Paranormális jelenségek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy az van ráírva "tudom mit tettél tavaly nyáron" 😊
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De mondom, akit jobban érdekel, az nézzen utánna, mert annyi ilyen dolog van a világon, hogy képtelenség leirni. Kezdetnek itt egy ilyen dolgokkal foglalkozó oldal.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
A legismertebb könyv, amiben utánna olvashatsz ilyen dolgoknak, az a Biblia. Azon belül is Ezékiel próféta története a leg szembetünõbb.
Aztán ott van a Biblián kivüli Ábrahám apokrif, amiben szintén leirhatatlan dolgokról beszélnek.
Eszerint amikor Ábrahám egyszer apja földjén dolgozott, nagy zajt hallott Ezékielhez hasonlóan az égbõl. Amikor fölnézett, elképedve látta, hogy egy nagy valami pont õfelé tart, arra a földre, ahol õ dolgozik. Persze nagyon megilyed, elkezd futni, de szerencsétlenségére a földre esik. Félelmében a földön marad, ám kis idõ mulva valakik durván megfogják és fölállitják, és a fiú azt mondja, szó szerint idézem: "Ott állt két lény, amilyeneket még nem láttam a földön, nem emberi módon lélegeztek." A két lény ismerte Ábrahám nyelvét, mert többször is megnyugtatták: "Ember fia! Ne félj!" Ezután a következõ történt. Idézek az Ábrahám apokrifbõl - õhéber biblián kivüli iratok: "A két idegen megragadott, elvittek a tûzláng határához. Aztán fölemelkedtünk, mintha a szél vitt volna. A levegõben, abban a magasságban amiben vagyunk, mintha hatalmas fényt látnék. Leirhatatlan. A fényben pedig mintha tûz égne. És amint közeledünk, nagy alakokat látok, akik szavakat kiáltanak egymásnak, amiket nem értek... Én azonban szerettem volna leesni a Földre." Ha valaki le akar esni a Földre, az nehezen lehet magán a földön, nemde? Utánna azt irja a fiu: "A magas hely, amin álltunk, egyszer fölfelé állt, azután viszont megfordult. Egyszerre fönt láttam a Földet, és lent a csillagokat." Nos, kondoljunk csak a bolygó körül keringõ anyaûrhajóra, ami a saját tengelye körül forog. A forgás centrifugális erõt hoz létre, ami gyakorlatilag gravitációt létesit, igy van talaj a lábunk alatt. Mindez több ezer éves. És az Ábrahám apokrif csak egy irat a sok közül, amiben ilyen és ehez hasonló dolgokról irnak...
Aztán a Mahábharátában, ha utánna nézel, rengeteget irnak a vimánákról. Ezek az isteni égi tüzesszekerek, amiket nem csak körbeirnak, hanem leirják, hogy hogyan készitették el õket. Olvashatunk benne bolygókörüli pályán lévõ városokról, nameg a köztük dúló kegyetlen háborúkról. Leirják a csodálatos és elképzelhetetlenül pusztitó isteni fegyvereket. De sok minden mást is olvashatsz bennük. Az érdekesség, hogy rengeteg szavat csak a repülõgép és az ûrutazás feltalálása után tudtak megérteni.
Aztán ott vannak a maják. Elképesztõ csillagászati ismereteiket egyik istenüktõl, Kukulkántól szerezték, akit más néven tollas kigyónak is neveztek. Az irataik szerint egy nap egy csillag zuhant a földbe, és egy nagy gödröt vájt belé, ekkor megjelent Kukulkán, persze nagy zaj meg a szokásos hercehurca közepette. Azt a helyet, ahova ez a valami, ami után eljött ez az istenség Chitchen Itza-nak hivják. Ez is egy nagyon hosszú történet, Google a barátod.
Van még akár mennyi ilyen irásos emlék, nézz utánna googleban.
2. Kézzelfogható bizonyitékok:
A barlangrajzoktól kezdve az egyiptomi piramisok belsejében található hozzáférhetetlen kamrákig rengeteg olyan dolog van a Földünkön, amit emberek külsõ befolyás vagy kényszer nélkül nem hoztak volna létre. A legjellemzõbb ezekre a tárgyakra, hogy a legrégibb a legtökéletesebb.
Késõ van, ezért csak felsorolom azokat a tárgyakat, amik után érdemes utánna nézni:
Az egész Közép - és Dél-Amerikára jellemzõ tökéletesen egymásba illõ szabálytalan alakú épitõelemekbõl álló épületek.
A nazca fennsik rajzai. A legérdekesebb, hogy hegyeken dombokon keresztül mennek, a környezõ hegyek, amiknek a teteje mintha le lenne vágva, stb...
Az egyiptomi Ápisz szörnyeteg óriási szarkofágja. Az alsó rész 90-100 tonnás, a fedele további 30 tonna. A szarkofág anyaga aszuán gránit. Aszuán egy város, a szarkofágtól 1000 km-re a nilus partján. Ez egyébként a legkeményebb ókori egyiptomiak által elérhetõ gránit. Amikor felfedezték, biztosak voltak benne, hogy megtalálják Ápisz mumifikálódott maradványait. Ám amikor felnyitották, el kellett menekülniük, mert a szarkofág bitumennel volt megtöltve. De ez is hosszú história, szal nézz utánna!
