Paranormális jelenségek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoliapu
Nevess csak.

Nem olyan egyszerû dolog, hogy csak úgy látod a jövõt, nem tudsz elmenni gyorsan keresni egy újságárust és megnézi hányadika van. 😄 Ezt sokan kétlik is, hogy a következõ eletbe el lehet látogatni, esetleg a mostaniban láthatod a jövõt, vagy utalásokat a mostani életed jövõjével kapcsolatban. Egyszer véget ér viszont az utazás és ki tudja lehet ez az utolsó neked és akkor nem tudnád megnézni a következõt ugye?

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

akkor a legközelebb az lesz h elmegyek egy dokihoz és megkérem alkalmazzon rajtam hipnózist és megtudom mi lesz a jövõmben😄
zoliapu
a Reinkarnáció létezését a deja vu és a hipnotikus regresszió bizonyítja maximálisan, lehet nem vagyunk olyan mély hipnotikus állapotban, de akkor is. Kutatók ezt is vizsgálták ilyenkor az ébernléti agyhullámokat küld a test, de a jobb agyféltekék vérellátása nõ.

zoliapu
Azért aki ismeri és átélte a regressziós hipnózist megerõsítheti nem olyan mint egy álom vagy annak valamely stádiuma(mondjuk ott is kimutatak a kutatók olyan pillanatokat amikor az agy még az álom alatti hullámokat küldi, de már ébren vagyunk).
Az álomban pl nem tudsz átmenni a falon a hipnózisba akár mikor felemelkedhetsz a levegõbe majd vissza ereszkedhetsz és bermely pillanatba fel tudsz ébredni is. Megtudhatsz dolgokat a jövõdrõl a multadról elõzõ életeidrõl, igaz nem te döntöd el mibõl kapsz betekíntést.

persze,mondjuk amugysem vagyok a jóslás meg hasonló dolgok híve
dronkZero
Ha van lehetõséged rá, hogy megváltoztasd, akkor nem jóslat.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

zoliapu
Harjrá! Szerintem biztos sikerûl, de legalább jobb jegyed lesz mert megijesztett a jóslat. Soha nem szoktam megváltoztani én sem az álláspontom holmi sorsvetés miatt azért annyira racionális gondolkodó vagyok.

Hallod zoliapu,írtam kedden egy 95 %-os vállalati pénzügyek zh-t,nemtudom hogy beválik e a jóslatod miszerint számvitelbõl bukó lesz,ezek után bármi lehet 😄 lehet hogy nem csak nem bukok meg és épp átmegyek egy kettessel,még az is lehet h 5ös leszek belõle 😄😄
zoliapu
A dejavu is olyan dolog mint a szerelem, nagy hatással van ránk, de nem tudjuk magyarázni.

http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetBook?SessionID=5203062D369FA2HQPCXYNIUDVVNMGDBXAODJUCCBGCGVDEIBOLVTOP4AC813FEA502453FA762309FA25A401FB6AB2A1E461F0EC7CCC5AD049FACC51D870265405735&TabSheet=book&Page=1&SrcWord=mem%F3ria&SrcField=sfLeirasMemo&SrcCategory=&CategoryID=ALC&BookID=164647&GotoBook=True&Price=&CBStock=Checked&LastDays=20

Talán ebben benne van
http://hu.wikipedia.org/wiki/D%C3%A9j%C3%A0_vu

könyvet nem találtam,pedig tényleg érdekes jelenség
trogerzsiger
bmeg, kirázott a hideg 😄

Kaplan
EZ a dejavu érzés, tényleg nagyon furcsa. Az egész váratlanul jön, egyszer elfordulok és a kép ami elém tárul olyan mintha már megtörtént volna, megmondom õszíntén személy szerint én ilyenkor igencsak megijedek, hogy az elkövetkezendõ két három pillanatban utána mi történik. Egyszer kíváncsi lennék egy dejavu-vel kapcsolatos hosszabb eszmefuttatásra. Esetleg ha írtak errõl könyvet, tudnátok-e ajánlani.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Engedjétek meg, hogy bemutassak egy kezdeményezést, mely többek között a paranormális tevékenységek megbízható vizsgálását is célul tûzte ki!
A kezdeményezés neve WOWS (Wide Open World Security), és elindult a Google INc. által kiírt "project 10 to 100th" pályázaton. A beadott magyar vonatkozású videó és a rövid leírás megtekinthetõ itt: Világbiztonság: Kapcsolat
REALista
lol videok...😄DDDddd

