Paranormális jelenségek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
hogyan lehet rázoomolni? vagy ha valaki esetleg rázoomolt, akkor mondja el mi volt ott,lécci
Amúgy #2077-re gondoltam az elõbb, bocsi.
A #2078-ban lévõ video biztos teli van fake-el.
Te tutira komolyra veszed, s nem félsz egyedül a sötétben?
Walk the Talk.
fura, de a kamerák már "oda" voltak készítve, tudván, hogy most "történni" fog valami
<#falbav>#falbav>
Walk the Talk.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
OFF
3 ember megcsinálta a partraszállást is 😊 komoly.
Ha ez velem történne én tuti meghalnék...
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Walk the Talk.
Ez végülis nem igazán ide tartozik, de szerintem a világûr nem tágul, hanem egyszerûen csak van. Nem idõben kell mérni ezeket a dolgokat, mert az idõ mérését évmilliárdokkal késõbb kezdte el csinálni az ember, így hát ez csak egy segítõeszköz az embernek, ami szvsz nem játszik szerepet a világûr tágulásával (és keletkezésével) kapcsolatban. Ezzel csak fix pontokat tudunk megállapítani, hogy egy két dolog mikor következett be( pl Föld keletkezése).
JA, meg végülis ha a világ végtelen mi akkor is itt vagyunk a Földön, és azokkal a dolgokkal kell foglalkozni ami itt történik, nem pedig azzal, ami nem😊. Mert nyilván azokat nem tapasztaljuk meg, mert nem itt vannak, tehát ez tulképpen ésszerû. Na ez már nagyon kezd átcsapni filozófiába, nem is errõl akartam írni de elkapott a hév😊.
Nyugodtan belelehet kötni, mert ez csak egy 16 éves ember álláspontja, aki még úgymond lehet tapasztalatlan és csak a baromságait írkálja.
Nem tom van-e olyan ember aki ezzel egyet ért,de sztem van benne vmi.. 😄
Egyébként csak egy mozdulatlan fehér folt.😊
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"Csak a vonatkerékpumpáló volt!"
😄😄😄:
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ööö...retekegér...!
Mostanság van velem olyan, hogy nem találom a cuccaimat.. apróbb dolgokat. És olvastam egy cikkben, hogy ez lehet a szellemek szivatása is... komolyan, a kulcsomat nem találom napok óta... meg wan 1 kis figura az asztalomon.. az is eltünt... :S
<#alien2>#alien2>
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
Walk the Talk.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.