Paranormális jelenségek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én rágen attól voltam befosva, hogy az erõsítõbõl (ha hangosan hallgattam), és éppen vége lett a zenének, hangokat hallottam belõle, rendes beszédet, volt, német is, meg angol is. Beszéltek egy fél percig, aztán teljes csend volt... én meg ugye egyedül voltam otthon, namost képzelheted hogy bevoltam szarva😄
KÉsõbb jöttem olvastam, h a rendesen nem árnyékolt zsinór összeszedhet hangokat (a 220 voltot is), meg az erõsítõk is rádió elvén mûködnek😊
Walk the Talk.
Walk the Talk.
(Azért kedves tõled.)
Walk the Talk.
Ne haragudj, hogy beledumáltam.😊)
Walk the Talk.
Még eyg kérdés: a számítógép és a rádió közel van egymáshoz? Vagy vmilyen elektromos vezetkén nem futkározik arra?😊
A kutatások szerint a kopogtató szellemek áldozatainak nagy része 25 év alatti nõ, akik nem is tudnak róla, hogy õk maguk okozzák a zûrzavart. Az õ érzelmi problémáik vetülnek ki, a harag, a félelem, a paranoia, és a skizofrénia. Rajtuk, ha pszichológus segít, a kopogtató szellem is hamarosan eltûnik.
Igen, a legtöbb ilyen jelenség instabil egyénekhez köthetõ, de nem mindegyik. Vannak olyanok is, melyek kísértetekhez kapcsolódnak. Ezekre aztán végképp nincs tudományos magyarázat.
A kopogó szellemek lehetnek veszélyesek, fizikai és szellemi értelemben is, és rendszerint nem helyhez kötõdnek, hanem személyhez. Tehát nem elég esetleg elutazni, elköltözni.
Huzatos helyen lakom, egy domb tetõn, ami elég veszélyes villámlás idején (egyszer becsapott ide a villám). Ha nagyon fúj a szél, az beáramlik a zárt ablakokon keresztül, gyenge a hõszigetelés. Ráadásul van a rádiós óra mellett egy erõs áramot gerjesztõ tárgy, méghozzá a számítógép, amin most is írok. Ez mindent megmagyaráz. Köszönöm, hogy belinkelted ezt a cikket. Sokat segítettél vele.
Régebben olvastam egy könyvben, hogy elektromos készülékek képeek bekapcsolni maguktól ott, ahola közelben van valami elektromos tárgy, ami erõs áramot gerjeszt. Keresgetem gugliban, és találtam is egy kis erõsítért az állításomra😊"Jellemzõek a röpködõ tárgyak, rossz szagok, hangos zajok, dübörgés, csapkodás hangjai, megmagyarázhatatlan elektromos jelenségek… és még hozzá esetleg megjelenõ szellemek." idézet innen.
És hát ha huzatos helyen laksz, infrahangok keletkezhetnek... bár nemtudom, hogy ez hogyan képes bekapcsolnia rádiót, rádaásul úgy, ha a csuszka nem mozdult el😊
Walk the Talk.
Gratula!!!!!!!!
Walk the Talk.
Szellemek és kopogó szellemek
A szellemek a halott személyek állítólagos testetlen lelkei. A szellemeket gyakran ábrázolják lakatlan kísértetházakban, fõleg olyan helyeken, ahol korábban gyilkosság történt. Hogy a gyilkosság áltozata egyes esetekben miért cselleng az örökkévalóságig kísértve miközben mások felszívódni látszanak, az élet egyik nagy rejtélye.
A kísértet (poltergeist) szó szerint "kopogó szellem". A kísértetek jelenlétüket kopogó hangokkal és a bútorok vagy a teáskannák és lábosok dobálásával adják tudtunkra.
Sokan mesélik, hogy fizikai változásokat éreztek a kísértetjárta helyeken, legfõképp hõmérsékletesést és különös hangokat. Ezek nem a képzelett szülöttei. A legtöbb kísértetjárás régi, huzatos épületekben történik. A tudósok, akik megvizsgálták a kísértetjárta helyeket, a hõmérsékletváltozásnak és a hangoknak is megtalálták a magyarázatát a huzat forrásának felderítésével. Az említett jelenségekért olyan dolgok felelõsek, mint például üres rések a falak mögött vagy alacsony frekvenciájú hanghullámok mozgása, amiket olyan közönséges objektumok hoznak létre mint például a ventillátor.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Walk the Talk.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
biztos a Horla volt az, készíts ki neki vizet és tejet.
Walk the Talk.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Egy picit nagyon koszos, de nem ez a lényeg. Itt egy kép, hogy jobban érthetõ legyen:

Walk the Talk.
Walk the Talk.
Mi NEM kapcsolható a szexhez ebben a versben ? XD
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Én hiszek Neked. De mi ebben a "versben" a szexualitás. Avagy netán valamit rám akarsz tolni??
Amúgy meg értem XXXD
Walk the Talk.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"Zord, hideg északi szél zászlaját mardossa
S magas hegyek ormát karmosa"
A karmosa nem tudom mit jelent.
Walk the Talk.
Asztronauták egy távoli világból
Hát a zajok tök olyan voltak amikor ki nyilik az ajtó(a garázs ajtónknak elég jellegzetes hanja van😊 ) és valaki valmit matat meg minden <#vigyor2>#vigyor2>.
De ugyanezt a hangot hallottam fentrõl is amikor lent voltam.
De ez az álmodás egyre durvább :| egyre többet álmodok meg a napokból egyre pontosabban és egyre gyakrabban. Ez mi a francér van?
S.W.I.N.E. forever !!
A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.
prescque vu a "jövõbelátás" xD
@
a megálmodás ilyen deja vue, nekem is szokott lenni, h egy két pillanatot megálmodok😊 A szomszéd nem lehet, hogy benzines fûnyíróval vágta a füvet? (nem kötöszködni akarok, de menjünk biztosra😊)
Én most regisztráltam hogy elmondjam egy nyári esetemet.
Na az volt hogy fekszek az ágyamon és néztem a TV kb. délelött 10 óra volt valami zajt hallottam a pincében gondoltam az ajtó nyílt ki. Lementem megnéztem de zárva volt aztán oda fenntrõl hallottam ugyen ezt felmentem de semmi ! (azt gondoltam hogy õrült vagyok !)
kb.20 perc múlva elment az áram de csak a mi házunkban mert láttam hogy a szembe szomszéd fünyirózik. Lementem megnézni a villany automatát de fel volt kapcsolva már keztem nagyon félni de mire fel megyek újra szúl a TV és
néhány pillanatig fura fehér lebegõ valamiket láttam ez alatt a pár pillanat alatt halálra rémültem !
Ez után minden normálisan ment tovább . Ezt még senkinek nem mondtam el mert biztosan hülyének néztek volna .
Meg olyan szokott lenni hogy megálmodom a következõ napot
(de nem minden pillanatát ) többször volt olyan hogy álmodtam egy tök átlagos napról amikor egy 1 est kaptam😞
Na aszem másnap vagy az után az a nap majdnem ugyan ugy megtörtént!! Tudom hogy ilyen már mással is történt de velem egyre többször történik ilyen és egyre pontosabban álmodom meg a napok!!
Üdv.: Totya (remélem nem néztek hülyének) .
S.W.I.N.E. forever !!
Na amúgy lassan itt a tél és egyre korábban sötétedik, lehet csinálni képeket 😄
A nő, a férfi jutalma. A nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.