Paranormális jelenségek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Nem tanítottak meg rá hogy nem szabad a falra firkálni!😄DD

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Sziasztok
ma reggel éppen az ágyban olvastam mikor megláttam a plafonon azt a 2db 2 méter hósszu sötétsárga vonalat aminek a két vége egymásba találkozik.
Lehet nem paranormális de az biztos h még tegnap nem volt ott, és akkor az éjszaka alatt kellet keletkeznie.
Ja és nem árnyék, mert lehuzom a redönyt és odavilágitok a telóval akkor is ott van...letörölni is probáltam de nem lehet, talán kifakult a fal
Kinek mi az ötlete h hogyan kerülhetett az oda?<#wow2><#wow2>

Háát, érdekes dolgok ezek, de vki úgyis, majd idejön és valamivel megmagyarázza a dolgokat, csak azért , mert Õ nem hisz benne.
De amit haverral csináltunk képet az tényleg durva és, miért csak az Õ lakásukban produkál érdekes képet a gépe ?

A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.

<< van webkamera de nemvolt a gépbe dugva..ott van a hangfal mögött most is feltekert vezetékkel. >>

Nekem az szokott kéken világítani. Nem is egyszer ijesztett meg a rohadék.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

_Atti_
ja tényleg tegnapelõtt volt egy olyan érdekes dolog hogy ültem egyszercsak repültem msnrõl.. probálok visszamenni, nem tudok, elment a net .. probálom javitani nemjo, kimentem a routerhez megnézni hogy nem e csuszott ki belõle valami vezeték, vezetékek helyükön, egyet nem vettem elõször észre mert fal fele vannak a ledjei , hogy nincs benne áram..

és akkor az érdekes dolog az hogy az elosztón a kapcsoló valahogy offra lett állitva, pedig ez ilyen nagyot kattanós izomkapcsoló magátol nemtudom elképzelni hogy átváltson..pedig rajtam kivül nem volt más itt. (ez az eloszto a routernél van ami nem a szobámban van hanem kint a közlekedõbe(emelet) )

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

_Atti_
nem gépeztem sokat, meg nem haluztam soha, elég nehezen képzelem el hogy fényt haluznék ami megvilágitja a cdtartodobozt stb ami ottvan az asztalon.. nem folt volt, fény,

van webkamera de nemvolt a gépbe dugva..ott van a hangfal mögött most is feltekert vezetékkel.

tesómnál ha a hangfal dugóját csak picit érintem a gépbe akkor van esély hogy megszólal a rádió rajta 😄 nem is kell bekapcsolni a gépet hozzá

Havert azthiszem mostmár rászedem, hogy kérje el egyik barátunktól a telefonjához a bizbazt amivel végre feltudom már rakni a képet amit csináltunk...Érdekes, mert a telefonja mindig az Õ lakásukban produkál furcsa képeket és nem állandóan (nem a telefon hibája) és máshol nincsenek ilyen furcsa kék formák a képen.

Én egyszer halóztam egy elég durvát.
Nem aludtam már lassan 50-52 órája és nehezen, de lefekvésre szántam el magam. Akkor még discman volt a menõ, ígyhát megpróbáltam az ágyam melletti kislámpa fényénél zenélésre bírni. Sajnos le volt merülve az elem, így reflexbõl kipattintottam az elsõ elemet a helyérõl, aminek következtében a szobámban lévõ egyelten fényforrás, a kislámpám kialudt, mintha kiégett volna a körte. Itt már paráztam, de tudtam, hogy nem vagyok a helyzet magaslatán, úgyhogy jobb lesz elaludni gyorsan, méghozzá zenével. Gyorsan felkapcsoltam a nagyvillanyt, le a földszintre, elem begyûjt, majd fel. Lekapcsoltam a nagyvillanyt, majd visszafeküdtem az ágyba, ahol a kaktusz discmanem várt. Ahogy az elsõ friss elemet belepattintottam, a "kiégett" de ki nem kapcsolt kisvillany felgyulladt újra. Lehet, hogy az éjjelilámpám rám gyakorolt hatásának köszönhetõ, hogy nem kattantam rá a hallucinogénekre? (A)

Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!

REALista
Gyanítom mindíg pattog az csak napközben nem veszed észre, este meg mikor lefekszel a csöndben persze hogy felfigyelsz rá...

Randelz
Nálunk is vannak furcsaságok:Na most ugye a fa az dolgozik..szóval szokott pattogni.De soha nem pattog csak amikor már megyek aludni és sötétben fekszek az ágyban. Ugyanez a helyzet nálunk a padlással ott is szokott zörögni magától, de viszont napközben sohasem.

Ez viszont egy érdekes torténet:A haveromnál voltunk este a szulei nemvoltak otthon és közben szólt a zene. Majd egyszercsak lekapcsol a villany a zene még mindig szól majd 1-2mp után a villany vissza és a zene le. Azt hittuk hogy a haverom szórakozik de kiderunt hogy nem mert nemhogy csak lekapcsolt hanem a hifi hanem áramalatt sincsem...beszarás volt...majd kiderult hogy a haverom apja kapcsolta le a biztosítékot hogy ne hallgassuk olyan hangosan a zenét mert már hazaértel

REALista
Gondolom sötétben gépeztél és miután kinyomtad a monitort még annak a fényétõl halucináltál...

