Paranormális jelenségek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dj Faustus
"Augusztus 16-án részleges holdfogyatkozást láthatunk majd. "
Forrás: Magyar Csillagászati Egyesület - Égi kalendárium: 2008. augusztus

jaja <#nyes> Feri már nem csak a pénzt hanem a holdat is leakarja lopni az égrõl
Kaplan
Szerintem ez inkább a mi Ferink újabb trükkje...<#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Néztem egy ideig a Holdat, és balról jobbra haladva egyre jobban besötétül, mintha elfogyna. <#wow1> Alig hittem a szememnek. Szerintem egy UFO halad el éppen elõtte. <#guluszem1> Szerintetek?

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

jönnek az UFO-k meneküljünk xD

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

REALista
fényes csík.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

UFO.

hullócsillag.
én is láttam 3 darab ilyesmit.

jaja sztem is,meg tvben is mondták hogy lesznek hullócsillagok az égen,már megint jönnek a szellem-ufo képzelgések...döbbenetes 😄

Peetboy
Ez szerintem is hullócsillag. Én is láttam hosszú fényes csillagokat hullani. Csak sokat kellett várni amig újabb elõjött. Most a napokban csak kisebbeket látok, olyan szép nagyokat nem.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

MaxPayne
mekkora volt az esélye annak hogy pont elkapta a cam? 😄

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

kulabácsi
hullócsillag
mi is láttunk kedden este gecinagyokat az égen...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MaxPayne
Itt a kép nézzétek meg és agyaljatok hogy mi is az...
a kép bal oldalán látható fényes csík.
KÉP

kulabácsi
hullócsillag volt most megmondom 😊
am meg pl ide, max 5mb

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Peetboy
Én is láttam olyan fényes tárgyat csilalghulláskor.
Ide biztos fel tudod tölteni a nagy képet is.
ImageVenueve.com
2255x3500 a max felbontás

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

MaxPayne
Budapest felett vagy hullócsillagot fényképezett le az OMSZ camerája vagy ufót de a képet nemtom hova lehet feltölteni hogy meg tudjam mutatni

MaxPayne
Hova tudok képet feltölteni hogy nektek is megmutassam? nagy a kép mérete nemtudom feltölteni

Tomo15
Ilyen velem is van néha. Mondjuk mikor halálközeli élményt olvastam és rádöbbentem, hogy a nagypapámmal is ez volt mikor haldoklott. Szerintem ez kizárt, hogy a szellemek jelenléte miatt van.
MaxPayne
Én tudom magamról, hogy érzem a szellemek jelenlétét. Nem látom õket csak érzem ha a közelemben vannak, olyankor mindig libabõrös leszek, kiráz a hideg és elkezdek elég rendessen könnyezni. Remélem nem néztek hülyének de ezt többször tapasztaltam.

qetuol
ja, hát mert õ másképp értelmezi a " létezik " fogalmat. Fizikailag tényleg nem létezik a crysis 4, de az emberek fejében....<#ejnye1><#mf1>

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

-.-

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

"Õ csak azt állítja hogy ami NEM létezik arra NINCS kifejezés." pl. Crysis 4 még nem létezik. Tehát akkor nincs rá kifejezés?
qetuol
hogy mi? nemtom.

A kopogó szellem megtanult számítógépet használni.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Ja meg állítólag az ottani hullámzások,nemtom a pontos szakkifejezésüket,is kelthetnek olyan érzést mintha azok a Loch Ness-i szörny háta és feje lenne 😄 Holott azok csak hullámok...

Szerintem ezért vannak ezek a szellem sztorik is,az emberek hajlamosak olyan, számukra "természetfeletti" dolgokat képzelni,miközben azok nem is igazán természet felettiek.

húú elég hosszúra sikeredett ... 😊

Van egy érdekes sztori,mármint ezt tvben láttam vmelyik nap,épp a Loch Ness-i szörnyrõl volt szó,röviden leírom a lényeget,érdekesnek találtam mindenesetre..Na szóval mint tudjuk Skócia Loch nevû tavában "él" egy szörny,amirõl vannak akik azt hiszik hogy él,mások szerint nem.Én amugy a szkeptikusok táborába tartozok😊 Lényeg a lényeg vannak olyan fotók a 60'as évekbõl például,amiken egy hosszú nyakú élõlény bújik ki a vízbõl,amirõl késõbb kiderült hogy csak megrendezték az egészet,hogy hogy volt azt most inkább nem kezdem el mesélni,nem is emlékszem már rá pontosan...Szóval volt egy srác eléggé szkeptikus,ugyanúgy lefényképezett a víz felszínén egy "Loch Ness-i" testû kis mûanyag játékállatot,majd összehasonlította az eredeti képpel,némi Photoshopos segítséggel sikerült átalakítania minhta az tényleg az 60'as években készült volna. Remélem nem kell mondanom hogy a két kép eléggé hasonlított egymásra 😄

