Paranormális jelenségek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
az egy félhosszú hajú nõi arc...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Egyáltalán minek kéne ott lennie? Egyre jobban kíváncsi vok 😄

Mielõtt mindenkinek kigúvadna a szeme nézzétek meg a #2077 hozzászólást, azon legalább látszik is valami.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

qetuol
Pontosítok: a 3 csíkból a 2 jobboldali csík kozott az ajtóuvegmintában, 1:43-as idopont (de ugyanígy 1:08 és 0:25) ez a videó: http://youtube.com/watch?v=Ot4AcNH6tYY&feature=user

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

qetuol
Nézzétek meg 1:43as idopontot, ott, ahol a minta van: A kis körnél(fent) amibol 3 vonal megy ki a kosármintáhozhoz lentre. 1x-es zoomban nézzétek (jobb klikk).

Mer mi van az ajtóüveg-minta felett??

Én se,nem tom mirõl lehet szó?

Tomo15
Jobb click a videóra és zoom in. Én nem láttam semmit...
qetuol
Ennél a magától kinyílo ajtos videóknál megnézte vki a 2-es számút? (az a címe h: real ghost proof 2) A mellékelt szöveg szerint ne zoomoljunk rá a ajtóüveg-minta fölötti részre, mert olyat látunk hogy még a.....
hogyan lehet rázoomolni? vagy ha valaki esetleg rázoomolt, akkor mondja el mi volt ott,lécci

Tomo15
Nem veszem olyan komolyan mint hiszed, és nem félek a sötétben, csak néha😉
Amúgy #2077-re gondoltam az elõbb, bocsi.
A #2078-ban lévõ video biztos teli van fake-el.
esetleg, ha lenne marha sok idõm a marha sok marhaságra:XD
Te tutira komolyra veszed, s nem félsz egyedül a sötétben?

Walk the Talk.

Sztem kamu,valahogy nem akarom ezt elhinni

Tomo15
Esetleg nézzd meg a többi videóját is idõsorrendbe<#falbav>
már bocsi, de "jó" azoknak akik a hétfejû sárkányokban hisznek, s egyedül mernek maradni a sötétben

fura, de a kamerák már "oda" voltak készítve, tudván, hogy most "történni" fog valami

<#falbav>

Walk the Talk.

macselek
Elég durva, de nem nagyon gondolom, hogy ez igazi.

SötétBarom
Irány a black plague 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ColdFire
ok, én ma este beszartam

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Egyetértek az elõttem szólóval,talán nem is mindent de jónéhány dolgot..sajna még nem lehet az idõben utazni,pedig izgalmasabb lenne mint szellemekre vadászni 😄D

Az a baj, hogy ez túlságosan jó, ezért is vagyok szkeptikus. Manapság mindent meg lehet csinálni és nem is olyan nehezen példa:
OFF
3 ember megcsinálta a partraszállást is 😊 komoly.

csgery
Hmm elég érdekes szerintem ez igazi, nem kamu.
Tomo15
Ezt is nézzétek meg.
Tomo15
durva. Én ezután azt mondom, hogy nem kamu, bár bármi lehet.
Kamu, de jó 😊

Elég furcsa h a gyereknek nem remeg a keze..nemtom ha ez velem történt volna meg nekem kicsit remegett volna a kezem miközbe kamerázom😄

én jobbra meg balra is elnéztem volna a kamerával...bárki elrejtõzhetett arrafelé....

Evil
ddomi87
nem hiszem.fan vagyok...emlékeznék rá😄

ööö...retekegér...!

LoL. Ez nem a Star Wars-ból van? <#idiota><#idiota><#idiota>

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

tölthetõvel 😄

Walk the Talk.

Hé "Nem" : Nem húztak fel..Látod pedig én csak 16 éves vok és mégis több eszem van,mert nem állok le veled vitázni,csak írok már vmi választ a megjegyzésedre..Tényleg nincs semmi harag legalábbis felõlem.

