Commandos 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
senki nem tud semmit??
bocs,ha turelmetlen vagyok, de surgosen kene egy mukodo link.
na mind1. azert koszi, akkor is ha nem jon ossze semmi.
sziasztok
Tud valaki veletlenul, egy mukodo letoltohelyet a commandos 2-hoz??
Koszi elore is a segitseget!
Ujedith
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nekem nem igazán megy 😞
Befejeztem a "közlegény megmentése" pályát az utolsó tank kilövésével, lefutott az animáció, előjött hogy misszion komplett, megkaptam a csillagokat (meritbe csak kettőt, hiába voltam kegyes az invázióig, addig alig öltem meg valakit...), előjött a Natasa összeszedegetett fényképe hiánytalanul, de SEMMI BONUS PÁLYA!!! Mindjárt ott volt a "megkapom a medált" képernyő a zöldsapkás szemeivel, de a medál sincs a többi között! Ez nektek is így volt? Nem tudom mi a hiba.
Más: a köv. pályán, a Colditzi kastélyban megtaláltam a kastély szellemét. Amikor megmentettem az udvaron a tolvajt (lövés nélkül, cigivel+ököllel meg gázgránáttal) akkor a tolvajtól jobbkézfelé két méterre megjelenik a szellem. Teljesen láthatatlan, de van rendes látómezője, és ha a kém benne van nem tud áttöltözni, pont mint ha katona látná. Hm. Nektek is ott van?
Vagy ha valakinek van rippelt verziója küldje el az comm2.exe-t!
Nagyon fontos lenne!! Pls, help me!!!!
Kérnék egy kis segítséget a második 'igazi' küldetéssel kapcsolatban, ahol az uboatot kell meglovasítani. Nem sikerült megtalálnom a kulcsot, amivel a bezárt allied matrózok ajtaját ki lehetne nyitni, bárhogy követem a nyilat. Ezt az ajtót még megoldottam egy gránáttal, de a főtengerésznél már nem ment.
A másik kérdésem, hogy a sniper riflet csak egy sniper tudja használni, mert a többieknek nem ment.
köszi
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!