Commandos 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ujedith
na...😞(
senki nem tud semmit??
bocs,ha turelmetlen vagyok, de surgosen kene egy mukodo link.
na mind1. azert koszi, akkor is ha nem jon ossze semmi.
sziasztok

ujedith
Sziasztok!
Tud valaki veletlenul, egy mukodo letoltohelyet a commandos 2-hoz??
Koszi elore is a segitseget!
Ujedith

Lacc
Van.
akyyy
ebbe van amugy multiplayer?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Serpa
már megvan.
de kösz.

a Paris-os pályán nincs meg a bal legfölsõ bónusz, Egyik haveromnak sincs az meg. Nemtudja vki hol van? Viszont találtam egy hegesztõt, nincs a bónusszal kapcsolatban?

ehhh lool😄😄

Mit lehet tudni ugye?<#mf2> te KÖRTEEE!
ranGer2
biztos még mindig keresi.. nézd már a dátumot te ALMAAA!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Én torrentesen most töltöm 98%-nál tart. Az öcsém talált rá valahol, ha kell elküldöm e-mailben a torrentes indítófilet. Írd meg priviben a cimet.
robotnyk
biztos hogy tölteni akarod? EVM sorozatban 2k HUF.
Serpa
feldobná vki vhova ?

Serpa
honnan tudnám letölteni a full -t ?

Nyers
Le lehet a demóját még vhonnan tölteni?

My Life for Freedom!

Mo tudja valaki hogy honnan lehetne leölteni?

Aborg
Dehogy disz, megy az a krokodilok kozott, nyilakkal terelgetheto.
Balakov: az elefántnak semmi köze a pályához, az csak diszítõ elem!

hi all

Zolee.
thx
Shep
probaldd meg itt

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zolee.
sziasztok nem tud valaki egy helyet ahonnan letudnám tölteni a comm2 végigjátszását?
G@b0r
amikor installálom.

G@b0r
wan valaki akinek nem megy xp alatt a géjm? nekem 12%-nál kiakad...

Shep
abrazol

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Alul van egz kis ikon embereket barazol ha ranzomsz akkor jonnek

Aborg
Befejeztem a gamet. Mint ezredes 😊 Valoban tul konnyu ahhoz kepest hogy "COMMANDOS". En azzal szorakoztam hogy szinte mindenkit megkotoztem, igy erdekes szituk alakultak ki. Peldaul Colditzban ugy kotottem meg a tisztet hogy a tolvajjal bedobtam neki egy altatos bort... de a cigire is szinte mindenki bukik... a Desperados AI-ja sokkal jobban meg tudott lepni, nem volt ilyen kiszamithato. Viszont ez a jatek (is) csodaszep, a belso terek meg egyszeruen zsenialisak, nagyon tetszet! Remelem a datadiszk kemenyebb lessz 😉
Aborg
Én ottmaradtam ahol voltam de... Először szétraktam a szövetségeseim a falak mellé úgy hogy fedezzék egymást (háttal egymásnak ne támadják őket hátba) leraktam az aknákat, még a drótcsapda is robbanhat ha szerelsz rá gránátot. Ezután leosontam a Saperral és granáttal kibuktattam az egyik szakaszt. Futás vissza, lángszóró, granátok, ami belefér. Az ellenséges granátosokra kell főleg figyelni, nagyon veszéjesek. A mesterlövész is jó segítség.
A 4. bónuszpályához (Állíts meg egy tucat emberrel 2 náci századot!) nincs valami tippetek?
Nekem nem igazán megy 😞

Aborg
Ja, nem mintha a magyarítás hibáira gondolnák, ez az eredeti verzióval ilyen.
Aborg
Kösz a magyarítást!
Befejeztem a "közlegény megmentése" pályát az utolsó tank kilövésével, lefutott az animáció, előjött hogy misszion komplett, megkaptam a csillagokat (meritbe csak kettőt, hiába voltam kegyes az invázióig, addig alig öltem meg valakit...), előjött a Natasa összeszedegetett fényképe hiánytalanul, de SEMMI BONUS PÁLYA!!! Mindjárt ott volt a "megkapom a medált" képernyő a zöldsapkás szemeivel, de a medál sincs a többi között! Ez nektek is így volt? Nem tudom mi a hiba.