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

it egy másik video ezen jobban látszik
http://www.youtube.com/watch?v=sYrjJGbUkJo&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=FtKuBKIaVvs
ez egy másik video de ez szerintem fake
Tomo15
Ma egy elég furcsa dolog történt a nagyinál. Éjjel 1-kor arra ébredt, hogy hallja a papa hangját, ahogy azt mondja a kint lévõ kutyusnak, hogy "szia Jonny, itt vagyok." A kutyaól a nagyi szobájától kb. 6 méterre van, szal simán lehet hallani, ha kint beszél valaki. Mikor reggel mesélte azt gondoltam, hogy talán még félálomban hallott valamit, de úgy tûnik mégsem.
A nagyi kiadja a háznak az egyik részét. Most munkások laknak nála. Délután beszélgetett velük és kérdezték tõle, hogy õ járkált-e kint az udvarban 1 óra körül, de ugye ez kizárva.
Ami érdekes, hogy a Jonny mindenkit megugat, kivéve a családot, és egy embert. Õ egy erdélyi ember, aki segíteni szokott a kertet rendezni. Viszont õt kizártuk, mert 1. Nem valószínû, hogy át tud mászni a kerítésen. 2. Miért mászna be? 3. Olyan tájszólással beszél, hogy alig érteni. Nagypapám hangjához közel sem hasonlít. A kutyus ma 11-ig ki sem akart jönni az óljából. Máskor õ szokta kelteni a nagyit az ugatásával, kb. reggel 6 körül. Egész egyszerûen nem tudjuk elképzelni, hogy mi, ki lehetett. Talán a papa? Minden esetre én még nem hallottam "beszélõ" szellemrõl...
csgery
Ha megnézed, a videó elejénél a repülõ altt látszik h vmi gyorsan elmegy... na az egy madár... mert még csapdos is a szárnyaival, azért mzoog úgy, ahogy...😊
naja,repülõ tárgy addig oké,de héé ez azonosított repülõ tárgy... <#vigyor2><#crazya>
qetuol
hol látsz te ott ufót? csak nem a repülöre gondolsz?<#crazya><#crazya>

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

csgery
Ez egy madár... <#whatever>
Jó bazzeg, tudod ki fogja visszekersesni a 2700 hsz.-ben. Csak hozzászóltam.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

én nem láttam semmit a videón..
http://www.youtube.com/watch?v=GBIyWsFGzXc

szerintetek ez tényleg ufó?
http://www.indavideo.hu/video/Osi_UFO_festmenyek

ezt vmelyik nap találtam
Falcon87
Ez már annyiszor meg lett tárgyalva ebben a topikban...

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

zoliapu
Velem is elõszokott fordulni dejavu érzés, mostanában elég sokat elötte évekig nem volt.

Nemtudom egy ismerõsöm rokona csak úgy eltünt, évekkel ezelött. Állítólag elrabolhaták, elég érdekes eset, a fickó 18 éves volt. Középiskolában kiváló tanuló volt, családi körülményei rendben voltak inkább felsõ felsõközéposztálybeliek voltak. A barátai sem tudták hova rakni az esetet. Egyszer nem érkezett haza iskola után.

ilyen velem is sokszor történik

csgery
Ez elméletileg csak rossz agyi idegpályák mûködési zavara...<#smile>
na igen ez velem is elõfordul néha,dejavu...egyszer azt álmodtam h ülök infó elõadáson (fõsulis vagyok) és a tanár elkezd magyarázni egy témát,amiben számokat kezd el sorolni,nem tudom hogy honnan,de emlékeztem nagyjából a számokra,majd mikor miután megálmodtam és tényleg megtörtént velem ez,igaz megtörtént,de a számok másak voltak..lehet most hülyének néztek,de tényleg megálmodtam,jó mondjuk azt leírom h nem volt nehéz megjósolni hogy vmikor a közel jövõben infó elõadáson fogok ülni,hisz tényleg volt abban a félévben infó órám.
Velem elég gyakran meg szokott történni az, hogy egy bizonyos esemény ugy éreztem magam, hogy ez már eccer megtörtént velelm, dejavu. De addig az eseményig nem tudtam elõre, hogy mi fog történni, csak utánna éreztem ugy. Furcsa.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