Az indiai templomok, melyek tetejei az istenek jármûveit, vagyis a vimánákat jelképezik, ráadásul mindegyik belsejében ül valaki, aki valamit mintha irányitana.
A palenquei maja piramis alatt található helység, amiben egy hatalmas kõlap, ami valamiféle alakot ábrázol, amint ülés közben mintha valamit irányitana a kezeivel. A szerkezet hátuljából tisztán kivehetõek a lángok. És ha rárakjuk a kõtáblára az indiai templomok tetejének jellegzetes alakját, amik ugyebár a vimánákat irják el, megdöbbentõ hasonlóságot látunk. A kõtömb egyébként 9 tonnát nyom, és a piramist csak utólag épitették a tetejére. Ráadásul az egyetlen levezetõ folyosót is telirakták kõvel...
Nameg számtalan szobor, külömbözõ idõkbõl, Indiától Közép-Amerikáig.
Van itt minden, csak ki kell nyitni a szemünket!
"Az olyan információ, amit le tudsz ellenõrizni, azt te is kamunak tartod.
Na, most van itt egy másik, hasonló komolyságú információ, amit viszont nem tudsz leellenõrizni. Attól ez már rögtön átcsap a másik végletbe, és biztosan igaz?"
Nem igazán értem, mit is akartál ezzel mondani.
Az olyan információ, amit le tudsz ellenõrizni, azt te is kamunak tartod.
Na, most van itt egy másik, hasonló komolyságú információ, amit viszont nem tudsz leellenõrizni. Attól ez már rögtön átcsap a másik végletbe, és biztosan igaz?
Láttam azt a sumér kõtáblát, elég merész abból bármit is levezetni.
Másik kérdés miben tágúl a vilés elvileg meddig tágúlhatna?
"Valaminek történnie kellett, ami az Õsrobbanást elõidézte. Persze, ehhez annak a valaminek az Õsrobbanást megelõzõen már léteznie kellett – tehát a Világegyetem (minden létezõ összessége) nem keletkezhetett az Õsrobbanásban."
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
De ha tényleg létezne így a világ, akkor is kellene vmi jelet kapnunk ''kintebbrõl'',hangként vagy fényként biztos. Hihetetlennek tûnik,h csak mi legyünk ebben a nagy egészben, ha csak ezt a földi bolygóviszonyítást nézzük, akkor is rengeteg bolygó van, de valahol akkor is mindennek van vége.
De gondolj csak bele: csodáljuk a szervezettségüket, tanulmányozzuk az életüket, csodáljuk, hogy miként képesek az õ szintjükön ilyen pontosan tájékozódni.
És mindemellett szolgálnak minket. Pedig nem is tudnak róla.
Nem lehetséges, hogy mi pontosan ilyenek lehetünk egy nálunk fejlettebb életforma szemében?
(tényleg... mi van ha mi is szolgálunk valami/valakit tudtunkon kívül)
Nem tudhatja egyik lény sem, hogy a saját mikrovilágán kívül mi a fene van.
Addig pedig meg van gyõzõdve róla, hogy nála nincs is fejlettebb.
A méhek nem foghatják fel még a beszédünket sem. Mi is így lehetünk ezzel...
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
És ez lehet hogy elsõre elég hülyén hangzik nektek, mármint megfogalmazásban, de az elektront is alkotja valami, nem egyszerûen csak elektron. Hanem valami alkotja az elektront. Még kisebb dolgokból áll össze. Szóval lehetséges, hogy ezek az atomok, amiket mi ismerünk, azok is mind ilyen kis parányi világ részei, és ugyanúgy lehet, hogy mi is csak egy ilyen elektronon "élünk".
Ugyanis, teszemazt, felnagyítol egy elektront, vagy mutatsz nekem egy elektront, annak (tekintsünk el tõle, hogy is néz ki), de azt mondom, hogy az egyik sarkára közelíts rá, majd annak is közelíts a közepébe, és így tovább...
Remélem értitek mirõl akarok szólni.
Akármennyire is fejlõdik a kémia, meg minden ilyen tudomány, szerintem ezt nehezen fogjuk megtudni, hogy hogyan is épül fel, mert fura mód én még nemláttam mikroszkópikus képet egy atomról, se egy elektronról. Igen, azért, mert az is mozog, és kurvagyorsan, tehát végülis sztem lehetetlen lencsevégre kapni.
Igazából mindjárt elvesztem a fonalat, hogy mit is akarok írni, de az a lényeg, hogy lehetséges, hogy az egész föld, a naprendszer, az univerzum mind csak egy atom, és mi pedig már annyira kicsik vagyunk, hogy nem is tudnak a létezésünkrõl, mint ahogy mi sem tudunk semmit egy atomról.