<< láttam egy erõsen kék fényt az asztal fölött kigyulni.. >>

Van webkamerád ?

_Atti_
nemrég volt szerencsém ilyenhez, kikapcsoltam a gépet lefeküdtem és lekapcsoltam a lámpát..alighogy oldalrafordultam volna láttam egy erõsen kék fényt az asztal fölött kigyulni..égett pár másodpercig aztán eltünt..

nem is lepõdtem meg mert azthittem merül a mobilom és az asztalon hagytam..de nem, mert a mobilom ott volt az éjjeli szekrényemen mögöttem és semmi gondja baja nem volt..akkor utána arra gyanakodtam hogy az egér? dehát az sem lehet az piros, mp3 lejátszo.. az is kikapcsolva totál máshol..egy valamire emlékeztett még nagyon a fény, az öngyujtomba épitett kislámpára..annak van ilyen kék kör alaku fénye ha odavilágit valaki vele..dehát ez is kizárva a zsebemben volt, nem nyomodhatott be a gombja vagy ilyesmi.. Na mindegy még mindig lehetett az ablak, mert bár emeleten vagyok ha a szembelsõ utcán lévõ házhoz beáll egy auto annak a fénye bevetül az ablakon..

ezzel is volt két probléma és már kezdtem kicsit ideg lenni hogy akkor mi a fene.. az ablak ugyan résnyire nyitva de (bukó ablak) at üveg részén sötétitõ kivülrõl belülrõl.. fényes nappal igy sötétet lehet csinálni a szobámban, szoval innen is csak a résen jöhetett volna be fény és mint azota holdfénynél láttam..ez bõven fel, szinte a fal tetejére vetül..és hát nem épp kör formája van..

eredményképpen megoldásnak csak azt látom ha:
bevilágitott ott valami ami az ablakom felett volt joval valami nagyon jól célzott fénnyel és a fény fent jött be ugye a buko ablak alul felül ad rést..(villámra nem gondolhatok sem az idõtartama sem a fény formája miatt

a másik hogy a fény bent bocsátotta ki valami az aszalomon..

egyiknél csak a másikba rosszabb belegondolni, látványra sajnos a második valószinûbb a fény olyan volt mintha az asztalrol jött volna olyan volt a szórása és egyáltalán nem olyan mint amikor valahonnan messzirõl vetül oda..

vagy egy hónapja volt, abnormális más dolog nem járt vele,azért emelem ki mert hallottam már ilyesmi sztorit és ahhoz ilyen borzongato dolgokat kapcsolnak hogy meghal valaki a közelben, nagyon hideg lesz tõle stb.. kopkopkop semmi ilyesmi. de az ilyen ismeretlen dolgok frászt hozzák az emberre

armageddon666
Még sose tapasztaltál paranormális jelenséget???? ez már paranormális! O.o

@

PJack
vagy lehet h csak azért mert soha nem nézek horrorfilmeket, de még egy kicsit ilyesztõ filmeket sem?
csak azért mondom, mert egyszer régebben láttam egy földönkívülis dokumentumfilmet és napokig nem tudtam normálisan aludni. nemtom miért.
de mondjuk az más, mert akkor sem tapasztaltam semmi furcsát. lehetséges, hogy csupán a képzeletünk játszik velünk? ez mondjuk csak az esetek 50%-ában igaz, mert vannnak olyan esetek, amikor valószínû, hogy nem képzelõdünk. de legtöbb esetben szvsz erre is van érthetõ tudományos magyarázat.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

PJack
amugy az érdekes, hogy én soha életemben nem tapasztaltam semmiféle paranormális jelenséget. érdekes, nem?
jó, mondjuk az igaz, h 13 vagyok, de mondjuk úgy tudom, hogy a kisebb gyerekek ilyedõsebbek😄
vagy nem is, inkább csak a fantáziájuk élénk.

PJack
jah, micsoda véletlen😄

Vagy ha van is, akkor akár a legszuperebb nagy sebességû kamerával is csak sötét, elmosódott, zajos vackot sikerül felvenni 😊

sz4bolcs
ez valóban elgondolkodtató. 😉

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

PJack
hát.. gondolkozz már. ilyen helyzetekben általában az embernél nincs kamera, vagy fényképezõgép. sajnos.

