Paranormális jelenségek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantomlovag
Idõben beértem elõadásra egyik nap... Ez már paranormális...

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

SötétBarom
Eszembe jutott egy jópofa történet..

Van egy spanom, tõle származik a sztori.. Kb olyan 10 éve volt egy barátnõje, akinek volt egy autista (?) húga, akit elég nehéz volt kezelni, ezért nem élt a családdal, viszont gyakran volt otthon (hétvégenként, ünnepekkor, stb.). Mikor már régebb óta együtt voltak, a csaj megkérte az arcot, hogy menjenek el a hugiért (valami intézetben volt szép nagy parkolóval). A lényeg, hogy az emberünk még soha nem találkozott a kislánnyal.. Elmentek érte, és amikor kihozták az épületbõl, a kiscsaj elõreszaladt, majd mire visszaértek a kocsihoz, ott toporgott elõtte. Kb mindkettõjüket rázta a hideg, haver elmondása szerint életében nem érzett ehhez hasonlóan különöset.. Egész hazaúton meg se mukkantak 😮

Ja igen, a parkolót úgy kell elképzelni, mint egy tescoét kb..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Nohab
Magyar oldalon nem találtam semmit, úgyhogy nem tudok mit mondani. Ezek a videók meg... khmm. nem mutatnak semmi paranormálisat. Meg aztán a ismeretlen állatfajokban /persze, ha léteznek/ (pl.: Bigfoot, loch nessi szörny) mi a paranormális?
dronkZero
Dyatlov-incidensrõl valami vélemény...? Esetleg tudtok róla többet, mint a Wiki?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

csgery
Alapba a videó is gáz, mert télleg elég marhaság képek vannak benne... (sztem is).
Így van végre egy épeszû ember.! 😄😄😄😄

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

REALista
<#eljen>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Szépnapot neked is!

http://szabadforum.com

Kmarha
1.: húú tényleg, a dinók itt vannak közöttünk. Csak még nem vettük õket észre amerika õshonos óriás erdeiben. És biza ez paranormális is ám.
2.: azta, egy pók és 3.: egy villám.. ez ám a paranormális!
4.: kecskére ragasztott papirkúp. Fantasztikus
5.: egy felhõ (a fejem itt már a falba vertem)
6.: polip vagy tintahal, mindegy, mindkettõbõl élnek bõven óriás példányok a vizekben, már rég bizonyított.
7.: de kemény! Egy hullám benne 2 sötétebb résszel. Duuurvaaaaaaa... (újabb falba verés)

aztán van pár kevésbé szép photoshop képecske, a szokásos marsi arccal karöltve, és egy csomó kép füstpamacsokról meg vizesésekrõl, melybe biztos szellem költözött ezért egy századmásodpercre arc formát vesznek fel.. A végén meg egy szép hajtogatás ami tényleg érdekes, de semmi több.

Köszi a fejfájást... legközelebb nem kérünk hülyeségeket.

(és a videó leírásában a túl sok egybeeséses baromság.. ? Óvodás szint)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

dronkZero
És ezt most miért?

dronkZero
Nem, a másik fele nem paranormális jelenség.

a képek fele hamis,vagy photoshop vagy mû

A másik fele ezek szerint valódi? Ergo: a fele bizonyított paranormális jelenség?

bizonyítottan és tökéletesen utánozható

És akkor már bizonyítottnak veszed, hogy az összes ilyen felvétel hamis? Mert akkor mi emberek sem létezünk. Ugyanis rengeteg film szól rólunk emberekrõl, ami nem valódi, csak utánzás.

a képek fele hamis,vagy photoshop vagy mû

a 2:51 perckor megjelenõ kétlábon járó "emberszabású" majom,bizonyítottan és tökéletesen utánozható,múltkor volt tvbe,két faszi ilyen filmstudiós speciális cuccokkal rekonstruálta a majomembert,és hát elég nagy hasonlóságot lehetett felfedezni az állítólagos majomemberrõl

SötétBarom
Ez kemény.. :o

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

dronkZero
De ha már paranormális:

Dyatlov-hágói esemény

Tegnap bukkantam rá, nekem ez teljesen új volt... Ahogy nézem, máig nem tudják, mi történt.
A cikk végén van valami homályos utalás rá, hogy az egyikük túlélte, de akkor nem értem az egészet...

