685
Kinek, mi jut eszébe a 80-as évekről?
-
#168 80 as evekben oroszul tanultak nem angolul... -
#167 And respect I gave you. -
#166 ignorance is bliss. -
#165 Velmetina hajzselé -
#164 Azt hitted. -
#163 :)))) -
#162 béke volt. -
Ali #161 Szokol zsebrádió, befőttesgumival hozzákötözve a zsebtelep. -
Jose #160 Jajj az első videózásom 85ben. valami fekete autó egy csávóból akit megöltek valami banditák.és az autó kinyírta őket...még a narrátoros változat...igaz utána 1 évig megint nem néztünk de 2milliószor elmeséltük a filmet.... -
#159 Múlt héten vettem elő egy halom régi Hahotát. Tök jók azok a kis történetek, meg írások benne. Meg a képregények. Egyszer én is küldtem be 2 viccet, de nem rakták be, mert szarok voltak. -
#158 BMX mánia. Emlékeztek a BMX banditák című filmre? Be voltunk tőle rosálva. Alig vártam, hogy nekem is legyen. Aztán kentük ezerrel! 4120 Ft-ért vettem. (Illetve szülők vették, mert még suliba jártam) -
Jose #157 és a Hahota meg a Kockás? nagyon imádtam
-
Jose #156 Zánka a királyság de voltam Csillebércen is 1x -
#155 KISZ táborban volt valaki?Az volt a jó nem ez a sok köcsög amerikai minátra épült cserkész egyletek. -
#154 KISZ táborban volt valaki?Az volt a jó nem ez a sok köcsög maerikai minátra épült cserkész egyletek. -
#153 Anno nekem is fel volt tupirozva a hajam rendesen, meg minden, bár sohasem gondoltam magam "kemény" gruftie-nak. Igy esett jól... -
#152 vagy Drogeri Markt :)
bar ara a szöke nö asszocialna :) -
#150 Mi meg Death Metal-t hoztunk ki belőle. -
#149 Mármint a séma az MD betü módos verziója volt.
Erre mi mindig azt mondtuk hogy az MD aza moby dick:) -
#148 Egyik haversrác kivágott katronból egy sémát és 300-ért ráfújta szórófestékkel a fekete pólóra(csak hozott anyagból dolgozott)...a sok birka meg tejelt rendesen:) -
#146 Silindir per motor:)
De a beygir gücü volt as király:)) -
#145 Ehhez én is fiatal vagyok, de 4-5 évvel idősebbek mesélték. -
#144 ejha ilyenek is voltak? ehh ehhez fiatal vagyok... en ugytudtam hogy a szegecs a metalos dolog :) -
#143 Kicsit előbb meg volt a popper-rocker harc.
kerek szegecs <-> piramis szegecs -
#142 Ált. iskolai "harcok" Bros vs. Metal! Hehe -
#141 Iskolai mozilátogatás a Május1-ben, meg a Bem-ben.
Utána intők és hasonlók kiosztása egy napon belül.
Olvasónapló, piros-fekete pont. -
#140 ja a lux mozi az aztan az igenyesseg netovabbja volt :) fapados... nezősereg 90%a kisebbségi... szotyiköpködés... -
TheZsenyka #139 Ültünk a Fény moziban (Újpest) voltunk vagy 10-en az egész teremben, valami szovjet háborús ment. Katona seggén egy nagy seb, valaki bekiált: Picsán lötték! - öregúr feláll (mondjuk jogosan) és beszól:
- Nem vicces! Ha Te lettél volna ott, nem nevetnél.
- Mér Öreg, Te ott voltál?
-
TheZsenyka #138 2 forintos mozijegy -
Jose #137 polimer kazi:leszaggatott papírmatricával.faterom rádiófelvételével a petőfi rádijóból magyarnótákkal hát lehet ezt feledni? -
Jose #136 nekem nagymuterom hozott 2 szatyor turbo stb rágókat(vegyesen mindenfélét) törökből anno...mi voltunk a suli királyai vazze...állkapocsgörcs hegyek...ilyenre emlékeztek hogy eurokrém meg CIPIRIPI???? -
#135 Egy Polimert en is találtam, asszem ilyen régi Plus/4-es progik vannak rajta.
Tuti volt még a Turbo rágó is.
Bejgir Gücü...
Azami Sürat...
Emlékeztek? -
#134 Hihi nekem meg van egy BRG MK-29 uzemkepes.
Meg nehany Polimer Compact Casette is. -
Ali #133 Volt matrica is: vicsorítós, zöld emberke. -
Ali #131 Na és a bólogatós kutya a zsiguli kalaptartóján? -
Ali #130 BRG magnó, Polimer kezettával - van akinek még üzemképes? -
#129 uhh köszi -
#128 Az sokkal később volt.
Bár... aki 83-ban még csak nagycsoportos volt, attól elfogadjuk. -
#127 hja ezt meg mindig ragom tod a plutos tetkom :)
amugy nekem az alf volt a kedvencem mert volt benne amtrica jol ra lehetett ragasztani a cangára. -
Ali #126 Egy db. Donald rágó árából (5ft.) egy hatos sor gömbrágót lehetett venni. Volt aki gyűjtötte a kis képregényeket belőle.