Paranormális jelenségek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem olyan egyszerû dolog, hogy csak úgy látod a jövõt, nem tudsz elmenni gyorsan keresni egy újságárust és megnézi hányadika van. 😄 Ezt sokan kétlik is, hogy a következõ eletbe el lehet látogatni, esetleg a mostaniban láthatod a jövõt, vagy utalásokat a mostani életed jövõjével kapcsolatban. Egyszer véget ér viszont az utazás és ki tudja lehet ez az utolsó neked és akkor nem tudnád megnézni a következõt ugye?
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Az álomban pl nem tudsz átmenni a falon a hipnózisba akár mikor felemelkedhetsz a levegõbe majd vissza ereszkedhetsz és bermely pillanatba fel tudsz ébredni is. Megtudhatsz dolgokat a jövõdrõl a multadról elõzõ életeidrõl, igaz nem te döntöd el mibõl kapsz betekíntést.
Talán ebben benne van
könyvet nem találtam,pedig tényleg érdekes jelenség
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A kezdeményezés neve WOWS (Wide Open World Security), és elindult a Google INc. által kiírt "project 10 to 100th" pályázaton. A beadott magyar vonatkozású videó és a rövid leírás megtekinthetõ itt: Világbiztonság: Kapcsolat
http://www.youtube.com/watch?v=sYrjJGbUkJo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=FtKuBKIaVvs
ez egy másik video de ez szerintem fake
A nagyi kiadja a háznak az egyik részét. Most munkások laknak nála. Délután beszélgetett velük és kérdezték tõle, hogy õ járkált-e kint az udvarban 1 óra körül, de ugye ez kizárva.
Ami érdekes, hogy a Jonny mindenkit megugat, kivéve a családot, és egy embert. Õ egy erdélyi ember, aki segíteni szokott a kertet rendezni. Viszont õt kizártuk, mert 1. Nem valószínû, hogy át tud mászni a kerítésen. 2. Miért mászna be? 3. Olyan tájszólással beszél, hogy alig érteni. Nagypapám hangjához közel sem hasonlít. A kutyus ma 11-ig ki sem akart jönni az óljából. Máskor õ szokta kelteni a nagyit az ugatásával, kb. reggel 6 körül. Egész egyszerûen nem tudjuk elképzelni, hogy mi, ki lehetett. Talán a papa? Minden esetre én még nem hallottam "beszélõ" szellemrõl...
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
szerintetek ez tényleg ufó?
ezt vmelyik nap találtam
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Nemtudom egy ismerõsöm rokona csak úgy eltünt, évekkel ezelött. Állítólag elrabolhaták, elég érdekes eset, a fickó 18 éves volt. Középiskolában kiváló tanuló volt, családi körülményei rendben voltak inkább felsõ felsõközéposztálybeliek voltak. A barátai sem tudták hova rakni az esetet. Egyszer nem érkezett haza iskola után.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Mikor odamentem, olyan könnyednek éreztem magam. Anyámék elmendtek mécsest venni, ott álltam a napfényben és úgy éreztem magam, mint aki száll...álltam, csak álltam a fényben és csak lebegtem (lelkem).
Tudom, hülye vagyok, de ez van. 😊
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A Kissebség is számít!
Én már vettem részt hipnózison és tudom, hogy létezik a szellemi lélekvándorlás, több életünk volt már ez elött és egyszer nemet is váltunk. Ha kiérdemeljük eltávozhatunk a nirvánába vagy az örök vadászmezõkre 😊. Az elkövetkezõ életembe nem jutottam el, de dolgokatat már elõre megjósoltam amik bekövetkeztek (én is csodálkozom csak ezen).