754
Commandos 2
-
#642 Mit jelentenek a kis notesztérképen a zöld pontocskák? A pirosak ugye az ellenfelek, bordók megkötözött ellenfelek, shiftet nyomva villogók meg az elhagyott tárgyaim... de a zöldek? Nincs is ott semmi... -
#641 Csak akkor tudod a rádiót használni ha éppen az egyik ghurkat/őslakos muki/ irányítod -
#636 Add az összes "alkatrészt"/enigma gép+cuccok/ vagy a kémnek vagy pedig Tiny nak/ő a zöldsapkás Green Beret/ aztán pedig szallj be velük a repülőbe a többieknek a legénységgel együtt a tengeralattjárón kell lenni -
soki #633 A kémet és a zöldsapkást vidd a repülőre a többieket meg a tengeralatjáróra! -
#627 A gyogyszert be kell tenni a csajjal a kajalo nemetek boraba, Lupint meg az agy ala kell fektetni a vegen, az agy elejere viszed a nyilat megjelenik az ikon es katt -
#625 egy embert, es a billentyuzet gombjaval kene loni:))))) -
#623 nekem minden okes Winxp alatt. -
soki #621 Nem tud valaki végigjatszás leírást valahol !!! -
#620 Na épp itt volt az ideje hogy én is végig vigyem!! :) Jó kis nosztalgia game volt -
#619 Kössz, de azt már próbáltam, de nekem nem működött. De kö zben már megoldótott a probléma. Kössz! -
#618 nézdd meg itt -
#617 Nem tud valaki Commandos 2-höz NO CD path-et!!!!!!!!!!
Vagy ha valakinek van rippelt verziója küldje el az comm2.exe-t!
Nagyon fontos lenne!! Pls, help me!!!!
-
#616 Az építmény tetején ahol az Uboat van mászkál a muki/ a tetőajtóhoz közel, a szürke ruhás/ na nálla van a kulcs -
ktk #615 Szevasztok!
Kérnék egy kis segítséget a második 'igazi' küldetéssel kapcsolatban, ahol az uboatot kell meglovasítani. Nem sikerült megtalálnom a kulcsot, amivel a bezárt allied matrózok ajtaját ki lehetne nyitni, bárhogy követem a nyilat. Ezt az ajtót még megoldottam egy gránáttal, de a főtengerésznél már nem ment.
A másik kérdésem, hogy a sniper riflet csak egy sniper tudja használni, mert a többieknek nem ment.
köszi -
dodosz #612 Elakadtam a 3. pályán. segítség!!!! -
#610 Sziasztok! segitseget szeretnek kerni! A Kwai folyo hidja utani palyan vagyok, jol elakadtam, partra szallitottam minden emberemet, egy granatot nyomtam a vizre nezo agyuhoz, elindultam a kesdobalos pasival, hogy irtsam az ellent, de mindig kiszurnak es leolnek! Mi a hasznosabb megoldas? -
Miller #608 RegCleaner-el el lehet tüntetni a regisztácios listáról. -
#607 HAT ERROL BESZELEK MOSTANAIG NEM TUD E VALAKI SEGITSEGET ERRE. Szoval nem csak nekem csinalja. Egy dolog segithet bar eleg drasztikus: uj windoz instalacio. Azutan ha egyszer belerakod a Commandost nem szabad kiszedni mert ez lessz megint. -
#605 Óriási problémám van. Megszereztem végre. Felraktam, játszottam vele, és kilépett a desktopra. A readme azt irta uj driver és directx. Felraktam a detonato3at, meg a directx 8.0a-t és most meg nem indul el. Amikor rákattintok semmi se törénik. letörlni sem tudom ,mert azt irja ki hogy levan törölve, közben pedig nincs. Mit tudok csinálni? Esetleg patch? Ez egy netről leszedett ISO ha számit vmit -
#604 Nem savakat hanem szavakat... -
#603 Le tudom törölni, ez nem gond. Az a gond hogy nem lehet ujra fölinstalalni. Mert nem az a baj hogy rajtamarad a HDDn, hanem hogy a Windozbol nem pucolja ki rendesen. Nektek nincs ilyen gonotok? A regedittel kiszedtem a Commandos savakat de nem segitett az sem. -
Miller #602 Nyomsz egy "w" betüt és rájuk katintasz és akkor
nekik is bejön az invectori. Lenyomad a Shift-t
ha egy fegyverböl többet is felvetél akkor egyesivel tudot átpakolászni.Elég nekik 1 tárat adni a fegyver mellé mert nekik végtelen municiojok van. -
#600 Ezért fórum a fórum, bár van aki félreértelmezi a dolgot. -
Miller #599 Shep kösz a megoldást. -
Miller #598 Igen én kinyirtam mindet. -
#596 A vallási vezetőt magaddal kell vinni, tudod aki az imahelyen van és az első részfeladat hogy vele dumálj. -
Miller #595 A burma pályán amikopr jöt a kék ruhás kraopek a katonáival, akkor mind kinyirtam beszáltam a hajóba és semmi. Ugy is probáltam, hogy a kék krapekot leütöm és megkötözöm, bedobtam a hajóba beszáltam és megint semmi nem lett vége a játéknak.
