Paranormális jelenségek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Husi !
Ez elég érdekes dolog lehet, nem mindennap történhet meg az emberrel és akkor tuti azt mondja, hogy ááá ez csak egy porszem meg mittomén, de a Ti esetetek már más.Úgy látszik itt nem egyszer fordult elõ, ha az analfabéta fejemmel jól vettem ki a szövegedbõl 😄
A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
határozott hideg? vagy csak libabõrös lesz az ember, és mintha hidegebb lenne kicsit?
sose nyomd fullba a kretént
Valószínûleg még mindig "kísért" (bár békés<#vigyor4>#vigyor4>). Néha, mikor egyedül vagyok otthon, akkor is hallom, ahogy valaki az emeletetn járkál.
púúúúú
vagy nagyon erõs pislogára is elõjöhet.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Hali!
de tényleg valami milliméternyi kis por vagy valami, ami megtapadt, és pislogás meg a szemnedvek álltal hol elõjött, hol eltünt. No de én földhözragadt ember vagyok, majd jönnek mások akik megmagyarázzák 😛
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Walk the Talk.
Láttam a BBC kb félórás filmjét az eseményekkel kapcsolatban. Hát több mint elgondolkodtató.
Az arabok miért tiltakoztak kb egy hétig, hogy semmi közük az egészhez.
Miért gyakorlatozott a légierõ pont azon a napon ezer mérföldekkel távolabb? Amikor a légiirányítók riasztottak, miért nem volt a közelben egy árva F16-os sem.
Kérdések sorozatát tette fel a film.
Walk the Talk.
Érdekes. De mintha vágott dolog lenne.
Walk the Talk.
A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
- csak gondoltam sszólok, hátha valaki elolvassa - 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)