1206
Heroes of Might & Magic IV
-
Death Knight #744 Honnan lehet leszedni a magyarosítást??? -
#743 Mi nem jött le , Jenő?
Mesélj! -
#742 én 1 szálat engedélyeztem flessgettel, az egész h4 simán lejött, csak ez a kis szutyok nem....és még mindig nem!
Tedd már fel vmelyik ftp-re....ígérem többször nem lőlek fejbe! -
#741 Hi!Nekem egy kicsike gondom lenne!Szóval nem vagyok ős Heroes-es ez az első amivel játszom. Van valami teleprtáló kapu, ha én oda bemegyek, akkor egy vár falai közt találom magam, ahonnan nem tok kilyönni,mert az az üzenet, hoyg rosz a zászlóm színe!De az ellenségem foylton átjár hozzám, sé pusztít!Én miért nem tudom ezt megcsnálni?
-
#740 Egy kicsit idegesit az hogy az instalalast ismetelni kell mert eloszorre nem megy csak masodszorra az angol verzioban nem volt ilyan baj es egyebkent valami baj van a hanggal is a har kozben neha nem tudjatok mi a baj?? -
#739 Regettel szedtem le!
csak 2 szálat engedtem egyszerre mert az uw-ről máshogy nem lehet! -
#738 Ne lámulj! -
#737 remek...nekem az nemjó :(( -
#736 az uw-s linkről ami a másik forumban volt. Amit te irtál! -
#735 honnan szedted le? -
#734 Rájöttem!
Nem jo a cd-n levő crack, mert az az 1.0-s verzihoz való, a game pedig 1.3-as!
Miután kicsiréltem, a hiba megszünt!
Óriási a game! -
#733 Hi!Nekem egy kicsike gondom lenne!Szóval nem vagyok ős Heroes-es ez az első amivel játszom. Van valami teleprtáló kapu, ha én oda bemegyek, akkor egy vár falai közt találom magam, ahonnan nem tok kilyönni,mert az az üzenet, hoyg rosz a zászlóm színe!De az ellenségem foylton átjár hozzám, sé pusztít!Én miért nem tudom ezt megcsnálni? -
#730 Bosszantó hiba jelentkezik nálam!
Minden alkalommal elszáll a game, ha be akarok nézni akármelyik vár börtönébe! :(
Találkoztatok vele ti is? Megoldás?
Kicsit késő volt tegnap. :P -
Bosszantó hiba jalantkezik nálam!
Minden alkalommal elszáll a game, ha be akarok nézni akármelyik vár börtönébe! :(
Találkoztatok vele ti is? Megoldás?
-
#728 Heroes 4 hun. -
#727 ok, áteridek :) -
#726 Eriggy át a programok beszerzése topikba és onnan töltsd. Már egy ideje ott van, és gyors is. -
#725 Hihi. Még mindig nem tudtam leszedni. Most már csak azok jönnek le ezzel a móccerrel (link behúzása, közv.sor törlés) amelyikekhez még nem nyúltam hozzá, a többinél ugyanúgy nyomja a php-ket rendesen. Hát most akkor miafaszt csináljak??? -
#724 Ügyi vagy Goodwill! köszönjük! :D -
#723 Embörök! Kigyütt az ungarische híróz!
Letölthető innen, gamez topic....
-
#722 Lécci! -
#720 Úgy tűnik ez a magyar verzió csak álom marad. :( -
#719 rímes....és rímes -
#718 Te kártánysárkány,
kit helyre rak a shátgán.
Kinek oly szép lesz az arca,
Mint amit megfésült a balta.
-
#717 = Ronaldinho! -
#716 természetesen én nyertem (megint)! -
#715 ne légy ijen ármány, még elvisz a sárkány, kinek lába csupa kátrány, ami nem éppen 1 hátrány!
-
#714 Kátrány.
Páfrány.
Sárkány.
sáfrány
Náthás sárkány a párkányon, páfrányt rágcsál!
Heroes of náthás párkány! -
#713 hova gondolsz....
tiszta vagyok, mint a maszületett kátrány -
#712 Csak nem feltört lopott verziót akarsz? El sem hiszem rólad!!! -
#711 olyat mongyá, amié nem ke fizetni.... :DD -
Strangereister #710 Westend-MédiaMarkt-ban szerdán már láttam szinkronizált verziot. Vót jo sok, szerintem még mindig van -
#709 Mindannyian tudjuk, hogy még sehonnan!
-
#708 "Heroes IV multiplayer támogatás júliusban?
2002. július 05. - Játék
Az Infogrames - a Heroes of Might and Magic IV kiadója - közleménye szerint a népszerű körökre osztott stratégia német változatához még júliusban meg fog jelenni a patch, ami lehetővé teszi majd a multiplayer módot a játékban. A játékosoknak a Heroes IV 1.3 változatára lesz szükségük a patch telepítéséhez, ami természetesen hibajavításokat is fog tartalmazni. Reméljük a német változattal egyidőben a többi változathoz is megjelenik majd a patch, meg azt is hogy egyáltalán megjelenik, ugyanis az Infogrames egyszer már beígérte a multiplayer támogatást a játékhoz még áprilisra. "
-
#705 honnan lehet letolteni a magyar verziot mivel mindannyian tudjuk hogy mar kijott ?? -
#704 kell egy pecs? -
#702 angol verzióhoz nem lesz vmi magyarosítás pecs? -
#700 haha -
#699 MÁrmint karácsonykor? :D -
gtom #698 Mikor lesz multiplayer patch?