Heroes of Might & Magic IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr.Macho
az oldal nem létezik
Goodwill
annál azért sokkal több...

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Hi!

Körökre osztott stratégia...

(egyébként a www.heroes.jatekok.hu oldalon találsz a heroes4 menü alatt egy hosszabb leírást, és képeket a játékról)

Mr.Macho
milyen stílusú ez a játék? valaki le tudná nekem írni egy kicsit, köszi
Hi all!
Van egy kis problémám, érdekelne hogy másnál is jelentkezik-e ilyen.
Kb. 3 hete lecseréltem az AMD K6-2met egy Athlon 1,33 GHz-es gépre. Minden jól is megy, kivéve a H4, mert baromira soxor lefagy (általában a csaták végén). Annyira leáll, hogy CtrlAltDel-el, vagy resettel kell a gépet újraindítani! A régi géppel egész éjszaka tudtam játszani kilépés nélkül (csak qrva tetû volt)
Most éppen fentvan az 1.2-es peccs, de amíg nem volt fenn, addig is ugyanez volt a problem.
Vajon mi lehet a megoldás?

Otya
(lehet hogy volt már lejjebb ilyen hozzászólás, de nem akartam újra átolvasni az egészet)
Goodwill
villáskulcs

Goodwill
thx

Efreet
diplomacynál pénzért állnak át többen, charmnál "ingyen" kevesebben.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Efreet
ha van mindkettö, felajánlja mindkettöt, és választhatsz, hogy melyiket használod - kiírja elöre mindkettönek az eredményét, és lehet választani.

Goodwill
ja, megvan: mi a különbség a charm, és a diplomacy közt?
ha mind2 van, melyik az elsõdleges?

Goodwill
akartam valamit kérdezni...nemtom má mit is

Goodwill
az igen

Nem sokat játszom pc-s játékokkal, egy kivétel van ez pedig a Heroes-ciklus. Mondhatni az összes létezõ stratégiai játékot kiprobáltam, de csak ez jött be 100%-osan. Annak idején a Heroes2vel játszottam abnormálisan rengeteg idõt, és ez a heroes3-nál is megmaradt. Több emberrel ellentétben, nekem a negyedik rész is tetszik. Igazából egy percig sem gondolkoztam, hogy megvegyem-e az eredeti játékot a másolt mellé, ráadásként még egy fekete, hímzet heroes pólóval is gazdagabb lettem. Az viszont tök muris szerintem, hogy az originál exe-t kicseréltem az amcsi crackelt 1.2 exe-jére, így nem kéri a cd-t..., illetve javítva van egy-két dolog. Az európai pecs (v 1.3) a napokban várható, ami még mindig nem tartalmazza a multipléjer opciót! (ezt egyébként június végére igérik...)
Szóval én azt akarom kihozni ebbõl, hogy aki igazán nagy heroes rajongónak érzi magát, annak kötelezõ beszerezni az originált verziót, mégha nem is használja azt.
Nem tudom, hogy tudja-e mindenki, de a játékot megalkotó cég igen nagy anyagi problémákkal küzd, kérdéses, hogy egyátalán fennmaradnak-e, ezért duplán fontos, hogy támogassuk õket. Ha az elmarad, lehet, hogy kiegészítõk sem fognak megjelenni a játékhoz. (amikhez ugyi biztonsági másolat sem készülhet...)

A minap találtam egy élvezetes pályát a:
http://www.heroes4.org/mapdownload.php -en
a neve Wold Leader2, a chaos-t nyomom, természetesen csempinyon fokozaton, bátran merem ajánlani mindenkinek, eddig semmilyen buggal nem találkoztam.

Efreet
20 hozzászólást kell csak visszaolvasnod.

Goodwill
"önmagaddal kell elintézned, hogy hajlandó vagy-e NEM megvenni"
én ezen soha nem problémázok...

Goodwill
igen, nem tudom megérteni, hogy lehet erre pénzt kiadni...

Efreet
nem fogsz megérteni.

Goodwill
ebben az esetben muszáj lenne, mert ez tényleg 1 nagyon jó játék, ami igen, hosszú ideig leköt. de szerencsére ott van a másik alternatíva

Efreet
semmi se muszáj. önmagaddal kell elintézned, hogy hajlandó vagy-e NEM megvenni, azok után, hogy tetszik, és hosszú idöre lefoglal. szemlélet-beli kérdés.

Goodwill
Ha nem találták volna ki a biztonsági másolatot, megvenném, mert muszáj lenne. De így....nincs motiváció

Efreet
nem ez az egyetlen játék ami megér annyit. söt, többet is.

Goodwill
nincs az a játék, ami nekem megérne 10 rugót...

Efreet
amikor elöször kipróbáltam, akkor tudtam, hogy meg fogom venni. az, hogy magyar változat, az nem sokat változtat a dolgon. ez a játék megérdemli, és kész.

Goodwill
sok sikert hozzá

Efreet
pár hónap alatt össze lehet rá spórolni...

Goodwill
az

Efreet
kellemetlen.

Goodwill
a pénztárcám nem szereti az ilyen kihívásokat...

Efreet
mert?

Goodwill
ebben az esetben határozottan kellemetlen lenne...

Efreet
rossz érzés lenne megvenni valamit, ami tetszik?

Goodwill

Efreet
nem. full magyar verzió lesz boltban.

Goodwill
az ingliss verzióhoz lesz magyarítás?

Efreet
köszi az infot... legalább tényleg megjelenik..

Tegnap beszéltem a heroes4 magyaroszági forgalmazójával; az ungarische verzio csak június közepe felé várható...
Ez elég elszomorító, tudván, hogy sokan megrendelték már, és az eredeti dátum május 1. volt. Nem tom mit sz@roznak vele...

"Hi! Nem is értem, hogy honnan veszitek is ezt a sok zagyvaságot! 😊"

Onnan, hogy akik ezt mondták, azok valószínûleg annak idején több száz órát öltek bele a játék elsõ három részébe. És ott még így volt. És valószínûleg a berögzõdések nem vetették észre velünk, hogy változás van 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Hi! Nem is értem, hogy honnan veszitek is ezt a sok zagyvaságot! 😊
A morál úgy müxik, ahogy plimpli korábban leírta: a magas moráluak lépnek elõször - a körön belül-, majd a többiek. Ez azt jelenti, hogy egy tetûjáger paraszt hamarabb lép magas morállal, mint egy fõnix alacsonnyal.
A magas szerencsével rendelkezõ egységek pedig kevesebb értékkel sebzõdnek az ellenfél csapása által.

Sir Ams: Én végignyomtam már az összes kampányt alacsonyabb fokozattaban, és most a life kampány után én is a love story-val szenvedek csempinyon fokozaton. Hát mit mondjak elég nehéz. Mivel nincsenek a közelben bányák, és alapanyagokat nagyon keveset ad az elején, kínszenvedés minden épület felépítése. Nem beszélve arrol, hogy le van tiltva már a level2 varázstorony is, és a level4 szörnytoborzó hely is, az ellenfelek meg brutál erõsek. Én azt tudom csak javasolni, hogy nem muszály elfoglalni az összes várat, hanem csak a fõ küldetésre kell koncentrálni! 😊

Efreet
"morali .... makszimuma." 😊

További viták elkerülése végettt itt a mass fervor pontos leírása:
"Мораль всех ваших юнитов взлетает до максимума."

😊))

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Efreet
meg többször is. hogy jön ki másképp második kör végére a 3 adag illúzió a dzsiniimtöl? meg elsö körben már 2 adag, mire az idézett lények megindulnak?

Efreet
lemegy a kör normálban (magas morál miatt lehet hamarabb kezdeni), aztán a kör végén a magas-morálosok kaphatnak még 1 támadást, az alacsony morálosok meg a következö kör elején kapnak kimaradást. de 2x egymásután soha.

Ams
szerintetek mi a legjobb taktika a love story-s kampány 1. pályáján?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Goodwill
nembaj, akkor is nagyon jóóó

Tényleg? 😊
Hú, lehet, hogy tényleg sokat h3-aztam, és azért hittem még most is azt, hogy kétszer lehet gyakni.
Hát ez van 😞

100%-ig egyetértek ezzel a hozzászólással.
Egész egyszerûen mindenre van rengeteg megoldás. Valami hihetetlen magas szintre emelték a kombinálhatóságot és a taktikázási lehetõséget.
Arról nem is beszélve, hogy egy híró mekkora segítség tud lenni egy-két közepes, de jól megválasztott varázslattal.
Isten ez a játék, na! 😊

Csak a Cyclops-okrol jut eszembe...
Milyen "aldasos" hatassal van rajuk egy kis Forget-fullness 😄. Esetleg utanna le is lassitani, majd ha kozel er akkor Song of peace, ezek utan rohelyesen egyszerru lenyomni oket. Ja es mindezt max nehezsegen....
Csak a "rend" kedverert, ezek max 3. szintu Order magiak es masodik szintu life magiak... Szandekosan nem irtam 4. szintu berserket, vagy az 5. szintu Hipnozy varazslatot.... 😊
Lassitashoz eleg akar 1 db Gene is 😊
Viszont nagyobb letszamban kellemetlen lehet a Clone varazslkata is. Na jo nem szaporitom tovabb a szot, de a Heroes egyszeruen attol fantasztikus, hogy mindenre van 1000 fele recept, csak ismerni kell a jatekot... 😊

Zerg
Itt szúrod el 😊 Elvileg a pályát 5 heroval kezded (ha nem, akkor biztosan nem tápoltad eléggé az elõzõekben õket - vagy nem tudom miért). Õket össze kell rakni egy csapatba, melléjük kb. 10 champion és crusader, aztán hajrá. Egy jól varázsló hõs aranyat ér (ha meg az elején még heavenly shieldet is húzol rá +200-400 hp, akkor végképp 😊

Persze mûködõ taktika lehet a tiéd is, de én jobbnak láttam az öt hírót egyben nyomulni ezen a pályán. Mondjuk elõttelévõ pályákon agyon is tápoltam õket 😊

Mar melyik csataba?
Nekem 4 volt a max de 2 boven eleg nem?
Naná hogy kapnak! Már csak azért isfontos ez, mert ebbe a csatába ugyebár 5 hõssel megy az ember 😊