Commandos 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Azért összeszégyelhetnétek magatokat, hogy ilyen alantas eszközökhöz folyamodtok ebben a szégyentelenűl könnyűre sikerült játékban.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
még1: no meg a kastélyban talált köteleknek sem találtam hsznát .
még ezt légyszi áruljátok el.
most vagyok a Párizsi pályán ... hihetetlen szép 😊 .
Árnyvadász, az hogy rövida game annak köszönhető hogy marhára könnyű és én ezt az ÓÓÓÓRÁASI hibát nem tudom megbocsátani a Pyrosos fiuknak
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Köszi előre is.
A White Death (aszem jól írtam) pályán nem tudom, hogy mit kell csinálni a repülőgéppel.
Segítsetek!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://www.game-revolution.com/games/codes/pc/commandos2_men_of_courage.htm
Uj windowst tettem fel, es elvesztek az eddigi palyaim, de nem szeretnem elolrol kezdeni. Tud valaki arra a palyara kodot, ami azutan a palya utan van, ahol tropusi szigetrol repulovel hagyjuk el a helyszint! THX
[email protected]
Lentebb írta vki hogy hogy lehet megcsinálni azta bonus mapot ahol egy pár emberrel kell visszaverni az inváziót, na erről annyit ha az első kb 30 embert megölöd jön megint uennyi na ha ezeket is megölöd megint ha ezeket is megölöd na akkor van vége, hát nem tudom de szerintem a Commandos eredetileg nem erről szólt úgyhogy szerintem ez a map nagyon nem kellett volna a játékba.
Shep addig ok de ha cigizik kozben konyebb elkapni?

Speeed felül van a szem ikon mire rákattolva ráviheted az egeret egy mukira akinek ekkor megláthatod a látószögét, vagy ha csak simán lekatollsz a földre akkor leteszi az Xet és aki látja annak a látómezeje beugrik, a hotkeyet nem tudom mert nem volt rá szükségem
OLvastam a Guru cikben hogy az ongyujto hasznalataval kell artalmatlannitani a gyakorlo palyan az embereket.
Namarmost en nem igy csinaltam, hogy kell es mire hasznalni az ongyujtot pontosan?
Talan tuzet kell adni nekik? :-)
Engem is csak azert erdekelt mert mar csak ez hianyzott a palyabol, es idegesitett, hogy nem akar megmozdulni az a mihaszna joszag

Felkúszol a lépcsőn, felmászol az erkélyre, leütöd a tisztet, beméssz leütöd a katonát, bújj el a ládában,ha az őr magához tér és kirohan az erkélyre, ládából ki, fürdőbe be , ajtó becsuk. Következő szoba bentlévőket leütni, innen fel Berethez, őrök leüt Beret kiszabadít. Beret cuccai a ládában. Innen már egyszerübb, ...nem???
A Kwai folyos palyan, hogy lehet az elefantot mozgasra birni?
Nekem csak felul ra a csavo, de nem tudom iranyitani!
Thx
2 a könnyített verzió ami 1 perces munka bemész a csajjal az ezt megelőző házba ahol a telefon van használod a telefont a csaj felcsörgeti a tábornokot aki ezután kimegy, te szépen besétálsz a szobába a mukit se kell leütni csak pont akkor kell bemenni mikor elfordul az ablak felé te kinyitod a széfet és kiszeded a tartalmát, ja és itt van egy vagy két bonus könyv is azt is szedd ki.
(De hogy mire jó???)