Paranormális jelenségek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem voltam egy ideje, de szavasztok ! 😊
Husi !
Ez elég érdekes dolog lehet, nem mindennap történhet meg az emberrel és akkor tuti azt mondja, hogy ááá ez csak egy porszem meg mittomén, de a Ti esetetek már más.Úgy látszik itt nem egyszer fordult elõ, ha az analfabéta fejemmel jól vettem ki a szövegedbõl 😄

A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.

A plazmagömbök a barátnõm családi képein folyamatos jelenségek.Van olyan kép amin több mint 8db ilyen gömböt számoltunk össze.Ezek fõleg azokon a fényképeken jelentkeznek amik náluk a házba készültek.Az édesanyám temetésén készült képen is van egy érdekes fehér valami,aminek fejformája van. Tulajdonképpen úgy néz ki mintha valaki a háttérbõl figyelné az eseményeket.Fényvisszaverõdés nem lehet mert aznap nem, sütött a nap és egész sötét volt.
pl vákuum? 😛

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

csgery
De más a valószínüsége is, hogy elõfordul😊 Mert egy ablakatlan szobában kisebb valószínüséggel van légmozgás. (megnézném, h egy ablakatlan szobában hogy végekeznék, hogy a fújó szél hogyan nyomja a szemembe a palplan tollát😊 )
Ez nem egy hétköznapi légmozgás volt...realista 😄 Ilyet nem szoktam minden nap érzékelni benn a lakásban.

REALista
Légmozgás mindenhol van függetlenül attol hogy van e ablak a szobában vagy nincs.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Olyan, mintha megfújná egy lágy szellõ és olyan helyen történt mindez, ahol egy darab ablak se volt nyitva.

REALista
Én is éreztem már ilyet ezzel nincs is semmi gond de miért kell tényként kezelni hogy ezeket szellemek okozzák?

Mert én is éreztem már ilyet, azért kezelem tényként.

REALista
Szkeptiku szótár...😄DDDDdd

csgery
Infrahang : itt van egy kis infó róla.
csgery
Nem filmben volt. Tudományosan bizonyított tény. Továbbá az infrahang váltja ki azt, hogy hideget érzel.
REALista
Miért kell tényként kezelni amiket filmben láttatok?😄DDD

Landren
és ez pontosan milyen érzés?
határozott hideg? vagy csak libabõrös lesz az ember, és mintha hidegebb lenne kicsit?

sose nyomd fullba a kretént

Igen, hideg légáramlat csapja meg olyankor az embert.

csgery
Menj oda (ha odamersz<#smile>) és nézd meg, hideg van-e. Ha hideg van, a tulaj ott van😊
n3whous3
Ott ahol most lakom, jó pár éve meghalt a régi tulaj.

Valószínûleg még mindig "kísért" (bár békés<#vigyor4>). Néha, mikor egyedül vagyok otthon, akkor is hallom, ahogy valaki az emeletetn járkál.

púúúúú

csgery
A sok ülés után a vérnyomás miatt látod ezeket (nekem is van olyan, emg esek összefele).
sz4bolcs
ja, ilyet sokszor látok, ha gyorsan állok föl sok ülés után..
vagy nagyon erõs pislogára is elõjöhet.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

csgery
Jah, értem😊 Látszik, hogy orvos vagy<#wink>!!!
NOL= látóidegsérülés, cumót vágod, petit mal =enyhe, eszméletvesztéssel nem járó "tic", epilepsia egyik formája.

csgery
Hali!😊 És ez mi is? : "Nervus opticus laesio. Vagy komolyat ütött a cumó. De lehet, hogy petoi mal volt (minor epilepsias episod)" <#smile> Cseppet latin ez, vagy mittu domain, de nem értem😊
Nervus opticus laesio. Vagy komolyat ütött a cumó. De lehet, hogy petoi mal volt (minor epilepsias episod)
Hali!

csgery
Csak Látomás topik van tudomásom szerint😊
REALista
Ezt inkább a látászavarok topicba kellett volna írnod ha egyáltalán van ilyen...😄DDDd

Palinko
ez mindenkivel megesik. velem az volt már 2 szer is 1 éven belül.olyat láttam,mintha kis konflettit szórnának de csak ezüstöset és kurvára csillogott. (nem a hó esett..) szóval jól behalucináltam veled is ez történhetett
Kmarha
Jobb ötletem nincs 😄

de tényleg valami milliméternyi kis por vagy valami, ami megtapadt, és pislogás meg a szemnedvek álltal hol elõjött, hol eltünt. No de én földhözragadt ember vagyok, majd jönnek mások akik megmagyarázzák 😛

