754
Commandos 2
-
#714 Sziasztok.
Tom kicsit elavult a téma, de nagyon kedvet kaptam a commandos kettőhöz.
Mindenhol néztem már cdgalaxisban és pár helyen de sehol sem találtam:S
Aki tud olyan oldalakat vagy boltot ahol kapni/letölteni lehet az tudatna engem priviben?
Nagyon hálás lennék! -
#713 patinak meg nam (még :W.ðð)
O: -
#712 enek a topiknak man ugyis kampec.w.d
-
#711 pati komandozik :W.d.d. -
#710 man sikerult:||
nemvolt ben egy kocsog kimenekitett :DDdd lol -
#709 nem egy tengeralattjárót? -
#708 oh koszi :D -
atwe #707 nem tom :D
-
#706 nah vki segisten plz:\
masodik paja (nem tréning, hanem az esti utan)
a legvégén hogykel elinditani azt a kurva hajot??????????????????????? -
#705 mirégi téma:|:D -
#704 na...:((
senki nem tud semmit??
bocs,ha turelmetlen vagyok, de surgosen kene egy mukodo link.
na mind1. azert koszi, akkor is ha nem jon ossze semmi.
sziasztok -
#703 Sziasztok!
Tud valaki veletlenul, egy mukodo letoltohelyet a commandos 2-hoz??
Koszi elore is a segitseget!
Ujedith -
#702 Van. -
#701 ebbe van amugy multiplayer? -
#700 már megvan.
de kösz. -
Christian #699 a Paris-os pályán nincs meg a bal legfölső bónusz, Egyik haveromnak sincs az meg. Nemtudja vki hol van? Viszont találtam egy hegesztőt, nincs a bónusszal kapcsolatban? -
Christian #698 ehhh lool:D:D -
cs31 #697 Mit lehet tudni ugye? te KÖRTEEE! -
#696 biztos még mindig keresi.. nézd már a dátumot te ALMAAA! -
cs31 #695 Én torrentesen most töltöm 98%-nál tart. Az öcsém talált rá valahol, ha kell elküldöm e-mailben a torrentes indítófilet. Írd meg priviben a cimet. -
#694 biztos hogy tölteni akarod? EVM sorozatban 2k HUF. -
#693 feldobná vki vhova ? -
#692 honnan tudnám letölteni a full -t ? -
#691 Le lehet a demóját még vhonnan tölteni? -
HBA|Admiralis #690 Mo tudja valaki hogy honnan lehetne leölteni? -
#689 Dehogy disz, megy az a krokodilok kozott, nyilakkal terelgetheto. -
Christian #688 Balakov: az elefántnak semmi köze a pályához, az csak diszítő elem! -
Christian #687 hi all -
#685 thx -
#684 probaldd meg itt -
#683 sziasztok nem tud valaki egy helyet ahonnan letudnám tölteni a comm2 végigjátszását? -
#676 amikor installálom. -
#675 wan valaki akinek nem megy xp alatt a géjm? nekem 12%-nál kiakad... -
#660 abrazol -
#659 Alul van egz kis ikon embereket barazol ha ranzomsz akkor jonnek -
#655 Befejeztem a gamet. Mint ezredes :) Valoban tul konnyu ahhoz kepest hogy "COMMANDOS". En azzal szorakoztam hogy szinte mindenkit megkotoztem, igy erdekes szituk alakultak ki. Peldaul Colditzban ugy kotottem meg a tisztet hogy a tolvajjal bedobtam neki egy altatos bort... de a cigire is szinte mindenki bukik... a Desperados AI-ja sokkal jobban meg tudott lepni, nem volt ilyen kiszamithato. Viszont ez a jatek (is) csodaszep, a belso terek meg egyszeruen zsenialisak, nagyon tetszet! Remelem a datadiszk kemenyebb lessz ;) -
#648 Én ottmaradtam ahol voltam de... Először szétraktam a szövetségeseim a falak mellé úgy hogy fedezzék egymást (háttal egymásnak ne támadják őket hátba) leraktam az aknákat, még a drótcsapda is robbanhat ha szerelsz rá gránátot. Ezután leosontam a Saperral és granáttal kibuktattam az egyik szakaszt. Futás vissza, lángszóró, granátok, ami belefér. Az ellenséges granátosokra kell főleg figyelni, nagyon veszéjesek. A mesterlövész is jó segítség. -
Inquisitor #646 A 4. bónuszpályához (Állíts meg egy tucat emberrel 2 náci századot!) nincs valami tippetek?
Nekem nem igazán megy :( -
#645 Ja, nem mintha a magyarítás hibáira gondolnák, ez az eredeti verzióval ilyen. -
#644 Kösz a magyarítást!
Befejeztem a "közlegény megmentése" pályát az utolsó tank kilövésével, lefutott az animáció, előjött hogy misszion komplett, megkaptam a csillagokat (meritbe csak kettőt, hiába voltam kegyes az invázióig, addig alig öltem meg valakit...), előjött a Natasa összeszedegetett fényképe hiánytalanul, de SEMMI BONUS PÁLYA!!! Mindjárt ott volt a "megkapom a medált" képernyő a zöldsapkás szemeivel, de a medál sincs a többi között! Ez nektek is így volt? Nem tudom mi a hiba.
Más: a köv. pályán, a Colditzi kastélyban megtaláltam a kastély szellemét. Amikor megmentettem az udvaron a tolvajt (lövés nélkül, cigivel+ököllel meg gázgránáttal) akkor a tolvajtól jobbkézfelé két méterre megjelenik a szellem. Teljesen láthatatlan, de van rendes látómezője, és ha a kém benne van nem tud áttöltözni, pont mint ha katona látná. Hm. Nektek is ott van?