4159
UFO-k,szellemek,meg ilyenek...
  • Anaid
    Egy dolog biztos: igaz a mondás: Van ami rosszabb a halálnál is.
  • Anaid
    ...nálam...
  • Anaid
    A GV megjelenése álam halálközeli élményt okozott, lehet, hogy az "utóhatásainak" köszönhetem, hogy megmaradt a tyúkszaros kis életem, bár nem értem miért.Lehet, hogy könnyebb lett volna, ha nem élem túl, sokminden nem történt volna meg, de legalább már nem keresek okot, megtanultam csak szimplán beletörődni, hogy nekem ezt dobta az élet. És passz, ennyi.
  • Anaid
    Mi volt előbb a tyúk, vagy a tojás?
    Nézzük csak: egy helyen, ahol évekig normálisan zajlik az élet egyszer csak hipp, hopp elkezd egy család hallucinálni. Verzió egy.
    Egy helyen ahol megjelenik egy gömbvillám bizonyos időn át tartó anomáliákat okoz az elektromágneses térben (pl. egy pacemakeres ember rosszul lesz azon a helyen) és ebből adódnak később nemcsak poltergeist jelenségek, hanem hallucinációk IS. Verzió kettő.
    Sztem a második kicsit tudományosabban is hihetőbbnek és megalapozottabbnak hangzik, főleg mivel bizonyos helyeken, ahol GV bukkant fel mértek igen magas anomáliákat. Képzeljétek, műszerrel, nem bottal!:D:D Nem is tudom, hogy ebben a kérdésben, márhogy a GV és a poltergeist jelenség kapcsolódik egymához miért egyezik a véleményem Turner professzoréval, lehet hogy ő 10 év alatt elég sokat megtudott a GV-ről én meg tényleg tapasztaltam ilyet azért van ez így? Na mindegy, biztos mi vagyunk a "hülyék".....Köszönöm a linket DronkZero, azért vannak akikre mindig lehet számítani!!!!!:D
    Csak megjegyzem, hogy meg kellene próbálni különbséget tenni az események folyamatából következtetve a között, hogy mi "valóságos" esemény és mi "fantázia". És miből mi eredhet. Tudod, kiszűrni a hazugságokat meg hibás elméleteket (nem csak én tévedhetek ám!). A köépút elve egész jól hangzik...:D:D Abban viszont maximálisan egyetértek a cikkel, hogy bizonyos változások, mivel az idegrendszer "igen érzékeny műszer" befolyásolhatják a működését, az meg ki tudja min múlik, hogy ebből a "befolyásolásból" idővel mi lesz, pozitív, vagy negatív dolog...elmúlik-e, vagy maradandó hatást okoz...stb. Hát lehet nem sikerült telesen objektíven véleményt formálnom, de törekedtem az objektivizmusra...
  • MR ME
    linkt
  • Csirke4
    Ukrajnában megint ufót láttak. :C
  • L Viper #3713
    Ja :-)
    Nekem az a durva, hogy orvosok is komolyan veszik és lehetőséget is látnak benne ( cikk vége ).
  • qetuol
    Anaid hits in
    5..
    4..
    3..
    2.
  • sz4bolcs
    Durván keni az öreg. :)
  • L Viper #3710
    Ezt olvasd el. itt már arról írnak, hogy letelt.
  • qetuol
    erre a hírre van vmi ápdét? már eltelt a 15 nap
  • MR ME
    így van, nem is fog válaszolni tuti :D
  • dronkZero
    Ja, tényleg, azt elfelejtettem... :D :P
  • sz4bolcs
    Jaj, dehát Anaid meg tudja különböztetni a valóságot a képzelődéstől. :D
  • dronkZero
    SG cikk főoldalon Anaid figyelmébe.
  • sz4bolcs
    Mondjuk 70 éve megivott 1 liter vizet, és azóta azt forgatja, anélkül, hogy izzadna, stb.. :)
  • dronkZero
    Én csak azt nem értem, hogy miért csak 15 napig vizsgálják? Mondjuk 300 az egy szép szám, és abból már lehetne valami következtetést levonni...