DJKonya
egyik ismerõsöm mondta hogy mikor meghalt a nagyanya akkor azt mondta a nagyapja hogy csak két évet adj istenem, és a nagyapja rá 2 évvel 1 hét eltéréssel halt meg.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Tomo15
Ma ahogy hazaértünk este a temetõbõl és beléptünk a házba, megszólalt az anya, hogy milyen kár hogy a papa nem lehet már itt velünk. Ebben a pillanatban "felrobbant" a konyhában a lámpa. Én már ezen nem is lepõdök meg, mert mióta meghalt igencsak sokszor fordul elõ ilyen dolog. Bár az is lehet, hogy csal véletlen egybeesések sorozata.
Nekem is volt furcsa élményem a temetõvel ma.
Mikor odamentem, olyan könnyednek éreztem magam. Anyámék elmendtek mécsest venni, ott álltam a napfényben és úgy éreztem magam, mint aki száll...álltam, csak álltam a fényben és csak lebegtem (lelkem).

Tudom, hülye vagyok, de ez van. 😊

DJKonya
Most jöttünk haza barátnõmmel a temerõböl, kicsit furcsa volt... Elõször kimentünk barátnõm meg az én hozzátartozóimhoz rokonokhoz aztán kimentünk egy közös jóismerõsünkhöz 9 hónapja vesztette életét egy autóbalesetbe 14 évesen, és kimentünk a sírjához és mikor megálltunk elõtte és hirtelen elsápadtam és szédültem. Lakellet ülnöm mert olyan rosszul voltam és izzadtam. Aztán pedig furcsa hangokat hallotam mintha beszélni akarna velem , tudom hülyeségnek hangzik de nagyon szar érzés volt mondtam barátnõmnek inkább menjünk haza és mikor kimentünk a kapunk sétáltunk vagy 100 métert és semmi bajom sem volt (???)és barátnõm nem érzett semmit

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

zoliapu
Az jött ki, hogy nem fog sikerûlni, de ne csüggedj. Szerintem jobb ha feldobsz egy pénz mert az az igazság, többször jön ki a nem mind az igen, úgyhogy a kérdés (hogy áll elõ) sem mindegy. 😊

zoliapu
Nem azt mondtam, hogy jós. Egyébként úgyse azt teszem ami kijön a kártyán, vagy máson, de kiváncsi avgyok.

dronkZero
Eldöntendõ kérdést általában én is 50% eséllyel jósolok meg. Kurva nagy jóslás, mondhatom.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

tökéletes 😄 (kíváncsi leszek,majd elmondom januárban az eredményt hogy végeztem)
zoliapu
Persze nem minden tudok megjósolni akkor nem itt lennék. Magyarkártyából tudok jósolni, de csak azt tudom megmondani megbuksz vagy nem, megfelel? 😊

na akkor tisztelt zoliapu,jósold már meg nekem hanyast fogok kapni számvitelbõl a januári vizsgaidõszakban? :-O
ték modika menj a picsába :o

A Kissebség is számít!

zoliapu
Biztos tudhaták.
Én már vettem részt hipnózison és tudom, hogy létezik a szellemi lélekvándorlás, több életünk volt már ez elött és egyszer nemet is váltunk. Ha kiérdemeljük eltávozhatunk a nirvánába vagy az örök vadászmezõkre 😊. Az elkövetkezõ életembe nem jutottam el, de dolgokatat már elõre megjósoltam amik bekövetkeztek (én is csodálkozom csak ezen).

Neem, csak meg akartam nézni a linket, és nem vettem észre, hogy a kurzor a szövegdobozban villog, nem pedig ott, ahol kéne... 😛 De azt télleg nem értem, minek küldtem el... XD

zoliapu
Elég édekes...

na hallod ien véletlenek nincsenek... 😄
Upsz.<#buck>

http://www.freeweb.hu/beluard/index11_10.htm

http://www.freeweb.hu/beluard/index11_10.htm
egyetértek falcon87-el,tényleg izgalmas dolgok ezek,nekem az egyiptomi hieroglifákhoz annyi kérdésem lenne,mármint ez inkább véleménynyilvánítás,szerintetek tényleg tudták az ókorban hogy lesznek tengeralattjárók,repülõk,meg helikopterek? lehetséges hogy ilyen véletlen bekövetkezne? ezek után nem tudom...bár nem vagyok nagyon istenhívõ,se vallásszeretõ,egyáltalán nem járok templomba😛 csak ez tényleg érdekes.