De viszont ha az egész egy atom lenne, akkor a feketelyukak keletkezését, meg minden ilyen valamilyen kémiai reakcióként lehet értelmezni...
igen tudom zagyvaság, lehet el sem olvsatátok, mert már a felénél fogjátok a fejeteket, hogy mennyire marhaság, de mivel még egyáltalán nem ismerjük "annyira" a minket körülvevõ, és minket alkotó világot, hogy talán kár is errõl beszélni...😊
Egyetértek.
Ez persze nem zárja ki azt, hogy vannak rajtunk kívül is értelmes lények.
Apropó: értelmes lények....
Lehet, hogy egy másik civilizáció a saját perspektívájából csak "rovaroknak" lát minket.
Lehet, hogy a mi általánosan vett értelmi szintünk nekik csak olyan, mintha a mi szemszögünkbõl a méheket néznénk.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Én az alvást meg szoktam oldani egy-egy sörrel vagy leóval (boroskóla), estleg a lábamat le szoktam lógatni az ágyról a padlóra akkor nem forog velem a világ. Lehet ezért én nem találkoztam eddig semmivel éjszaka vagy nem tudott felkelteni. 😊))
UFO: Unidentified Flying Object. Azonosítatlan repülõ tárgy. Azonosítatlanon a hangsúly. Igen, az emberek látnak egy csomó repülõ dolgot, amit nem ismernek fel. De attól az még nem lesz hirtelen földönkívüli.
Az elrablós sztoriknak meg szerintem az egyik fele alvási paralízis, a másik fele meg feltûnési viszketegség.
Szerintem még nem jártak itt földönkívüliek. Ennyi.
Szerinted a földön kívüliek nem UFOK akkor mik? Talán emberek akkor mért nem vették fel velünk a kapcsolatot már rég?
Szellemre, lélekre, más létsíkokra(ugye ilyen értelemben használod a dimenzió szót?) nincs bizonyíték. Alkalmazás, eszköz, módszer sincs, ami kihasználná ezeket.
UFO-k általában észlelési vagy felismerési hibák. Földön kívül is biztosan van értelmes élet, de az UFO-k nem azok.
Testen kívüli élményre van a pszichológiának magyarázata.
Az emberben tárolt energia meg valóban nem vész el, a rothadás során baktériumok testévé és hõvé alakul. Humusz lesz belõle, abból meg növény.
Egyéb?
Az ember is testbõl és lélekbõl áll, egy ismerõsöm azt állítja, hogy a hite segítségével ki tud lépni a tetébõl (látja magát kívülrõl), az emberben lévõ energia sem tûnik el csak átalakúl mint tudjuk.
Elõzõt meg elírtam, nem tolni hanem húzni nehéz.
Majd ha tényleg a saját szememmel látok ilyet és egyértelmûen megtudok róla bizonyosodni hogy valós akkor hinni fogok benne de addig tuti nem.
Trükkök meg vannak ezrével, tessék ittvan jópár élõbe látnám else hinném, de közbe meg mégiscsak mutatvány.
http://www.youtube.com/watch?v=sBQLq2VmZcA
Továbbiak:
LINK
+mint leírtam én nem toltam a poharat és egy fél decis poharat nehéz magad felé húzni ha a másik nem tolja.
Mindenesetre ilyen sztorit már hallottam, hazudós embereket ismerek, szellemet meg még nem láttam.
(A jóhiszemû meg az, hogy átverték, de csúnyán.)
Azért én vállalnám a kockázatot, bármilyen veszélyes is. Pookie, ha a módszer megvan, akkor beszélgetnék én is szellemekkel szívesen. Elárulod?
A második meg... Kb kétnaponta lezuhan valami. Sok van a röpködõ cuccokból már a világban, emberek építették, emberek kezelik, lezuhannak. Ez van.
De _épp ma_ történt velem ilyesmi:
Reggel jövök melózni, átjövök a zebrán, és teljesen elõzmények nélkül beugrott Bon Jovi It's my life c. száma. Ez a tipikus "beragad a fülembe" eset, de fogalmam sincs, hogy honnan jutott eszembe, vagy micsoda.
Beérek az irodába, leteszem a seggem, a rádióból meg megszólal ez a szám, illetve valami béna feldolgozása.
Paranormális jelenség, megláttam a jövõt?
Á, úgyan. Véletlen egybeesés.
Szokásos dolgokat kérdeztük tõle,(ki vagy? Mikor, hol haltál meg?) válaszolt is olyan dolgokat amiket mi akkor nem tudhattunk róla. Késöbb megkérdeztünk olyanokat akik ismerhetik és minden igaz volt amit mondott a szellem.
Azóta sem próbáltam, mert azt mondták, hogy nagyon veszélyes lehet, de még mindig 100%-ig hiszek benne, hogy igaz volt.
2.) Asszem 2 hete volt. Azt álmodtam, hogy egy helikoptert vontatnak a levegõben 😄 . Késõbb elszakadt a vontatókötél és lezuhant. 2 nap múlva láttam a hírekben, hogy lezuhant egy helikopter.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL