1206
Heroes of Might & Magic IV
  • rodgecc
    az a link ahol a patch van allitolag mar marha reg nem el... :( nem tudna valaki felrakni valami public ftp-re? akinek van savszelessege nem gond ... kosz
  • jAMEsbAUd
    sracok! az oke, hogy van 1.2-es patch, de crackelt van valakinek, mert ez ugye az eredetihez lenne, azt meg valahogy nincs kedvem most megvenni, de nem vagyok ezzel egyedul szerintem, jo jo, szep szep, de no love' erte... na mindegy! ha van valakinek crackel patch, akkor dobjon mar nekem egy e-mailt, vagy egy linket ide...
  • MuERTe
    http://free.bol.bg/homm4/cheats.html

Ehehehehehhhheeeee :)))
  • MuERTe
    http://free.bol.bg/homm4/

Itt van egy kevés, ha valakit érdekel. De bolgár :)
  • MuERTe
    Hol lehet pályákat letölteni hozzá???
  • MuERTe
    Ne használjatok magyar xp-t. Ennyire egyszerű.
  • Mave_Rick
    Nem tud v.ki valami patchet a HoM&M 4 -hez, nagyon kéne! Előre is kössz! Mave_Rick
  • rodgecc
    de nekem angol xp-el ment uaz a cd!!
  • Efreet
    meg itt szerintem a legtöbbeknek az izraeli változat van meg = patch felpakoláskor az exe méretdifi miatt nem hajlandó felmenni. le se töltsétek
  • Efreet
    nincsmég. meg különféle nocd-k is hiányoznak még hozzá, mert nem mindenki vette meg az eredeti amerikai változatot...
  • magus
    multi van már?
  • Zerg
    Mukodik a peccs a biztonsagi masolattal is? ;-)

Zerg
  • rodgecc
    nekem olyan gondom van, hogy nem megy magyar xp-vel :I angollal ment, de ujra kellett telepitenem a rendszert es magyart nyomtam fel.. elinditom elsotetul a kepernyo aztan kilep mi a fene lehet? masnak megy magyar xp-vel?
  • skorpio7
    Nagyon egy hullámhosszon voltunk most . :)))
  • skorpio7
    Kint van már egy újabb PATCH a játékhoz .
    Ha érdekel , akkor látogass el IDE .
    A mérete 15,7 MB és ITT olvashatod el , hogy mik kerültek javításra a játékban .
  • Goodwill
    most kezdtem el az 1.kampányt, és hát és....kurva jó! asszem byebye heroes3....
    amúgy melyik az a skill (h3ban intelligence volt) ami naponta gyúrja fel a magic pontomat?
  • Willy
    Operációs rendszer. Bill Főgeci legújjabb förmedvénye a win98 után.
  • greco
    Mikor jön már ki magyarul?
  • Myrkul
    Szasztok - B*sztok? :)))

Bocsi ez csak ugy jött! Szoval én nem nyomom a kampányokat mert nem igazán érdekelnek így csak rendes nagy pályán mérközöm meg a géppel! De esetleg érdekelne a kampány ha tudnám hogy az első pályán feltápolt hősömet tovább vihetem! Ez így van vagy mindent kezdhetek előlről???

köszi a választ !
  • mikike
    bazzeg
    megy valaki a kalózos kampányban?
    szerintem kurva nehéz, vagy hogy kell?
    novicén nyomom
  • magus
    van ma multi patch?jatszanek ma vkivel
  • Goodwill
    biztos azért, mert nagyon szar :)
  • kisviku
    Ide meg azt üzenem,hogy mindjárt megnézem.
    Hopp,már meg is van...