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

csgery
Azt csak észrevenném...
Kmarha
por ment a szemedbe

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

csgery
A mai nap felettébb különös volt számomra. Délután kb 6 körül mentem befele a szobámba, és egy szürkés foltot láttam az ajtó mellett. Azt hittem, csak valami fény, ami éppen odavetõdött, vagy vmi ilyesmi. Aztán kb 8 kor szintén a szobámba mentem befele, és akkor is egy szürkés foltot láttam az ajtó mellett. És kb 2 perce lenézek a lábam mellé, és az a szürkés folt ott volt a lábam, mellett, majd egyszer csak eltûnt. Ez mi a tököm lehet? Lehet, csak képzelõdöm?
Azt szokták mondani: ....minden szarra van veréb.

Walk the Talk.

Uristen egy ilyet hogy lehet bekajalni 😊
REALista

REALista
Még csak véletlenül sem realisztikus viszont már ezer éve kiderült róla hogy fake.Ha jól tudom japánok csinálták...

Mit találsz benne viccesnek? Én inkább realisztikusnak találom.
REALista
Vicces...

Gyakorlatban az UFO fogalma már eltér az eredetieg azonosíthatatlan repülõ tárgy fogalmától. Már régen idegen értelmes lények ûrhajóit értjük alatta. Az alábbi filmet is pont az idegenszerû, megmagyarázhatatlan viselkedés teszi hitelessé. A hirtelen, minden ok nélküli megindulás, megállás, vagy a látszólag minden ok nélküli egy-két méterre való megközelítés és hirtelen elkanyarodás nem csak érthetetlen számunkra, de természettudományosan magyarázhatatlan is. Csak bcsülni lehet a tehetetlenségi gyorsulást a filmen látható jármû esetében. Valószínûleg nagyságrendjében haladja meg az ember által még túlélhetõ mértéket. Sõt, valószínûleg jelenlegi repülõgépeink szerkezete sem viselne el széthullás nélkül ekkora tehetetlenségi gyorsulást. Erre jelenlegi tudásunkkal nincs magyarázatunk. Adnak magyarázatot viszont napjaink fantasztikus filmsorozatai. Például a Csillagkapu. Az õ válaszuk egyszerû: Van bennük tehetetlenségi csillapítás és kész. Vagy más filmek adta idõtorzító berendezései is adhatnak magyarázatot. Érdekes lehet ugyanennek a filmnek a japán változata. eredeti japán magyarázó film.
Akkor nem is "UFO" volt?
Láttam a BBC kb félórás filmjét az eseményekkel kapcsolatban. Hát több mint elgondolkodtató.
Az arabok miért tiltakoztak kb egy hétig, hogy semmi közük az egészhez.
Miért gyakorlatozott a légierõ pont azon a napon ezer mérföldekkel távolabb? Amikor a légiirányítók riasztottak, miért nem volt a közelben egy árva F16-os sem.
Kérdések sorozatát tette fel a film.

Walk the Talk.

Lassítások. Rövid történet, gyorsan lejátszódik. Ezért érdemes megnézni lassítva is. Hihetetlenül "bután" viselkedik az UFO. Mintha megijesztené a helikopter utasait...
Hm!!
Érdekes. De mintha vágott dolog lenne.

Walk the Talk.

Van egy-két beszaratos film, de akkor sem olyan ijesztõk, mint látni kamerán keresztül egy igazi jelenséget amirõl tudjuk, hogy nem játszák meg !

A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.

Az mekkora egy film!<#eljen> Egyik kedvencem.

ZilogR
ha már szellemezünk: tegnap megnéztem a Sötét víz (Dark water) c. filmet. Azért volt 1-2 pillanat, amikor elindult a gerincemen a borzongás... Mennyire másként mutatja be az emberek és a szellemek "kapcsolatát" egy japán film...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

csgery
Jaj de hülye vagyok, máshol jár az agyam... nem Szellemvadászat, hanem Szellemjárás...😄
csgery
Ma 22:00 órától kezdõdik a Szellemvadászat a Discoveryn!!!!!😊
- csak gondoltam sszólok, hátha valaki elolvassa - 😄
Landren
lol 😊))
pedig azt hittem én váltom sárgáról zöldre 😊))

sose nyomd fullba a kretént

REALista
Kösz megtaláltam!<#vigyor>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem egy világ omlana össze benne ha megtudná hogy a lámpák automatikusan váltanak színt!DDD😄

Olvass vissza "néhány"<#vigyor2> hozzászólást, ott leírta, hogy miben tehetséges.

REALista
Mi van?😄