Paranormális jelenségek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
De mászkáltak el néha a kamera elõtt emberek....
Az ismerõsömnek megmutattam a másik felvételeket(ahol sok nézõ van) akit szintén érdekelnek a paranormális dolgok, õ ezt mondta rá:
"sokan állják körbe a hintát.
elképzelhetõ az is,hogy valakinek a tömegbõl rejtett vagy tudatos pszichokinetikus képessége van,azaz telekinézissel,gondolat erejével mozgatja a hintákat,igaz,ez is paranormális képességnek minõsül,szal lehet szellem is,vagy valami más láthatatlan lény,de lehet,sõt,h valaki pszichokinetikus erõvel mozgatja.
általában ez a képesség serdülõknél,vagy 25 év alatti nõknél fordul elõ,s amint látható,sok a gyerek a felvételen."
Sajonos nem tudok spanyolul. 😞
Ja, én nem spanyol tv, hanem spanyol nyelvû, gondolom argentín tv.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
TV-mûsor
Ezen a felvételen akkor is leng a hinta, mikor senki nincs a közelében.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Az egyik bûvész /most nem tudom a nevét/ több száz nézõ szeme láttára repdesett "minden segítség" nélkül.
Walk the Talk.
(Indexet én se szeretem...majd valamikor körülnézek még, hátha találok mást is.)
nehéz elképzelni, h csak a szél csinálná.A 2. videón átni legjobban h a másik két hinta szinte meg se moccan!és semmi együttes mozgás sincs a 3 hinta között.(max a két nem mozgó között)
igy csak az lehet h zsínorral hüjéskednek,vagy vmi nagyon szupi trükk!
jó lenne ha vmi hihetõ beszámoló is lenne, nem csak ez az indexes izé!
ööö...retekegér...!
Ha ez így lett volna akkor OK, de én csak csillagokat láttam fényes nappal, ráadásul a pofám népi motívumokkal lett díszitve.
Walk the Talk.
Ráadásul olyan, aki szeret a búgócsiga módjára pörgõ hintán okádni.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Akkor csakis valamilyen gyerekecske szellemecske lehet.
"Boszorkányok pedig nincsenek"
Azóta már pár száz év elment.😞(((
Walk the Talk.
A felvételek azért elég amatõrösek.
De hát ez alkalom egyeseknek, hogy ne merjenek sötétben lenni, és aludni.
"elõbb utóbb úgyis építenek rá búrát." és fegyveres õröket, mert már a rendõrséget értesítették.
GHOSTHUNTERS!
<#pias>#pias>
Walk the Talk.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Jó lenne, ha megtennék, mert akkor legalább már ti is belátnátok, hogy nem evilági dolog mozgatja. Oda kellene mennetek, közelebbrõl is megvizsgálni a hintát, de ezt már a tudósok megtették és csak vakargatták utána a fejüket.
Egyébként azt sem nagyon hiszem hogy a szél lenne mert szerintem a szél nem hintáztatná hanem eltolná valamelyik irányba és max akkor kezdene el így lengenni ha már nem fújna annyira.
Egyébként kiváncsi lennék mi lenne ha építenének rá valami búrát vagy vmit..😄DD
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
http://forums.randi.org/showthread.php?t=96937
Egyáltalán nem tûnik kamunak, márcsak azért sem, mert a fickó odament megállítani, a kamera közben egyszer se mozult el, szóval nem mások lökték meg, nah igen, a szél se lehet, hisz a másik kettõ meg alig mozdul. Ezer százalék, hogy szellem. Ha már a tudósok se tudnak vele mit kezdeni, akkor már biztos.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Vagyis Jézus 33 éves korában halt meg. Csak it az a bibi, hogy Jézus a kat. egyh. szerint is kb Ie 3-ban született, de vannak olyan feltevések, hogy az eltérés +-5 év is lehet.
De, hogy, ha megfigyeled, a lépcsõ önmagát tartja.😊
Walk the Talk.
Nincs semmi paranormális benne, csak egy eszméletlen ügyes (vagy kibaszott hülye és mázlista) ács munkája.
A relytélyes lépcsõ:
Santa Fè, New Mexico, USA.Egy több, mint 130 éves csoda, évente 250.000-nél is több látógatót vonz magához. E látnivaló nem más, mint a Loretto Kápolna. E kápolnát a “ csoda lépcsõje” különbõzteti meg a többitõl. A kápolna a XIX. században épült. Amikor elkészült, akkor vették észre a szerzetesek, hogy nincsen lépcsõfeljárat a korúsnak fentartott emelvényhez. A szerzetesek 9 napig imádkoztak Szent Józsefhez, tudván azt, hogy õ ács volt. Az utolsó nap egy idegen kopogtatott a bejárati ajtón, mondván azt, hogy õ ács és meg fogja építeni a lépcsõt. Õ megépítette a lépcsõt egyedül. Senki nem értette meg, hogy a lépcsõ hogyan áll minden központi támasz nélkül. Az ács egyáltalán nem használt sem szeget, sem enyvet. Dolga végeztével nyomtalanul eltünt, még munkabérre sem tartott ígényt. Úgy hírlik, hogy az ács maga volt Szent József, akit Jézus küldött a szerzetesek megsegítésére. Azóta úgy tartják, hogy ezek a lépcsõk “csodák” és zarándok helyévé váltak.