csgery
És pont itt a Földön? "végtelen dolog megtörténhet" <-- szvsz ez nem igazán fedi a valóságot, maximum hogyha a földi dolgokhoz viszonyítunk (úgy értem, hogy ami itt van a földön és ami megtörténhet a földön). Bár végülis ha belegondolunk, a világûr nagysága egy ember számára felfoghatatlan, mert még nem értünk bizonyos dolgokat, pl.: ha a világûr terjed mi van ott, ahova még nem terjedt ki?
Ez végülis nem igazán ide tartozik, de szerintem a világûr nem tágul, hanem egyszerûen csak van. Nem idõben kell mérni ezeket a dolgokat, mert az idõ mérését évmilliárdokkal késõbb kezdte el csinálni az ember, így hát ez csak egy segítõeszköz az embernek, ami szvsz nem játszik szerepet a világûr tágulásával (és keletkezésével) kapcsolatban. Ezzel csak fix pontokat tudunk megállapítani, hogy egy két dolog mikor következett be( pl Föld keletkezése).
JA, meg végülis ha a világ végtelen mi akkor is itt vagyunk a Földön, és azokkal a dolgokkal kell foglalkozni ami itt történik, nem pedig azzal, ami nem😊. Mert nyilván azokat nem tapasztaljuk meg, mert nem itt vannak, tehát ez tulképpen ésszerû. Na ez már nagyon kezd átcsapni filozófiába, nem is errõl akartam írni de elkapott a hév😊.
Nyugodtan belelehet kötni, mert ez csak egy 16 éves ember álláspontja, aki még úgymond lehet tapasztalatlan és csak a baromságait írkálja.
Felhúztak? Tartós elemmel mûködsz?

Viszont egy biztos,mégpedig az hogy senki se tudja hogy hol van vége a világnak,tehát senki se tudja hogy véges-e vagy esetleg végtelen...Ebbõl kifolyólag ha azt vesszük alapon hogy a világ végtelen (márpedig erre igen nagy az esély) akkor elvileg egy végtelen világban,végtelen dolog megtörténhet,nem igaz?

Nem tom van-e olyan ember aki ezzel egyet ért,de sztem van benne vmi.. 😄

Én egyébként nem hiszek a szellemekben sem az ufokban,ám 100 %-ra azt sem állíthatom hogy nem léteznek...mert nem vagyok se szakértõ,se tudós 😄

Mondjuk az is igaz hogy a mai világban ez a "videó" nem lehet bizonyíték arra hogy az szellem volt a metró alatt,hiszen ilyet bárki csinálhat,most nem akarok példát hozni,de tényleg manapság mindent meglehet csinálni akármilyen csúcstechnikai de akár sima "nem csúcs" technikai eszközzel...És ehhez nem is kell sok pénz...

Ez a metrós szellem mindenesetre érdekes..Nemtom vhogy olyan érzésem van hogy ezt se megcáfolni se bizonyítani nem lehet !

REALista
Hát ja én is a hangtól fostam össze magam hírtelen...😄
Egyébként csak egy mozdulatlan fehér folt.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

sz4bolcs
idézek a hozzászólások közül:
"Csak a vonatkerékpumpáló volt!"

😄😄😄:

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
júúj papírzacskó a metró alatt!!! Félelmetes. 😄 Fõleg azzal a bevillanó hanggal 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

A videó azért durva.<#wilting>

ddomi87
up!

szellem a metró alatt

marsoson készült kép:

ööö...retekegér...!

csgery
Jobb esetben😛
Teppik Amon
Esetleg csak édesanyád rendet rakott? 😊

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Üdv

Mostanság van velem olyan, hogy nem találom a cuccaimat.. apróbb dolgokat. És olvastam egy cikkben, hogy ez lehet a szellemek szivatása is... komolyan, a kulcsomat nem találom napok óta... meg wan 1 kis figura az asztalomon.. az is eltünt... :S
velem még soha nem történt semmi különös, de szeretem az ufokat meg az x-aktákat
<#alien2>
<#eljen>
<#hehe>

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Banano007
Én eh ..kérem szépen..olyan dolog történt velem hogy az áh..nemtudom hogy meséljem el mert mert hát ezt valahogy nem tudom leírni..mert akkora csapás ért hogy fizikailag és lelkileg ezt ti meg akivel még nem történt meg nem tudják/tok felfogni...egyszerüen hihetetlen hogy mi történt velem 3-4hete...hát hogy is kezdjem istenem..errõl rohadt nehéz írni..ne haragudjatok ..de ezt szavakkal leírni szinte lehetetlen deh azért megpróbálom...csak ugye errõl csak az írhat aki már átélte,és tudja hogy milyen érzés amikor megmondják neki hogy nem létezik a Mikulás bácsi.<#mf2>

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

ugye ez nem a felszínen való maradáshoz történõ beetetés? 😊)

Walk the Talk.

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.