Másik fele, hogy hogyan kerül a húgyhólyagjába felszívható víz/vizelet, ha nem ivott 70 éve? (Emellett akkor elég komoly húgykövei lehetnek az öregnek.)
  • 6teen
    Egyelőre úgy tűnik, Jani szervezetének tényleg nincs szüksége sem vízre, sem élelemre, az emésztése egyáltalán nem működik, a wc-t sem használja, a húgyhólyagjából pedig felszívódik a vizelet. Egy orvoscsoport 2003-ban már megvizsgálta a jógit, de az akkori eredmények ellentmondásosak voltak, a tíznapos kísérlet végén ugyanis a férfi egy kicsit fogyott.
    Ja.........!
  • 6teen
    Ha nem hiszed járj utána.
  • 6teen
    Bulvár
  • salsoul
    Szerintem felesleges egymást fárasztanunk.

Okoskodsz mint egy okostojás, és konkrét kérdésekre semmi okosat nem tudsz kiokoskodni.

Ráadásul mindenféle kolostorokba skatulyázol.

• Saintgerman
    akkor megnyugodtam.. mostmár mehetek aludni..
  • salsoul
    oké, kérdésedre válaszolva: a dioptriák számtól függ
  • Saintgerman
    Nem ezt kérdeztem !
  • salsoul
    hát te nagyon uborka vagy
  • Saintgerman
    Jól sejtettem (mint már kérdeztem), hogy kolostorban nevelkedtél ?
  • salsoul
    Egyébként ma volt szerencsém végre látni a híres mátrix című filmet.

Az ORTT-nek fogok javasolni még egy vörös karikát a közepébe egy GY-vel, mint gyengeelméjűeknek megtekinteni tilos.

Mert jön a mátrix és elveszi az eszedet...
  • Saintgerman
    valahogy így.. az élet csak egy "szemüveg" ... a kérdés csak a dioptriák száma... jó éjt
  • salsoul
    soha egy kérdésre soha egy konkrét választ nem tudtál még adni, aminek utána lehetett volna járni, vagy a gyakorlati életben próbára lehetett volna tenni

csak elvont ellenőrizhetetlen hülyeségeket zagyválsz

#3613 kérdésire továbbra is megpróbálhatsz konkrétan válaszolni
    a kerülgetés, és mellébeszélés helyett
  • salsoul
    te meg mint egy óvodás
  • Saintgerman
    #3675 "nem érdekel" tudod, az élet olyak mint egy piknik... ha nem tanulod meg a gesztenyét a tûzből kikaparni, nem igazán lesz élvezetes az íze sem...
  • salsoul
    bocs, nem azt írtam, hogy tisztában vagyok, hanem, hogy érett a válaszok befogadására

tehát, lesz válasz a kérdésekre vagy nem?
  • salsoul
    [csak könyörgöm ne az legyen a végül válasz mint az óvodában: én tudooom, de nem mondom meeeeg"]
  • Saintgerman
    ha mindennel tisztában vagy, akkor mért kérdezel engem ?
  • salsoul
    már akkor is érett voltam
  • Saintgerman
    Megértél-e közben a válaszok befogadására ?
  • salsoul
    oké, az hogy #3613-ra nem válaszoltál, pedig annyira akartál még a #3612-ben
  • Saintgerman
    Még mindig nem tudom értelmezni mit értesz "szektás" alatt (más "térben" és időben élünk), de az nagyon teccet az nwo-n, amikor a 15 éves aszongya neked: "ej te mekkora surmó vagy ecsém"
  • dronkZero
    Ja, ezt készségesen elhiszem egy szektásnak.
  • Saintgerman
    "persze" hogy ? mi nyomja a lelkedet ? ki vele ! gyorsan "kés" alá vesszük..