Paranormális jelenségek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi róla a véleményetek?Én nagyon megijedtem.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
1. vagy nagyon be van baszva, mert megy összevissza 😄
2. vagy nem látott még hintát 😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Tuti hogy létezik mert egyszer leírtam azokat az "õrültségeket" közvetlen ébredés (felriadás) után és megvalósult.
A furcsa az hogy nem rémisztõ a dolog pedig ez jövõbe látás ami elvileg nemlétezik!
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Walk the Talk.
Milyen formátumban rögzítettétek, wav-ban? Az eredetin is jelen van, vagy csak az mp3-on? Néha az mp3-má konvertálás nem épp hibamentes. Ha mindenhol ott van, nos...
nem foglalnék állást, hogy mi is hallható, viszont ha az általad leírt kontextusba képzelem...
olyan, mintha azt mondaná, hogy "védd... a -valakit-... kérlek", vagyis mintha egy nevet is mondana tárgyraggal (õszinte leszek, én Krisztit értettem, még mielõtt megnéztem volna a becses felhasználónevedet, szal nem ahhoz asszociáltam).
A többibõl nem vágok semmit, vagyis annyira sokminden lehet (viszont minek mondaná, hogy "in place"?).
Kicsit kompresszáltam, DC korrekció (fölöslegesen), még a sebességen is gyorsítottam, levettem a 10-12 kHz fölötti hangokat, majd mindezt vissza, mert nem lett érthetõbb.
Végül hirtelen ötlettõl vezérelve hangmagasságot emeltem 20%-kal, így olyan lett, mint egy nõi hang szaggatott, de figyelemfelkeltésre szánt beszéde. Esetleg próbáld ki, ha még nem tetted volna, hátha többet tudsz meg.
Vagy lehet, h azt mondta, amit én is szoktam üzenetek végén:
Peace!
Nem iszok és vezetek, ha egyszer szívhatok és repülhetek is.
Nem!?
Walk the Talk.
Miért gondoljátok, hogy szellem? Azért mert semmi magyarázatot nem tudtok (mivel nincs olyan tudás a birtokotoban) vagy egyszerûen csak el AKARJÁTOk hinni (csak azoknak írom, akiknek inge). Legvalószínûbbnek a szelet tartom. Ha a hintát, csak picit is szögbõl éri a légáramlat, akkor ugye valamelyik lapját éri, ettõl az kileng. Mivel az ülõke el tud csavarodni a függõleges tengelye mentén, ezért meg is teszi, szintén az elõzõeknek köszönhetõen (sima áramlástan). Addig csavarodik, amíg a hinta lapja párhuzamosak nem lesznek a szél irányával, ekkor a hintát nincs ami elõre nyomja, a gravitáció miatt visszalendül (fizikai inga), mivel van súlya és sebessége, ezért nem áll meg függõlegesnél hanem továbbleng. A kilengés mértéke egyre erõsödik a lendület miatt, ez meg rezgéstan. Csak mint laikus és és érvekre támaszkodó ember írom. Az,hogy a másik két hinta nem leng ki jobban az simán lehet attól hogy:
-a lánc és a hinta felsõ részén lévõ kampók úgy lettek becsavarozva, hogy ne engedjék mozogni a hintát (csak direkt lehet úgy belecsavarni, hogy mind3 ugyanolyan szögben álljon, amúgy valószínüleg nem olyan alapból.)
-lehet, hogy a festékréteg vastagsága a középsõnél vékonyabb, így könnyebben tudnak mozogni a láncszemek, nem "merevíti" az is a szerkezetet.
De egyszerûbb elhinni, hogy szellemek.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Egyébként egy kis szösszenet, agyaltam ezen egy cseppet:
MIért van az, hogy az ember nem hallja a dolgokat viszont a mikrofon igen? Itt jön az, hogy az emberi fül számára nem hallható tartományban van. Viszont ha a felvételt visszajátszom, akkor is az emebri fül számára nem hallható tartományban lesz, vagy a gép már lebutítja nekem a felvételt?😄
Ezt nem értettem meg eddig.
Hát én sztem ez nem olyan vicces pl volt az a film hogy: Fehér zaj nekem az keltette fel a figyelmemet ilyenekre ez az EVP felvételek!
Igaz azt csak feldolgozással lehet meghallani vagy kivenni de mindig vannak kivételek!
Jó éjszakát!!😄
csáó
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Lehet, hogy mondjuk az Akela üzent valamit a mixen keresztül?<#idiota>#idiota>
Érdekes...fõleg akkor ha ez valóban nem kreált!!!
van egy érdekes storym!
amitõl a hátamon feláll a szõr!
tagja vagyok egy dj csapatnak,október 26án vettünk fel egy mixet,csak 2 keverõ volt semmi más + egy laptop ami felvette az egész mixet!
MIKROFON NEM VOLT!
na ez a mix nagyon jól meglett, jól sikerült!
a barátom aki a mixet csinálta nevezzük x-nek!
a másik srác pedig y!
na mikor visszahallgattuk a mixet kb.43 ik percnél van egy szöveg,olyan mintha valaki belebeszélne a zenébe,De NEM!
teljesen élválik tõle!
a felvétel közben semmi nem ment,se tv,se rádió,se telefon!
torz,lassú félig meddig érthetetlen a szöveg!nem tudjuk megfejteni,h mi lehet!
késõbb derült ki,h y barátnõjének az édesanyja az nap este halt meg!
kurva érdekes!
a mixet letudjátok tölteni a honlapunkról,félre értés ne essék!!!!
EZ NEM REKLÁM!! és NEM MI CSINÁLTUK CSUPÁN SZÓRSKOZÁSBÓL!!
a mixet itt találjátok: mix
a letöltésen belül-Jimm Remember! ez a mix!
várom a kommentárokat!
A haverom véleményét másoltam be ide, nem az enyémét.
Én se hiszem, hogy egy ember mozgatná a tudatával, mivel éjjel-nappal ott kellene ahhoz lennie, az meg lehetetlen. Meg is mondtam utána az ismerõsömnek, hogy ez valószínûtlen.
Nekem a tévé is amúgy csak akkor szokott bekapcsolni, mikor ráfekszek a távirányítóra😄. De akkor nagyon.
Nézegettem az elõbbi hozzászólásokat. Érdekes a hinta tényleg😄 Megnézném élõben szívesen.