Paranormális jelenségek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csgery
Jó, de mi értelme százszor végigtaglalni akármit... puszta válaszod tagadja UFO mivoltodat! A paranormális jelenségek még senkit sem tettek naggyá. Tudom mirõl beszélsz, de szörnyû érzésem támadt. Beszélgetni ezekrõl egy dolog... de ez itt valami egészen más. Egy csepp Star Wars beütés a'la Yoda, Lejja<#idiota>, meg luk szájtáterrrel😄
Természetesen beszélhetünk róla, tudtommal még nem tiltottam meg😄
CsGery barátom !
Ezzel a virágzással én is eggyetértek, nem muszály paranormális dolognak történnie ahhoz, hogy beszéljünk róla 😊

A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.

csgery
Arra, hogy a kormány mondjon valamit, várhatsz😊... MERT: nem fogják mondani, h mit láttak, ugyanis megijednének az emberek. ÉS utána millió bejelentés érkezne a közelebbi területekrõl...
MO-n meg ne várjuk, hogy Gyurcsány, meg Kóka mondja, h milyen aktákat tárnak a nyilvánosság felé😄 na jo, nem politizálok.
Egyébként virágozhatna ez a topik, egyre kevesebbet írunk, sajna. MOndjuk nem is történik minennap egy parajeleség...
Jha és 1. állításomhoz hozzáteszem azt is, h igazából ez nem a kormány reszortja, hanem az FBI, és egéb paranormális kutatóintézeté... ha fel akarnak valamit tárni, felfogják😊
Szerintem meg ameddig nem mondja ki a kormány vagy az ember nem kerül olyan helyzetbe, hogy lát valamit addig nem fogják elhinni 😊

Ajánlom mindenki figyelmébe UFO ügyben, erre kell rákeresni:

Alien Autopsy - Roswell Ufo Crash

A Roswelli Ufonauta boncolása, klasszikus darab 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Hát jó, nem sejtettük. Vannak ám olyan emberek XD

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Nohab
Gondoltam, hogy betegség, nem pedig az UFOk raboltak el valakit és....
Wikipédián olvastam errõl valamit, de a franc se emlékszik már a betegség nevére.

REALista
Ez valami születési rendellenesség...nem rég volt valami hasonló a Spektrumon is...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Nohab
Nohab
Ez vagy egy nagyon szemét betegség, vagy UFO.
CSAK ERÕS IDEGZETÛEKNEK!
csgery
Akkor már tudom, mult héten minek nyomtam mellúszásba a TV elõtt😄
Én mindig is mondtam, hogy nem vagy normális 😉😄 De azthiszem én már párszor felemeltem a kezed 😊

csgery
Emberek! Ha van itt valaki, aki parafenomén, emelje fel a kezem!!
PJack
😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

REALista
<#alien>

😄

Hááááát, azért a Földet elég rendesen kinyírtuk a kényelmünk érdekében...

csgery
Ez kibaszottul paranormális volt Sonka😄 bár Bush alapból paranormális...😄
Bush egy idióta, annyi esze van, mint a seggemnek, na jó annyi se 😊
Egyébként itt egy vicc Róla és a stílusáról :

George Bush ellátogat egy amerikai általános iskolába, hogy válaszoljon a gyerekek kérdéseire. Egy kissrác felteszi a kezét, mire George felszólítja:
- Mi a neved, kisfiam?
- Kicsi Billy.
- Mondd a kérdésedet!
- Nekem három kérdésem van:
1. Miért rohanta le az USA az ENSZ álláspontja ellenére Irakot?
2. Hogyan lehetsz te elnök, ha Al Gore több szavazatot kapott?
3. Mi volt ez az egész Osama bin Laden-nel, ha korábban a CIA képezte ki?

Ebben a pillanatban kicsöngetnek, de George megígéri, hogy a szünet után folytatják. Szünet után George visszatér, és megkérdezi, hol is tartottak.
- Ja igen, a kérdések. Kinek van kérdése?
Egy másik kissrác felteszi a kezét.
- Hogy hívnak, kisfiam?
- Steve.
- Mondd a kérdésedet!
- Nekem öt kérdésem van:
1. Miért rohanta le az USA az ENSZ álláspontja ellenére Irakot?
2. Hogyan lehetsz te elnök ha Al Gore több szavazatot kapott?
3. Mi volt ez az egész Osama bin Laden-nel, ha korábban a CIA képezte ki?
4. Miért csöngettek ki 20 perccel korábban?
5. És végül: hová tûnt Kicsi Billy?

csgery
Hát lehet jó szándékú faj vagyunk, mert ha mennénk az ûrben, elszállnánk xy ra, és lenne élet, nemhiszem, hogy az elsõ dolgunk a háború lenne velük😄 De ahogy Bush-t ismerem...😄
A szellemek hitére is szükségünk van. Persze nem azokra az áááááuuuuooo félékre, hanem a lelkekre gondolok. A testetlen lelkekre. Én hiszek bennük, mert szerintem az emberiség fejlõdésének erre kell haladnia. Mármint hogy meg kell szabadulnia a testétõl 😊)
Olvasta valaki Nemerétõl a Világok harcát? Na valami olyasmire gondolok.

