, mert látja a kameránm, merre mozognak, és mindíg, mikor vlamit átnéztek (házat, vagy templomot), a képernyõ alján ki van írva . "Before Dawn", és akkor mutatják meg, hogy mit találtak... lehet, hogy én keverem, de sztem Te is egy másik mûsorra gondoltáál, meg én is 😊
Walk the Talk.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
én a Commander vagyok én
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
De nagyon sokan tudtak írni, olvasni.
Pl. a parasztok nílvánvalóan nem tudtak írni, de sok "feljebbvaló" igenis tudott.
Ez nem zárhatja ki, hogy ez a történet valódi.
Nagyon ügyes.. Analfabéta.. tehát ne is keressük az eredeti kéziratokat.. mert ugye nincsenek.. ott ahol 1898 (a halála) idején,
a lakosság zöme szintén írástudatlan volt..
Szóval nagyon ügyes..
a XXI. századról mit jósol?
ööö...retekegér...!
Interneten való kalandozásom közepette akadtam rá Mitar Tarabich nevére. Az ITT található cikk szerint, egy XIX. sz-i analfabéta szerb paraszt félelmetesen pontos próféciákat adott a XX. és ami még ijesztõbb a XXI. századról. "Ha a hír igaz" megjósolta a szerb és az európai történelmet napjainkig: a két világháborút, Titot, a modern technika vívmányait, az ûrkutatást(!), az ész és az intelligencia elõtérbe kerülését, az elidegenedést az emberek között és megannyi más dolgot (a jelenre és a jövõre például a környezetszennyezés miatti katasztrófát, sok kisebb háborúcskát, majd III. világháborút, azután pedig örökké tartó békét).
A fentiek eléggé elbizonytalanítottak, hiszen a próféciák sok helyen teljesen egyértelmûek, nem olyan rébuszok mint Nostredamuséi és olyan pontosak, hogy józan, tudományos magyarázatként csak a szándékos hamisítás kínálkozik. Sajnos interneten csak a fennti szöveg másolatat találtam, semmi olyat, ami kritikus szemmel vizsgálná Tarabich próféciáit. Más tud valamit bõvebben errõl a rejtélyes próféta-jelöltrõl?
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
egyébként meg a te elméleted szerint: ha nem lehet bizonyítani, hogy vannak, akkor márpedig nincsennek.
sose nyomd fullba a kretént
Ha nem lehet bizonyítani azt, hogy nincsenek ufók, akkor márpedig vannak.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
ööö...retekegér...!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
"Foglalkozás: A sátán szopatása!"
Azáltal, hogy leirtuk a tényeket mindenki tisztán látja miért volt rosszabb az a világ ami eddig volt, szabadok lettünk!Nem szabad félni a rossztól mert az igazából csak a mi fejünkben létezett!
http://druglord.buzz.hu/ ;)