De azért tök jó, hogy vannak akik bekajolják az ilyeneket.

Walk the Talk.

dronkZero
A "fejhal"-ra emlékszem még amikor új volt, az tutira csak médiahekk volt. Pár nappal késõbb bejelentették, hogy ugyanmár.

Azért talán nem szerencsés a szerencsétlen torzszülötteket egy hibbant eleme által kitalált szörnyekkel egy kalap alá venni.
Pl egy olyan hal, mely csak pofából áll, s az általa megfogott áldozatok "feldolgozásával" semmilyen szerve nem foglalkozik.
<#dumcsi>

Walk the Talk.

Kettõs személyiség.

qetuol
miért nem?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

qetuol
akkor én nyertem!!

REALista
<#conf>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

qetuol
ja, hogy ez most az okos enged, szamár szenved játék?<#confused>

qetuol
<#nezze><#taps>

qetuol
ha nem vetted volna észre beszélgetni próbáltam. tudod, kérdés- felelet. állítasz valamit, azzal kapcsolatban kérdést teszek fel, és válaszolsz. újra bebizonyítottad h képtelen vagy a kommunikációra, ami annak a jele h magad sem tudod, mirõl beszélsz.

qetuol
én pedig csak akarattal tudok kanalat hajlítani. esetleg akarat nélkül , ha nagyon odanyomom a tányér aljához.

Olvasd el még egyszer, amit írtam. <#wow3>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

<#wow3><#zavart2>

qetuol
"Paranormális jelenségnek nevezzük azokat a jelenségeket, amelyek ellenörzött kõrülmények kõzõtti vizsgálatáról valahogy sohasem jön igaz információ a közemberek számára."

értem a definícíódat. kérdés: ha ellenõrzött körülmények között történõ vizsgálaton a kapott információ hamis, akkor milyen körülmények között történõ vizsgálat információtartalma igaz?

Azért az urigeller-féle kanálhajlítgatást nem kellene ide sorolni, szerintem.

qetuol
arra neked nagyobb esélyed van, mert offolsz, míg a kötekedés végulis hasznosabb dolog mint a offolás. de azért segítek. paranormális jelenségnek nevezzük azt a jelenséget, amely ellenörzött kõrülmények kõzõtt valahogy sohasem jõn létre: gömbvillám, levitáció, kanálhajlítás, szellemidézés,...stb.

qetuol
nem annyit , hanem mondjuk az elso 10-et

qetuol
jaj ne, már itt is! mi lenne ha visszaolvasnál?

Érdekes ez a topik. Mirõl szól? Vagy mirõl szeretnétek ha szólna?

+l

Emberek,lassan már kihalt a fórum ! Csak szerettem volna feléeszteni 😄

Igen, halálosan komolyan gondoltam.

Milyen "trendi" lett ezt a tapsolós képet belinkelni..nem azért, vicces meg minden, de hát na.

Evil
Csak te miattad <#idiota><#idiota><#idiota>

Peetboy
Egyszer olyan kéne, hogy látjuk elmenni a hold elõtt az E.T.-it biciklivel. <#kuss><#eplus2><#vigyor5>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Peetboy
Akkro elég lassan haladt az az UFO a hold elõtt. Te ezt komolyan gondoltad? <#csodalk><#conf>

Peetboy
Tegnap néztem is az égen, szép volt jó volt, de köszönöm ennyi. <#vigyor1>
Ez aztán nagyon paranormális jelenség. <#buck>

vmvr

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

kulabácsi
szép is vót

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Jókor szólsz hallode... 😄
Mondjuk engem nem érdekel különösebben ez a "csillagászati" esemény