Az UFO-ban való hitre is szükség van, hisz közelebb vannak, mint a szellemek, mégha valójában távolibbak is, hisz õk akarják így. Persze elképzelhetõ, hogy nincsenek jó szándékaink velünk, de remélem ezt csak azért gondoljuk, mert magunkból indulunk ki, és mi nem vagyunk éppen jószándékú faj.

At a baj, hogy a mai világban (hülyén hangzik) már nem lehet olyan könnyen eldönteni, hogy mi valós és mi kitalált, megcsinált dolog. Mert most elõ jön vmi nénike aki látott vmi kör alakú vmit lebegni az égen vagy esetleg szellemet látott akkor mindenki hülyének nézi és azt mondja, hogy halucinált vagy mindig kitalálnak vmit az emberek, mert bizonytalanok. Ugyanis vmelyik hülyegyerek felakarja hívni magára a figyelmet elõveszi a számítoján a mindenféle szerkesztõ progit és csinál vmi hülyeséget, elhiszik sokan erre odaáll, hogy ezt Õ csinálta, király, hogy megette egy csomó ember...

sz4bolcs
ufokban

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

A szellemek valószínûtlenebbek. (Még akkor is, ha UFO alatt azokat érted, akik állítólag a kormányokkal mindenféle szerzõdést kötöttek, hogy titkolják a létezésüket, aztán mégis itt röpködnek minden balfasz szeme láttára).

csgery
Na neeee<#idiota><#buck><#smile>
nyaSGem
"Egyébként Ti melyikben "hisztek" jobban az ufokban vagy a szellemekben ?"

Én csak a szellemes ufókban hiszek!
Tudod, azok olyan kis vicces zöld lények... <#alien>

Egyébként Ti melyikben "hisztek" jobban az ufokban vagy a szellemekben ?

nyaSGem
Jóvanna csak vicceskedtem.

Egyébként a fényképedet kielemeztem és azt kell mondjam, sikerült lefényképezned egy repülõ szentjános bogarat.
Annak is a piros ledes típusát...
<#smile>

csgery
Hozni akartam fel a fényképezõt, feltölteni róla aépeket, amit még a ballgaáskor csináltunk, meg a többi képet, amik még nincsenek a gépen fenn. A gép alaphelyzetben az anyámék szobájában van. Bementem érte, amiko meg jtötem kifele, csak fényképezgetni kezdtem. (csináltam többet is a földszinten, nem csak ezt). Amiko feljöttem, felraktam, akko néztem, h mi az a piros pont egy kis csíkkal maga után...
nyaSGem
Nekem ebben a képben az a parajelenség, hogy egy fiatal ember mi célból készít fényképeket a szülei hálószobai ágyáról??
<#smile>

Nekem vhogy nincs tõle paranormális érzésem, de attól még lehet az.<#confused>

csgery
Az a nyíl...
azt nyilat Te nyomtad oda?
nem tudom mi a para a képen

Walk the Talk.

PJack
ehh, hát lehet hogy csak a macska szereti nézni a betegeket.
aztán ketten meghaltak így, és a többiek megilyedtek, és azért haltak meg olyan sokan😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

csgery
Igen, én miközben fényképztem, egy üveglapra lézereztem közben...<#idiota>gondolkodni nem halálos dolog...
Áhhh, senki nem venné be hogy csak szarul volt rögzítve.

tegnap éjjel nem kis hangeffekt kíséretében leszakadt az egyik szobában lévõ hatalmas könyvespolc, most vagy paranormális tevékenység volt vagy csak szarul volt rögzítve a dübel a falban.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

REALista
Nyilván nem láttad ez a fényképezõgép mûve sokszor látni ilyeneket képeken...

ezt egy üveglapra lézerezel és kész

Jackson van valakinek?Mert nekem van...

csgery
Az egészben a poén, h szabad szemmel nem láttam, csak a sötét szobában fényképeztem egyet, cask a vakunak a fénye világított. De nemtudom mi verõdhet vissza egy iylen csikkal együtt...
Ezt szabad szemmel is láttad ?
Lehet csak vminek a fénye, bár kitudja 😉

csgery
Ezt anyumék szobájában fényképeztem:

Ha nem mûxene: katt!
Amúgy mondjatok vmit, mivan Veletek ?

Mostanában megint nem történik semmi senkivel ???
Én most próbálok nem erre koncentrálni, mert azért itt a nyár 😊

nyaSGem
Hát ezek szerint mindenesetre az amerikai ápolók ravaszabbak, mint a bolgárok... <#hehe>

csgery
Hogy szépen hulljon kifele mindegyik ember? Elképzelhetõ...
Ami azt illeti... Miért is van egy négy lábon járó bacigyûjtemény legyengült emberek közelében ?

csgery
Véletlen egybeesések? 25x? ÉS ha a mcsakának van vmi fertõzése, és azt kapja elaz ember? Hülyén hangzik, de hát na...😄
armageddon666
lehet hogy a sokkba halnak bele xD

@