Más: a köv. pályán, a Colditzi kastélyban megtaláltam a kastély szellemét. Amikor megmentettem az udvaron a tolvajt (lövés nélkül, cigivel+ököllel meg gázgránáttal) akkor a tolvajtól jobbkézfelé két méterre megjelenik a szellem. Teljesen láthatatlan, de van rendes látómezője, és ha a kém benne van nem tud áttöltözni, pont mint ha katona látná. Hm. Nektek is ott van?
Aborg
Mit jelentenek a kis notesztérképen a zöld pontocskák? A pirosak ugye az ellenfelek, bordók megkötözött ellenfelek, shiftet nyomva villogók meg az elhagyott tárgyaim... de a zöldek? Nincs is ott semmi...
Shep
Csak akkor tudod a rádiót használni ha éppen az egyik ghurkat/őslakos muki/ irányítod

Shep
Add az összes "alkatrészt"/enigma gép+cuccok/ vagy a kémnek vagy pedig Tiny nak/ő a zöldsapkás Green Beret/ aztán pedig szallj be velük a repülőbe a többieknek a legénységgel együtt a tengeralattjárón kell lenni

A kémet és a zöldsapkást vidd a repülőre a többieket meg a tengeralatjáróra!
Shep
A gyogyszert be kell tenni a csajjal a kajalo nemetek boraba, Lupint meg az agy ala kell fektetni a vegen, az agy elejere viszed a nyilat megjelenik az ikon es katt

GAMECUBE
egy embert, es a billentyuzet gombjaval kene loni😊))))
GAMECUBE
nekem minden okes Winxp alatt.
Nem tud valaki végigjatszás leírást valahol !!!
Lazarus
Na épp itt volt az ideje hogy én is végig vigyem!! 😊 Jó kis nosztalgia game volt
screamer
Kössz, de azt már próbáltam, de nekem nem működött. De kö zben már megoldótott a probléma. Kössz!

Shep

screamer
Nem tud valaki Commandos 2-höz NO CD path-et!!!!!!!!!!
Vagy ha valakinek van rippelt verziója küldje el az comm2.exe-t!
Nagyon fontos lenne!! Pls, help me!!!!

Shep
Az építmény tetején ahol az Uboat van mászkál a muki/ a tetőajtóhoz közel, a szürke ruhás/ na nálla van a kulcs

Szevasztok!

Kérnék egy kis segítséget a második 'igazi' küldetéssel kapcsolatban, ahol az uboatot kell meglovasítani. Nem sikerült megtalálnom a kulcsot, amivel a bezárt allied matrózok ajtaját ki lehetne nyitni, bárhogy követem a nyilat. Ezt az ajtót még megoldottam egy gránáttal, de a főtengerésznél már nem ment.
A másik kérdésem, hogy a sniper riflet csak egy sniper tudja használni, mert a többieknek nem ment.

köszi
Elakadtam a 3. pályán. segítség!!!!
TopGun
Sziasztok! segitseget szeretnek kerni! A Kwai folyo hidja utani palyan vagyok, jol elakadtam, partra szallitottam minden emberemet, egy granatot nyomtam a vizre nezo agyuhoz, elindultam a kesdobalos pasival, hogy irtsam az ellent, de mindig kiszurnak es leolnek! Mi a hasznosabb megoldas?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

RegCleaner-el el lehet tüntetni a regisztácios listáról.
Aborg
HAT ERROL BESZELEK MOSTANAIG NEM TUD E VALAKI SEGITSEGET ERRE. Szoval nem csak nekem csinalja. Egy dolog segithet bar eleg drasztikus: uj windoz instalacio. Azutan ha egyszer belerakod a Commandost nem szabad kiszedni mert ez lessz megint.
magus
Óriási problémám van. Megszereztem végre. Felraktam, játszottam vele, és kilépett a desktopra. A readme azt irta uj driver és directx. Felraktam a detonato3at, meg a directx 8.0a-t és most meg nem indul el. Amikor rákattintok semmi se törénik. letörlni sem tudom ,mert azt irja ki hogy levan törölve, közben pedig nincs. Mit tudok csinálni? Esetleg patch? Ez egy netről leszedett ISO ha számit vmit

Aborg
Nem savakat hanem szavakat...