http://heroes.ag.ru/

Ismétlem,oroszul tudni kell!(legalább olvasni)
    Na valami Heroes IV Resource Explorernek hívják és az 1.2-es verziónál tart.
  • kisviku
    De nekem nem csít kell,mert azt én is tudom.
    Az a gáz hogy kijelzi a high score-ban hogy csidőr (cheater) vagyok...
  • Willy
    Ha visszább lapozol a #308-ban leírtam az összes cheat-et. Újból nem copizom be, mert csak széttördelném vele a többiek társalgását, mivel elég hosszú. Ott megtalálod a kódokat aminek segitségével túlléphetsz azokon a pályákon amellyek nem szimpatikusak, vagy csalhatsz kedved szerint.
  • kisviku
    Van már ehhez valami trainer program?
    Vagy amivel át lehet írni a resource-kat?
    Mert nem nehéz csak néha jól jönne.Mondjuk egz orosz szájton találtam valamit,de az nem igazán trainer,csak ki lehet tömöríteni a .dat fileokat (zenék,viedók,stb)
    Aki tud (még) oroszul annak nem lesz nehéz.Én már csak elolvasni tudom.Bár most hogy visszajöttek a komcsik,lehet megint kötelező lesz... :)
  • killers
    tud valaki letöltési lehetőséget multipleben allies pályákról?
  • Efreet
    mind a 6 kampány teljesen különálló és független.
  • magus
    ha a #389re gondolsz akkor sztem nincs...
  • Goodwill
    na holnap végre kipróbálom eztet de nagyon
  • magus
    ahol wlein a hősöd ott a másiodik palyanmiafaszt kell csinalni?minedigyik baromsagot megnezte.m:(
  • EqUiNooX
    Ha jol láttam valamelyik boltban, akkor amolyan hivatalosan magyar homm4 lesz kapható. Szoval nem sima felhasználók által készitett magyaritás lesz, mint a diablo esetében, hanem a 3do csinál valamit, vagy fogad fel valakit, vagy nemtom, a lényeg hogy hivatalos. Ha pedig hivatalos, igy a peccsek és a forditások is kontrollálva lesznek, gondolom én, és igy vagy lesz külön magyar nyelvű peccs, vagy egyszerűen a gamma szöveg részébe nem kavar bele a peccs. De mindez csak egy tipp, kiderül előbb vagy utóbb.. (ahogy most állnak a dolgok, inkább utóbb..)
  • Zagash
    mit lehet tudni a magyar verzióról?
    Remélem megvárják a peccset, mert ha nem, akkor sokan nem fogják feltenni (én sem)! Mert hiába magyar, ha játszhatatlanul bugos és nincs multi -
  • Zagash
    hejes! :-)))))
  • EqUiNooX
    Nézd, nemrégen arrol szoltak a hirek, hogy elég sok embert (köztük a multipeccset csináló) emberkének kitették a szűrét.. Az okok között ez is lehet, nemtudom sajna pontosan. Viszont, a peccset bejelentették e hétre, majd ezt visszavonták. Éppen emiatt lehet reménykedni, hogy azért csusznak ezzel, mert a userek által visszajelzett sok-sok bugot, hibát, tippet mérlegelik, és javitják.. Kiderül. Még csak annyit, hogy ottvan a diablo2, annyi peccs jött ki hozzá, hogy az már néha bosszantó volt. Mégis mindegyikkel "jobb" lett a gamma, a hibák szűntek megfelé, a játszhatóság is javult (ez utóbbit ki hogy itéli meg persze). Ugyhogy én azt mondom, nem kell még a Heroes sorozatot temetni, várjuk meg az első peccset, hátha.. Akkor majd kiderül hogyan tovább..
  • Zagash
    Aqlili!

Ha boltban vetted, fordulj hozzájuk!
    Ha nem, legalább a pontos hibaüzit írd le, ha már a konfigot nem.

A cracket gondolom bemásoltad.
    Ja, ha XP-d van nagy csodákra ne számíts, ahogy így olvasom a régebbi bejegyzéseket, ez az OS abszolút nem támogatott. (Nekem elindul rajta ugyan, de a zene az ugrál össze-vissza. Elég kiábrándító!)
  • Aquli
    Mi lehet a gond? Miert nem mukodik a game nekem???
  • Zagash
    Igaza van, sajnos!
    Ott tartunk, hogy az NWC-t (a Heroes játékok fejlesztője)is elérte az a tisztességtelen hozzáállás, hogy a játékbizniszben a Kedves Vásárló az utolsó, aki számít!

Képesek voltak kiadni egy abszolút támogatatlan, bugos játékot, amit inkább bátának gondoltam, de az ISONEWS meggyőzőtt az ellenkezőjéről.
    Én még életemben nem találkoztam ekkora határtalan pofátlansággal, amit a 3DO (kiadó) számlájára lehet írni!
    Ki hallott már olyat, hogy egy frissen megjelent játéknak nincsen hivatalos honlapja??? Mer a heroe4.com-ot senki ne merje hivatalos oldalnak nevezni! Az utolsó bejegyzés a hírekben 2001 Augusztusi!!!
    Könyörgöm! Lassan egy hónapja kint van a játék!
    A multi-rész gyári hiány, de még most sem hiszem el:)))
    Szerintem valami nagy dolog (szerintem nem pozitív értelemben) készül, de nem akarok jóslásokba bocsájtkozni, csak reménykedhetek, hogy a kedvenc játéksorozatom nem ér ilyen csúfos véget!
  • kisviku
    Igen van.Meg kell venni az eredetit.Sajnos néha ezeket a dolgokat is meg kell lépnünk ha valamit nagyon szeretünk...
  • Aquli
    Gondom van: fetelepitem, elinditom, erre kijon hogy ...games\heroes4\heroes4.exe
    Abnormal program terimnation
    vagy ilyesmi es visszalep a vindozba. Mit csinaljak? jaccani akarok veleee!