Mit kell még csinálni, hogy sikerüljön?
Ja azok a katonák akiket az alagsorban találtam azok kinyuvadtak az baj? -
Miller #594 A burma pályán amikopr jöt a kék ruhás kraopek a katonáival, akkor mind kinyirtam beszáltam a hajóba és semmi. Ugy is probáltam, hogy a kék krapekot leütöm és megkötözöm, bedobtam a hajóba beszáltam és megint semmi nem lett vége a játéknak.
Mit kell még csinálni, hogy sikerüljön?
Ja azok a katonák akiket az alagsorban találtam azok kinyuvadtak az baj? -
#593 És te se tudod letörölni mauálisan? mert ha nem akkor az nem programhiba -
#592 "start/controlpanel/programok hozzá adása és ott unistalláltam " :ezt is probaltam, igy se szedte le. Csak annyi tortent hogy nem is indul a progi meg reinstallt sem enged a Cdrive-n kivulre. Scheisse! -
#591 Nekem is szar volt, de asszem megfogtam start/controlpanel/programok hozzá adása és ott unistalláltam akkor jó lett vagy nem? nem emlékszem de én megfogtam letöröltem persze a mentéseket meghagytam a registryshez meg van egy regclean nevű progi azzal kipucolhatod, ha így sem ok akkor nem tudom mi lehet -
#590 Neked sem instalaltalalta le rendesen? De ez a registry dolog: milyen szavat keressek? Kiszedtem a COMMANDOS szavakat de nam segitett... -
#589 Szépen letörölsz mindent, meg a registryből kiszeded ami rá vonatkozik -
#588 Windoz98 angol verziom van... nekem az tortent hogy le akartam rendesen szedni a programot UNINSTALlal mert ujra akartam volna telepiteni. Erre azt mondja hogy leinstalalta, de valojaban otthagyta a merevlemezen. Ikonok is megmaradtak. Probaltam ujrainstalani de nem lehet! Probaltam elinditani de semmi! Autorun a CD-rol el se indul (startup.exe), a setup.exe mag csak a C-re akar tomkodni es nem enged utat valasztani (lehet REPAIR, MODIFI meg REMOVE-ez utobbi szinten nem tavolitja el a merevlemezrol). Havernak is ez tortent. Nektek nem volt hasonlo gondotok? Mit lehet tenni? Van valami szelidebb megoldas mint a Windoz reinstallja? -
#587 Van 2 training es az elso az neked a harmadik ugye?A 1. palyan a Lupinnal vagy es a kulyat meg a Lips-et kell megkeresni.Ha megvannak akkor el kell menni az elektromos keritessel elkeritett reszkez es ott be tudsz menni a zuhanyzoba onnan + a trelepre.a zuhanyzo melletti hazban kajalnak a fritzek.Berakod a borosladaba a merget es akkor elalszanak.Akkor el lopod a kulcsot es kimesz.Van egy csavo aki ott orkodik lampaval.Kicselezed es bemesz a hazba a kuzlcsal.Megszerzed a bent levo dolgokat es kimesz a radiohoz.Hasznalod es visszamesz a laktanyahoz es elbujsz az agy ala.Es jon a kov palya.
Aty:Neked meg aztat kell csinalni hogy a legenyseget a kapitanyt a Lupint az infernot + a Finset berakod a tengeralattjaroba.A Tinyt meg a Spy-t a repulohoz viszed es a cuccokat amiket a hajobol szereztel.
Csa! Amse -
Miller #586 3. pályán mit kell csinálni azzal az egy szem katonával akivel vagyok? -
#584 A belső terekben kamerát az ALT+nyíl (jobb és bal) billentyűkkel forgatod körbe. -
Inquisitor #582 Az aknákat azt hiszem a shift-et nyomva kell hatástalanítani, amikor kereső van a kezedben ...
Aztán ha hatástalanítva van akkor fel is veheted ... utána pedig áttelepíted :)
Aztán csak intézd el, hogy el akarjanak kapni a németek, tök jó móka! :D -
Inquisitor #581 Valaki tudna adni taktikai tanácsot a 4. Bónusz pályához???
Már kipróbáltam 6 különböző taktikát, de semmi ... :(
Pedig nem is nehéz fokozatban vagyok.
Idáig az vált be a legjobban, hogy a csóri ágyútöltelékeket beállítottam fedezékekbe a falak mentén, hogy egymást is fedezzék, a többiekkel meg a bal felső sarokban lévő fal mögé, a bokor alá rejtőzködtem.
Na most az első sereg 2/3-át a katonák (és az aknák) kicsinálták, de aztán befáradtak a srácok :(
A második sereg nagyobb csapatait (ha véletlenül arra jártak) fejbegránátoztam :D , de a többi arc már nem tömörül igazán és még úgy is vannak vagy 20-30-an és elöbb-útóbb megtalálják az embereimet ...
Ötletet tudna valaki adni??? PLEASE!!! -
#577 Hát én crackre gyanakszom, töltsél le hozzá másikat innen bár lehet nem ez a gond