A másik érdekes az volt hogy volt egy skót pszichológus nõ aki egy fadarabot lógatott be elõbb a Loch-Ness,majd egy tõle nem messze másik tóba,majd az ottani turistákat kérdezgette mi lehet az ami a vízbe úszik,és meglepõ módon azok akik a Loch-ness tóba látták a fadarabot úszni,nagyrésze a Loch Ness-i szörnyel válaszoltak arra a kérdésre hogy mi lehet az a fadarab a vízen.Természetesen azok a turisták akik nem a Loch-Ness tóba látták úszni a fadarabot azok nagy része csak egy botot láttak vagy csövet ami úszik a vízen.

hogy mennyire befolyásolja az ember érzékelését a környezet...nem igaz? 😄

jaja én is 😊

Egy REAListától ezt a választ vártam. 😊)

REALista
Amit te is sejtesz.Lehet képzelõdsz.😊

Lehet hogy képzelõdök,de néha hallok olyan hangokat mintha vki gépelne a billentyûn,pedig senki nem ül a gépnél..

Mit gondoltok errõl?

Nohab
Fájsz...
szjuca
Köszönöm szépen, valószínûleg én sem tudtam volna ezt a dolgot szebben és jobban leírni.<#integet2>

REALista
<#fejvakaras>

te vagy Tibi?
REALista

Ááá csak Tibi vágja senki más, bocs.

Nem tudom ki az a Tibi de lehet neki is ilyen van 😊
A fenyforras.hu-ról van a kép.
Te vágod hogy mûködik?
Jééé Tibinek ugyan ilyen van, honnan szerezted ezt a képet?
Jártál Tibinél?

Elsõ kérdésem:
Hogyan mûködik a plazma gömb???

Francbamár, hogy megint szellemek vannak a hátamon. Kezd idegesítõ lenni, fõleg ilyen késõn. <#szomoru1>

SötétBarom
Ok!

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

dronkZero
Mer' a józan parasztival nehezebben felfogható dolgok mind fent vannak. Nap, csillagok, felhõk. Másrészt a levegõben, mint közegben lehet haladni, a földben meg nem, meg ott amúgy is sötét van. Harmadrészt meg mert a madarak tudnak repülni, az ember meg nem, és irigyeljük tõlük.

Persze mindezt az ókori világkép és technológiai szint tükrében.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

SötétBarom
Miért hiszi minden nép, hogy isten felül van és nem alul?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Crysis 4 tudtommal még nem létezik. Vagy ezek szerint mégis? <#wow1>
dronkZero
Ezzel nem lenne gond, de ezt a gondolatmenetet fordítva is igaznak tartja, lásd:
"Valaki valamikor szembesült már bizonyos jelenségekkel, akár szellemekkel vagy földönkívüliekkel és így alakulhatott ki a megfelelõ szó, amit használunk."

Hibás következetés.

qetuol
Szeretném tisztázni a konfliktust, mert mindkettõtöknek igaza van. A probléma ott van, hogy nem ugyanarról beszéltek.😄D
szjuca a következõt állítja (nem létezõ dolog) => (nincs rá kifejezés)
barom azt állítja: (létezõ kifejezés) => (nem feltétlenül létezõ dolog)

=> jelentése "ebbõl kovetkezik"

a két állítás egyidejûleg igaz és nincs ellentmondásban. Miért? szjuca nem állítja, hogy amire van kifejezés, az feltétlenül létezik is. Õ csak azt állítja hogy ami NEM létezik arra NINCS kifejezés. Ez nyilvánvalóan igaz. Nem? Ebbõl persze nem következik, hogy minden ,amire van kifejezés , létezik, amint azt barom naon helyesen megjegyezte. 😊 szerintetek?

dronkZero
Szjuca ismerõse:
"Õ úgy véli, ami nincs, vagy nem létezik, azt meg sem tudjuk nevezni, mivel nem tudunk róla, illetve nem használ rá az emberiség szót vagy kifejezést."

SötétBarom
???

Ki mossa össze?

dronkZero
Kraken: ~1700
ork, elf: ~1930, Tolkien
leviathan: 325, Biblia
lézerkard: 1977, Lucas
Cthulhu: 1926, Lovecraft
xenomorph(már az Alien): ~1979, Giger

Melyik is tizenöt éves?
Egyébként rettentõ nagy hiba, sõt inkább már pszichózis összemosni az irodalmat a valósággal.