685
Kinek, mi jut eszébe a 80-as évekről?
-
#210 ja kenyelmes csak 5 ev alatt kirohad alola minden :) -
Jose #209 volt Aronk meg daciánkis kettő egy fehér meg egy citromsárga "optikai tuningal" azzal tanultam vezetni...a féltengelyt évente kellet cserélni
szerintem a dacianak mocskos kényelmes ülése van... szerintem király -
#208 mondjuk ugy hogy dacia mert az tulzas hogy auto -
#206 mienkén nem volt -
#205 És a hazárdmegyelordjai-féle matrica a dácsiákon? -
#203 Pedig fini. -
#202 azt nemtom. régen se ettem, most se. -
#201 Csak a mostani sokkal édesebb, sajna. -
#200 van az most is... meg törökméz meg minden... csak meg kell találni -
#199 anno volt ilyen fekete nyulos hosszu gumi a közertekben, amit meglehetett enni.. valami medvetalp vagy mi volt a neve... -
#198 A minőségi szintet azért sikerült átmenteniük a tavriákba:) -
Ali #197 Ez az eredeti "zsebes" változat az igazi. Később volt belőle "zsebnélküli", de ebbe már nem volt kicsi kályha sem. -
#196 A zapi tényleg tar.hu-s oldalon van, sorry, nem tudtam, hogy kifelé ilyen gyík. A szomszédunknak volt ilyen "jármű", csak piros. Nagyon tuti volt. Akarok majd egyet venni. Egyszer... -
Ali #195 A legutóbbi Autó-Motorban van Magyar Záporjóska Klub. Vagy 30 szépen restaurált gépük van. -
Ali #194 Nagyon jól néz ki. Volt benne kis benzinkályha, kell a fűtés a tajgán. -
#193 mer mi a baj vele :) 2 mp mire atjon -
#192 azért a fél bit adattartalmát megnézném... 0,5? :)))) -
#191 allat ez a fel bit/sec -
#190 ajánlhatom esetleg a saját kép.táramat? nagyon izgalmas képek vannak benne... ilyen sebességre főleg. -
#189 vettem eszre :) -
#188 tar-rol. külföldre elég satnyán teljesít. -
#187 ahh fogadjunk a tar rol vagy az swi rol van linkelve :(
mar kb 2 perce tolti es lejott vagy az 5% a :( -
#186 Erről semmi nem ugrik be:-(
Túl fiatal lennék?
Segíts!
Honnan van?? -
#185 van fölötte egy Zápor Jóska. szép fehér. (viszont csalás, mert 3betűs a rendszáma...) -
#184 en nemlatok semmit a bepörgött szmájlon kivul -
#183 Hú,azok nagyon rulák! -
#182 No és ez:
-
#181 Galaktika -
#180 E.T., SW... -
Ali #179 No meg a sok Bud Spencer, Terence Hill film. -
#178 meg dzseki csán... -
#177 mind a rengeteg... kellemes autók voltak benne. -
#176 Ágyugolyófutam? -
Ali #175 Az még régebbi. Ismerem, nagyon szar. Robin 150 cm, 30 kg. vasággyal, teljesen csehszlovák. -
#174 hmm valamelyik nap heves vitaba voltam a tv taviranyitoval és megallapodtunk ohgy a viasat on megnezzuk hatha megy simpsons, nos valami idiota 80??? (lehet regebbi) as évek beli batman sorozat ment nos azt megnezni telleg tok vicces, verekedesnel a komolyabb kaszkadöri munkat megoldottak ugy hogy a fel kepernyöre egy nagy bammm vagy puff feiratot raknak :) nameg a bat mobil se gyenge, kb mintha egy zaporjoskaval szaladgalna a batman (aki mellesleg kissé jollakott is :)) ) -
#173 oroszt én 2 évet tanultam... asszem. 3-4. osztály. aztán 8oszt. kísérleti gimi. -
#172 Én öt évig tanultam oroszt.
Nem bántam meg. -
#171 te a kevesek köze tartoztal, én meg a szerencsesek köze :) pont abban az idoben lehetett valsztani az angol és az orosz között a suliban... persze jellemzö hogy a valasztas ugy nezettki te rosszul tanulsz, hatra kerülsz a listan... meg jo hogy en elöl voltam :))) -
#170 Nemtom én mind a kettőt... -
#169 8 évig próbálták velünk megtanítani. Nem sok sikerrel... Persze azért az ilyen menetdalversenyen, meg iskolai napokon nyomattuk az internacionálét with thousand!