Super Saiyan
nincsennek képek 😞

>:C

Én is láttam ilyen "bizonyítékokat", sõt még az un. okos TV-ék is foglalkoznak vele néha. Egy angliai hapsi is elmondta / hivatásos szellemvadász volt /, hogy meghívták egy kastélyba / mert általában a paranormális dolgok az antik helyeket szeretik /, és meglátta a bajok okozóját. Egy kislányt, akirõl még azt is elmondta, hogy milyen ruhában volt. A kislány elmondta a szellemvadásznak, hogy miért riaszgat. Tehát, ha valaki csecsemõként hal meg, akkor ott is ugyanaz pelusban, egy aggastyán ott is aggastyán. Mert, ha így van, akkor én fiatalon szeretnék kinyúvadni, mert, akkor túlodalt is az leszek.😊)))

Walk the Talk.

csgery
És hogy melyik hiteles? youtube.com pl... körbenézel, (beírod, h ghost), aztán meg onnan Te döntöd el, melyik hiteles szerinted. Vagy google-ben kismillió lapot találsz, ami tele van ilyenekkel.
csgery
Realista: a millió bizonyíték nem 1000000 bizonyíték, hanem csak a bizonyítékok, képek videók sokaságára utaltam.
Patiang: nem úgy értettem, ahogy Te gondolod, hogy értem😊
De mitõl félnek, ha hisznek benne?
Azért sz*r lehet, hogy nem megyek be sötét szobába, mert szellemeket hiszek bent.
Gyerekkoromban én is féltem a bosziktól, de ma már nem, sõt keresem õket.XDDDD

Walk the Talk.

REALista
Milyen millió bizonyíték???<#wilting>
Egyet mutas ami hiteles...

csgery
UFO-k szerintem léteznek, mert a hatalmas univerzumban TUTI hogy máshol is alakult ki élet.
ÉS én a szellemek létezésében is hiszek. Ha nem léteznek, akko mi az a millió bizonyíték?<#nezze>
Szerintem sokan mondják egy videóra, h az fake. De ott legbelül elgondolkodnak rajta, hogy mi is van igazából. Néhány ismerõsöm is csak azért nem hisz ezekben, és mondja h nem igaz, mert FÉL...
Bár az õsöm gyakran mondta: fiam te nem vagy normális.
Jah, õ lehet, hogy nem ismerte a para szót.😊

Walk the Talk.

És miben vagy paranormális?😊)

Walk the Talk.

Igen!! Szinte mindenki.
Amikor megszületsz kezdõdik a mesékkel, majd késõbb az egyre bugyutább filmekkel. Tisztelet a kivételnek, de szinte minden valamirevaló termék mely szórakoztat is fantasy meg kitalált dolgok. Pl. karib tenger kalózai, Harry potter, akció sz*rságok, stb....
Másképp az életet rohadt nehéz lenne elviselni. Néha!!!
Bár az UFO-k és a szellemek más kategória. UFO-k lehet, hogy vannak, de szellemek?!

Walk the Talk.

retard
Vki szereti a fantasy-t meg az egyébb kitalált dolgokat??? mágia mesebeli lények stb.

retard
Én egy paranormális dolog vagyok.
ez izgi? 😊

Jó, tudom, de én ilyen vagyok így kell elfogadni. Mindig nevetek, de mostmár tényleg kezd siralmassá válni a helyzet.
Max., ha nem is paranorm dolgokról, de valamirõl igazán beszélhetnénk...

Csak ne raknál a végére ilyet 😊
😊

Walk the Talk.

Vmelyik nap elég furcsát álmodtam.
Olyan volt, hogy kimentem wc-re és a szemem sarkából láttam egy alakot, nemegyszer.
Álmodtam csak meg nem is nagy ügy, de gondoltam már beírom, ha ennyire nem történik semmi különös 😊

Eléggé eltûntek mostanában az emberek 😞
Azért csak történik valami vagy mégsem ????

sz4bolcs
Csak mondj egy ilyet.
Nyilván van olyan dolog, amit nem lehet a jelenlegi törvényszerûségekkel megmagyarázni, de az igazán fura állítás, hogy van olyan dolog, ami ellentmond minden eddigi alapnak, mivel az ellentmondás már feltételezi annak a dolognak is az ismeretét.

brrrbrr
Mivel nem bizonyított tény, hogy nincsenek így én aszt mondom vannak.

sz4bolcs
konkrétan van ilyen, ami ellentmond minden eddigi alapnak, ami létezett?

brrrbrr
Azt amit nem tudok, esetleg nem lehet a jelenlegi törvényszerûségekkel megmagyarázni és ellentmond minden eddigi alapnak ami létezett

Te mit nevezel paranormálisnak? A természerfelettit? Mert ugye olyan nincs. Ha meg talákozol egy olyannal, amit nem tudsz megmagyarázni, akkor az legfeljebb szokatlan jelenség.

Walk the Talk.

Akkor csak ügyesen 😉

csgery
CSinálgattam, de elakadtam benne. Idõm sincs mostanság csinálni... majd ha kész lesz, linkelem😉
sz4bolcs
csgery: mi van az oldaladdal?

sz4bolcs
mindenki változik. 😉

csgery
MIért? mi itt a baj? egyszerûen nincs téma, amirõl beszéljünk...
Ron Ragm
Úr isten el sem hiszem hogy ezt én nyitottam.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

én maradok a képeknél.

Képeket biztos lehet csinálni otthoni dolgokkal (és itt nem a ceruzára meg a lapra gondoltam, hanem inkább olyan kattintgatos mûszerre<#idiota>)
Más dolgokat nem tudom mennyire lehetne házi praktikákkal elkészíteni, sztem ahhoz érteni kéne az ilyen ketyerék összerakásához is, meg persze tudni kell, hogy mit is csinál az ember 😉