Paranormális jelenségek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.
Az egyik kép nagyon durva :S olyan hogy félig belelóg a képbe egy élénkzöld valkami + picit odébb néhol átlátszó fehér vmi.
Ha tudom beteszem ide.
Vagy csak ennyire elfelejtetjük ezt a topicot ?
Mondjuk, ha a beszélgetésünk az akkor igenis történik 😊
amúgy éppen beszélgettünk, szóval nem igaz, hogy nem történik semmi.
Azért valamirõl beszélgethetnénk.
Pölö: Mi lenne, ha megbeszélnénk azt, hogy egyik napon amikor mindenkinek jó elmegy a legközelebbi félelmetesebb helyre és készít néhány használható képet. Berakjuk és meglátjuk mi lesz ??? 😊
Hah ?
Lenyûgözõ, mennyire megfér egymás mellett a tárgyilagosság, az, hogy nem képzel a dolgok mögé még valamit, amit nem lát, és a csodálat.
"Einstein is hitt Istenben. Gondolod, hogy te okosabb vagy nála?"
Nos akkor még egy pár idézet ugyancsak tõle:
"Hiszek Spinoza Istenében, aki minden létezõ harmóniájában jelentkezik, és nem egy olyan Istenben, aki az emberi sorsokkal és cselekedetekkel törõdik."
"Minél inkább eltölt valakit minden jelenség rendezett szabályosságának tudata, annál szilárdabbá válik az a meggyõzõdése, hogy e rendezettség és szabályosság mellett nincs olyan hézag, ahol hely jutna más természetû okoknak. Nem létezhet sem olyan emberi, sem olyan isteni szabály, amely önmagában a természeti jelenségek független oka lehetne. Bizonyosra vehetõ, hogy a természeti jelenségekbe beavatkozó, személyes Isten doktrínáját valódi értelemben sohasem cáfolhatja meg a tudomány, mert ez a doktrína mindig menedékre találhat azokon a területeken, amelyeken a tudomány még nem tudta megvetni a lábát."
"Természetesen hazugság az, amit vallásos meggyõzõdésemrõl egyesek írnak, s ezt a hazugságot újra meg újra megismétlik. Nem hiszek a személyes Istenben, s ezt a felfogásomat sohasem titkoltam el, hanem mindig világosan kifejezésre juttattam. Ha van valami bennem, ami vallásosnak nevezhetõ, az az a határtalan csodálat, amelyet világunk szerkezete ébreszt bennem, világunké, amennyire azt tudományunk feltárni képes.
<...>
Nem hiszek az egyén halhatatlanságában, az etikát pedig kizárólagosan emberi ügynek tekintem, mely mögött nem áll semmiféle természetfeletti hatalom vagy tekintély."
És végül térjünk vissza a hozzászólásom elejére:
Einstein "Isten nem kockázik" idézete a Bohr-tól kapott válasszal lesz teljes, ami így hangzik: "Ne mondd meg Istennek, mit csináljon a kockáival"
Van egy kis fejben számolós feladat halakkal, cigikkel, kutyákkal, amit állítólag Einstein talált ki, én csak papíron tudom megcsinálni. Állítólag egy okosabb embernek (köztünk Einstein-nek is) pár másodpercig tart fejben.
aranykéz, te vagy az én emberem !
mindenben egyetértünk !
bár engem évekkel ezelõtt hasonló topicban meghurcoltak az ilyen gondolataimért, itt meg úgy látszik elfogadott a reális gondolkodás.szerencsére
Hát nem tudom, valahogy nem dõlne össze a tudomány ha hirtelen eltûnnének az õssejtkutatást és az evolúciót ellenzõ barmok.
Mikor is megy az a mûsor ? 😊
A szellemes ? 😊
" A tudomány, vallás nélkül sánta, a vallás tudomány nélkül vak. " Albert Einstein
Valamiben jó ha hisz az ember csak azt kell eldönteni, hogy abban hisz, hogy léteznek vagy abban, hogy nem 😊
A hitednek semmilyen alapja nincs.
"ha meghalsz,akkor is valamilyen formában jelen vagy"
Ebben az univerzumban garantáltan nem. Hogy folytatódik-e a tudatosságunk valahol máshol, hát lehet, de ez már metafizikai spekuláció, szóval hagyjuk.
Egyébként nem tudom hogy miért jobb a "lelkünket" beleképzelni egy asztrálsíkba vagy mi a pöcsbe. Semmi akadálya nincs hogy a fizikai világban ne lehessen megvalósítani. Ja hogy akkor el kéne fogadnunk a tényt hogy ha megdöglünk, akkor a tudatunk is velünk döglik? Na hát igen. Egyesek nagyon gyávák és inkább bebeszélnek maguknak õrültségeket.
"A mai világban érdekes módon mindenre találnak magyarázatot a kutatók.Ha ilyen baromi okosak,akkor miért nincs még pl. felfedezve a rák elleni gyógyszer."
"Ha a mai világban olyan okosak a matematikusok, miért nem törték fel még az RSA-t" - Kb ilyen volt ez a kérdés.
Nem hittel foglalkozik, hanem tényekkel.
Manapság mindenre ráfognak mindent,csak hogy a hitünket elvegyék.
Én hiszek abban,hogy a lélek nem hal meg mert nem fizikális,ha meghalsz,akkor is valamilyen formában jelen vagy még ha ez egy halandó ember számára felfoghatatlan is.
Ouch.
Por... lehet... de amikor labda nagyságú gömböket látunk a képeken? Biztos nem egy hógolyó, vagy egy porszem pont a lencse elõtt. Nem kell egybõl racionális magyarázatot mondani rá. Van, hogy a dolgok magyarázata átlépi a hihetõség határát😊.
Husi!
Amirõl te írsz én pont arról láttam egy filmet a national geographic-on és ott is egy csomó ilyen képet vizsgáltak és egy kísérlettel bebizonyították hogy azok a gömbök csak porszemek.
A Discoveryn menõ sorozatok a szellemekrõl,szerintem néha tul vannak lihegve.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Sok energia kell a fenntartásukhoz, erõforrásként legtöbbször a rossz emberek bioenergiáit, a kozmikus tér- idõ- és szagenergiákat, valamint a Star Wars filmekbõl összegyûjtött Erõt szokták használni. Gondolkozom azon, hogyan lehetne a feketelyukak spiritoemocionális hablatyenergiáit befogni a generálásukra.