Heroes of Might & Magic IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Körökre osztott stratégia
...
(egyébként a www.heroes.jatekok.hu oldalon találsz a heroes4 menü alatt egy hosszabb leírást, és képeket a játékról)
Van egy kis problémám, érdekelne hogy másnál is jelentkezik-e ilyen.
Kb. 3 hete lecseréltem az AMD K6-2met egy Athlon 1,33 GHz-es gépre. Minden jól is megy, kivéve a H4, mert baromira soxor lefagy (általában a csaták végén). Annyira leáll, hogy CtrlAltDel-el, vagy resettel kell a gépet újraindítani! A régi géppel egész éjszaka tudtam játszani kilépés nélkül (csak qrva tetû volt)
Most éppen fentvan az 1.2-es peccs, de amíg nem volt fenn, addig is ugyanez volt a problem.
Vajon mi lehet a megoldás?
Otya
(lehet hogy volt már lejjebb ilyen hozzászólás, de nem akartam újra átolvasni az egészet)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
ha mind2 van, melyik az elsõdleges?
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

(ezt egyébként június végére igérik...)
Szóval én azt akarom kihozni ebbõl, hogy aki igazán nagy heroes rajongónak érzi magát, annak kötelezõ beszerezni az originált verziót, mégha nem is használja azt.
Nem tudom, hogy tudja-e mindenki, de a játékot megalkotó cég igen nagy anyagi problémákkal küzd, kérdéses, hogy egyátalán fennmaradnak-e, ezért duplán fontos, hogy támogassuk õket. Ha az elmarad, lehet, hogy kiegészítõk sem fognak megjelenni a játékhoz. (amikhez ugyi biztonsági másolat sem készülhet...)
A minap találtam egy élvezetes pályát a:
http://www.heroes4.org/mapdownload.php -en
a neve Wold Leader2, a chaos-t nyomom, természetesen csempinyon fokozaton, bátran merem ajánlani mindenkinek, eddig semmilyen buggal nem találkoztam.
én ezen soha nem problémázok...

Ez elég elszomorító, tudván, hogy sokan megrendelték már, és az eredeti dátum május 1. volt. Nem tom mit sz@roznak vele...
Onnan, hogy akik ezt mondták, azok valószínûleg annak idején több száz órát öltek bele a játék elsõ három részébe. És ott még így volt. És valószínûleg a berögzõdések nem vetették észre velünk, hogy változás van 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
A morál úgy müxik, ahogy plimpli korábban leírta: a magas moráluak lépnek elõször - a körön belül-, majd a többiek. Ez azt jelenti, hogy egy tetûjáger paraszt hamarabb lép magas morállal, mint egy fõnix alacsonnyal.
A magas szerencsével rendelkezõ egységek pedig kevesebb értékkel sebzõdnek az ellenfél csapása által.
Sir Ams: Én végignyomtam már az összes kampányt alacsonyabb fokozattaban, és most a life kampány után én is a love story-val szenvedek csempinyon fokozaton. Hát mit mondjak elég nehéz. Mivel nincsenek a közelben bányák, és alapanyagokat nagyon keveset ad az elején, kínszenvedés minden épület felépítése. Nem beszélve arrol, hogy le van tiltva már a level2 varázstorony is, és a level4 szörnytoborzó hely is, az ellenfelek meg brutál erõsek. Én azt tudom csak javasolni, hogy nem muszály elfoglalni az összes várat, hanem csak a fõ küldetésre kell koncentrálni! 😊
"Мораль всех ваших юнитов взлетает до максимума."
😊))
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Hú, lehet, hogy tényleg sokat h3-aztam, és azért hittem még most is azt, hogy kétszer lehet gyakni.
Hát ez van 😞
Egész egyszerûen mindenre van rengeteg megoldás. Valami hihetetlen magas szintre emelték a kombinálhatóságot és a taktikázási lehetõséget.
Arról nem is beszélve, hogy egy híró mekkora segítség tud lenni egy-két közepes, de jól megválasztott varázslattal.
Isten ez a játék, na! 😊
Milyen "aldasos" hatassal van rajuk egy kis Forget-fullness 😄. Esetleg utanna le is lassitani, majd ha kozel er akkor Song of peace, ezek utan rohelyesen egyszerru lenyomni oket. Ja es mindezt max nehezsegen....
Csak a "rend" kedverert, ezek max 3. szintu Order magiak es masodik szintu life magiak... Szandekosan nem irtam 4. szintu berserket, vagy az 5. szintu Hipnozy varazslatot.... 😊
Lassitashoz eleg akar 1 db Gene is 😊
Viszont nagyobb letszamban kellemetlen lehet a Clone varazslkata is. Na jo nem szaporitom tovabb a szot, de a Heroes egyszeruen attol fantasztikus, hogy mindenre van 1000 fele recept, csak ismerni kell a jatekot... 😊
Zerg
Persze mûködõ taktika lehet a tiéd is, de én jobbnak láttam az öt hírót egyben nyomulni ezen a pályán. Mondjuk elõttelévõ pályákon agyon is tápoltam õket 😊
Nekem 4 volt a max de 2 boven eleg nem?