3 relytély tevõdik fel:
-Az elsõ az ács személye.
-A második az, hogy a mérnõkök és a tudósok semmi magyarázatot nem találnak arra, hogy a lépcsõ “áll” minden központi tartóoszlop nélkül.
-A harmadik pedig a faanyag eredete, mivel a lépcsõ olyan fából készült, amely sehol sem található a világon.
Még van egy érdekesség: a szerkezet 33 lépcsõbõl áll, ami Jézus életkorát jelenti.
Azért valljuk be, hogy ez eléggé furcsa, mondhatni nagyon különleges.
Képek róla:
Ez maga a Kápolna kívülrõl:
Itt pedig a lépcsõ:
Semmi bizonyíték nincsen, hogy õ nem idevalósi... ennyi erõvel ha nekem is elkezd fájni a hátam, akkor nekem is kinõnek a szárnyaim és Cézárnak is én mondtam azt a frankó szöveget, amit szólássá vált.
Kb a történet úgy néz ki, mint a János vitéz<#idiota>#idiota>😊
Kb 3 hete olvastam egy mittomén már miko lejárt Blikkben, hogy volt valami sír, amit visszadobálgatott a föld... arról tudtok valamit?😄
Nem hazugság, léteznek mások, akik képesek repülni az égen, vagy hajókkal nagy utat megtenni a világûrben.
Nem hinné az ember, de közöttünk élnek páran. Nem is olyan messzi országokban, hanem Magyarországon is él egy valaki, aki biztosan is, hogy nem idevalósi.
Õ igen messzirõl érkezett ide, hogy megpihenjen és felmérje milyenek is, vagyunk igazából mi emberek…de sajnos nem valami jó tapasztalatokkal kell távoznia majdan egyszer a jövõben. Hírül hozta a közelgõ megszállást is, de segítséget nem tud nyújtani, hiszen saját hazájára is gondolva kell cselekednie.
Hatalmas hajóhadával küzdött meg az ellenséggel, hogy rendet teremtsen, megvédve azokat, akik kedvesek számára, és azt a helyet is ahol született. Sajnos elárulva õt, hátba támadva kellet menekülnie egy másik univerzumba, és akik vele tartottak azok letelepedve egy másik bolygón várva a háború végét. Itt él pár éve földi nevelõ szüleivel egyetemben, s minden nap, amit itt eltölt csak a visszavágás és a taktikai részének kidolgozásával, tölti, és próbálná a helyzet komolyságát nekünk is elmondani. Otthonában nekik, a lakosoknak hatalmas szárnyaik, engedik meg, hogy repülhessenek szabadon az égbe, talán úgy néznek ki, mint az angyalok, vagy azok?
Sanyi József egy igen fejlett társadalom vezetõje, uralkodója egy háború folytán menekülésre kényszerülve egy gépezet segítségével megfiatalítva magát került le a földi szüleihez, akik szeretettel nevelték fel mit sem sejtve gyermekük igazi valójáról. Mára már 17 éves múlt és nemsokára, amit a hátfájdalmai is jeleznek, kinõ újra a szárnya. A történelem során nem egyszer volt nálunk, látogatóban találkozott Kleopátrával és más történelmi fontos személyekkel is, Minden nagy hadvezér mellet ott volt s segítette õket, persze jól megbújva a színfalak mögül PL: Nagy Sándort, Cézárt s még sorolhatnám. Mostanra sajnálattal tapasztalta, hogy az emberek egyre jobban elvadulnak, szinte lelkük teljesen elsötétülve , durvává, megbízhatatlanná váltak. Mivel nagy veszély fenyegeti népét és egy újabb háborúra, készül, így mint a nyaralásnak nevezett itt tartózkodását meg kell majd szakítania. Addig is megpróbál rajtunk segíteni ahogy tud de ahhoz hogy segíthessen nekünk is segítenünk kell azzal hogy elhiszzük neki amit mond.
Mit szoltok ehez?
tudományos forum. Biblia, telekinézis, ufok, paranormális jelenségek és még sok érdeeks dolog megvitatása.
http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=AttilaX
Na, itt a hétvége...senkinek semmi sztori?
semmi paranormál😄
(és nem lehett bezárni feladatkezelõböl se, semmibõl)
ööö...retekegér...!
(itt a Segítség! topikba írta be az illetõ)
Utána keresgettem, találtam😄
Idézés
A másik idézetet nem találtam, arra válaszoltak is, hogy van egy ilyen vírus😊