Heroes of Might & Magic IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked biztosan mindegy.
"Csak itt siir a szad es Fukkazol... De azert megis nyomulsz vele..."
Ki mondta, hogy nyomulok vele?
"Mizu kirugott a baratnod?"
Igen, mert megtudta, hogy a tiedet nyomom.
"csinal jobbat..."
Ez mekkora hulye duma. Figyelj mar, ha mindennel jobbat kellene csinalni, amit kritizal az ember... tudod vannak kritikusok is a vilagon, ok sem forgatnak filmet. A gamer magazinok szerinted hany jatekot fejlesztenek? Demagog vagy.
Lehet, hogy neked ez science fiction, de vannak emberek - talan nem sokan, de vannak -, akik megveszik a boltban a jatekokat. Szerencsetlen kifizet erte 12k-t, es kap egy szart. En mar szamtalanszor igy jartam, es igen is le fogom irni egy jatekrol, hogy szar, ha az szar, foleg ha en is, masok is honapok ota feszulten varjak.
Csak itt siir a szad es Fukkazol... De azert megis nyomulsz vele... Mizu kirugott a baratnod?
csinal jobbat...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
A diablo 2-nek szar 640*480-as grafikaja van, es ugy akad, mint allat, a dungeon siege meg sokkal szebb es gyonyoruen fut.
Az etherlords is milyen szep, es szakit kozepes gepen is, mint allat, ellenben a heroes 4 kidob 10 frame-et masodpercenkent.
A 2d-s grafika sokkal tobb memoriat es procit zabal fel. Azert van a 3d kartya hogy dolgozzon. 2d-hez az osszes sprite-ot meg kell rajzolni, tudod, az mennyi memoria?
Szoval nincs igazad ebben az eromu dologban. A heroes 4 eros gepen is k. lassan fut, legfeljebb ha nem figyelsz, nem evszed eszre.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Na szal jó hely az a santuary, úgy látom jól tettem, hogy nem mertem bemenni 😊 Ez egy olyan varázslókalap féle lehet 😊
Szoval van ugye 3 hosom... es az egyikel a csajjal bementem valami Santuaryba es felajalottak hogy ujra elesztik a hosomet de nem volt halott hosom. Es a csaj hosom bement ebbe az epuletbe es eltunt. Nem tudom hasznalni de azert modja hogy ott van bennt es hogy az epulet ost el van foglalva. Hogy szedem ki onnet a hosomet?? ejes hadseregem volt vele 😞(( ???
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ui: annak azért örülök, hogy egy sima közepes gépen is lehet vele jáccani, nem kell alá atomerőmű..
Ahhoz nagyon jonak kell lennie, hogy a grafikaval ne foglalkozzak, de akad ilyen. Tudod, en meg mudoztam is, ahol semmi grafika nincsen(!), csupan szoveg. Kifejezetten szerettem.
Viszont egy jatek negyedik resze eleg nehezen lesz annyira egyedi es elvezetes, hogy - meg az elozo reszhez kepest is - gyenge grafikaval tudjon ujat adni.. A heroes4-ben semmi uj nincs, kicsit atvarialtak a dolgokat, jo csunya lett, es kesz.
Nezd meg disciples 2-ben a harcmezot, Etherlords-ban az egesz gamet, na az grafika. Nem a legjobb, de azert eleg jo. Ha annyival jobb lenne a Heroes 4 jatekban, akkor nem szolnek egy szot sem.. de nem jobb annnyival, sot.
Es nem azert szidom, mert utalom a fanatsy strategiat, hanem mert az elso resz ota az egyik kedvenc jatekom, a negyedik reszre lassan egy eve varok, es kurva nagy csalodas.
(A csatamezorol beszelek, ha valakinek nem esett le, a varral semmi bajom a heroes4-ben).
Lehet, hogy te elelvezel egy 16 bites, animaciokent 2-3 frame-es jatektol, de nekem nem jon be az, hogy elnyomok egy varazslatot, es az 3 villanassal atrepul a moncsimon, aztan meg 2 villanassal sebez valamit.
A masik meg, hogy elnagyolt a grafika. Lehet, hogy a te hordo 14-15 colos moncsidon nem latszik, vagy 8 dioptriaval nyomod, de 19-en 1024-ben meg olyan darabos, durva grafika, hogy ihajj.
Amugy nem szoktam a moncsimra verni, de veled ugy latom csak igy lehet szot erteni, sajnallak, ha neked ez a grafikai szint.
Lehet egyebkent 2d-ben is szep grafikat alkotni, bar nem tudom minek, ha van 3d is, de ha mar 2d-ben csinaltak, legalabb rajzoltak volna meg rendesen, nem lenne egy majdnem ures cd. Ilyen szar grafikat mostanaban csak a diablo 2-ben lattam.

Igy el sem kezdek vele jatszani 😞
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.
Ez volt az?
egyébként nagyon egyszerü a dolog hogy ne lássa, el kell menni a gép elöl. ezért hívják annak ami, mert mindig cserélgetik a játékosok, hogy ki ül a gép elött. ha meg valaki kipusztul 10 perc alatt, az béna volt, és menjen inkább birkát terelni 😊 (vagy kezdjetek új játékot)
más: Ha az lenne a HS, akkor miért írták, hogy még nincsen benne? Mármint hogy még nincs 😊
amúgy teamek nélkül nem érdemes multizni? ez új...
Valaki meg tudná mondani, hogy lehet a hősnek megtanítani a varázslatokat? Erre nem jöttem rá...
A progi kicsit furának tűnik, szerintem meg kell szokni. Tény, hogy nagyon szép. Viszont a hősök mozgása... hát volt olyan lovagom, amelyik olyan buzisan ment, majd beszartam a röhögéstől.
Első benyomás: Megrögzött HMM3-as létemre igencsak elgondolkodtam azon (pár óra játék után), teccik-e a 4; aztán továbbjáccottam, és egyre jobban belejöttem, rájöttem, hogy azok a dolgok, amik hiányoztak a 3-ból, a 4-ben bennevannak. Csak más az egész 😊
Szóval az utóbbi ... akkor megnyugodtam . 😊
"A BC a jobbik csapat jutalma."
nem bántás akart lenni, de azért meg kellene próbálni odafigyelni a játékra...
a hardware accel-t meg elég csak 1-el lejjebb venni akinek kell, de pl ati kártyákon a driverfrissítés segít.
Most bugos a játék vagy sem ?!
Csak mert akkor feleslegesen nem töltöm le ( nem is nekem kellene 😊 ) .
Gondolok itt most a #115 és #132-es hozzászólásra .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Benne van a readme.txt-ben. Display properties/settings/advanced/troubleshooting. Hardware acceleration none-ra. (Akinek magyar windows van, kapja be 😉) ).
Akkor jo lesz a kurzor. Mondjuk eleg gaz, hogy behal egy 2d game egy kis 3d tamogatastol 😉)
De amugy ez segit.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Nekem a 2 tetszett a legjobban....