Paranormális jelenségek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Szörnyekrõl szóló történetek/fényképek/manapság videók meg rendszeresen megjelennek a médiapiacon.
A videót megnézve a mozgása nagyon hasonlított egy szülési görcsös amõbára<#idiota>#idiota>, de kitudja, lehet csak egy gyerek, lehet egy törpe, és csak megvan játszva. Volt videó a Jetirõl is, amirõl kiderült, hogy kamu^^.
Elég érdekes dolgok vannak ott....
Aranyos, én odamennék hozzá és beszélnék vele. ^^.
PSN ID: Lord_Mortanius
Neki is igaza van!
Azért beismerheted, hogy a világunk istene a pénz.
Walk the Talk.
egy faszkalap azt magyarázza, hogy amikor elmegyünk otthonról, minden tükröt le kell takarni, mert amikor nem vagyunk otthon, elõjönnek a szellemek, és rikácsolnak
a hálószobában csak az ágy elõtt lehet tükör, amiben látjuk magunkat /én nem ülve szoktam alukálni/, mert, ha oldalt van, akkor álmunkban a lelkünk elcsavarog a tükrön keresztül, és összebarátkozhat rossz lelkekkel
de még volt más ordító, bõdületes marhaság is
ÕRÜLET
Walk the Talk.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Need a rope? ^^
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"szar oktatás, korrupció" ezeket a szövegeket kitõl tanuljátok?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Tisztelet a kivételnek( aki nagyon kevés).
Mert a világban nem nagyon sok jót tudnál mondani.
Jótékonysági bálok? Ja fa*zán le lehet írni az adóból................
Meg a többi
Walk the Talk.
"..Miközben a legnagyobb ocsmányság maga az emberiség.."
Egyébként nekem is egy "hülyeség" jut az eszembe arról a "porfelhõs képrõl",sztem mindenki azt látja amit õ maga szeretne látni.
"a sátán az ég felé: na bammeg !!"
Nekem a képrõl ez a hülyeség ugrott be.
Walk the Talk.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
MR1.: egy város polgármestere elhalálozási tilalmat vezetett be
az ezt megszegõk magas pénzbirságra számíthatnak
Walk the Talk.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Már kérdeztem máshol, hogy mi a különbség az õsember, és a mai ember között. Mert semmi. Most is ugyanolyan fa*zságoktól rettegünk. Miközben a legnagyobb ocsmányság maga az emberiség. Tisztelet a kivételnek.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
a sátán az ég felé: na bammeg !!
Walk the Talk.
Ebbe a képbe pl nem értem miért egy repülõ valamit rajzoltak bele mikor egy félig meghámozott banán amibe már valaki beleharapott...😊
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A füstös dolog meg csak fantázia kérdése... ha nem mondták volna, hogy egy racot keress a képen, csak percek múlva találtad volna meg😊
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Nincsen meg valakinek teljesen véletlenül, nem e töltötte le régebben? Mert kellene...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.