Ötvös Tibor

Rövid harcok lesznek a Command & Conquer szóló módjában


Egyre több információ jelenik meg a teljesen ingyenesen elérhető Command & Conquer kapcsán.

A héten már megtudhattuk, hogy a Victory Games szerint nem lesz több dobozos változata a játéknak (bár ebbe a kiadó még beleszólhat), ma pedig újabb információk jelentek meg a programról. Az első és legfontosabb, hogy a fejlesztők a Generals-szal játszva rájöttek, hogy a játékosok nem szeretik a túl hosszúra nyúlt harcokat.


Éppen ezért a 2003-as részben tapasztalható, átlagosan egy óra alatt letudható pályák nincsenek, helyette 30-45 perces küzdelmekre számíthatnak a szóló kampánynak nekiugró rajongók. És bár dobozos forgalomban nem lesz elérhető a játék, de a szervereken keresztül vehetünk majd különböző induló csomagokat (Starter Pack).

Ezek olyan 30-40 dolláros áron lesznek elérhetők és egy pakkban közel fél tucat tábornok és jelentős nyersanyag illetve pénzösszeg lesz elérhető. A Command & Conquer az év végén jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • OzI20 #10
    kezdjük azzal olyan lesz hogy XP boostott veszel mint a lolba de neked kell azt elérned nem tolják a segged alá Frakciónként 60 szint emberek és arról nem beszélve hogy a generáloknak a Perkjeit is meg kell szerezni ! és nem paytowin a game ezt el lehet felejteni , aki ezt gondolja semminek nem járt utána. Lesznek a játékban Premium előfizetések mint micro tranzakciók amivel kicsit előbb lehetnek meg az emberek cuccai de nem lesz olyan hogy csak zsetonnal szerzel meg olyan dolgokat amivel olyan erős lesz a te választott frakciód amivel játszol. Lessetek fel a Youtube csatornámra ott az egyik videóban ecsetelem ezt.
  • OzI20 #9
    új c&c igazán jól sikerült game és szerintem sokan fognak játszani vele mert megérdemli a figyelmet. Látogassatok meg a csatikon.
  • Zombee #8
    Az a baj, hogy azok, akik a régebbi C&C játékokon nőttek fel, már nem tartoznak a potenciális vevők közé, a Command & Conquer 3-4, de még a Red Alert 3 sem aratott zajos sikert, pont emiatt. A recept nem változott, de akik már játszottak a legelső Red Alerttel és később a Generals-al is, azok javarészt kikoptak, a mai tizenéveseknek meg az lassú, hogy gyűjtögetik a nyersanyagot, védekeznek, aztán ellentámadást indítanak, ha már kellően megerősödtek. Viszont villámcsatákkal nem lehet stratégiai játékot csinálni. Ez nem RTS lesz, hanem felsőnézetes akciójáték, amiben te gyártod le a karaktereidet.
  • narumon #7
    Totális elbaszás az egész - nem szeretik a hosszú "harcokat"? Komolyan mindenki annak örül ha 30 perc alatt letud egy pályát? Egyre fosabb ez a játékpiac.
  • Fbn Lx #6
    igazából gecijól néz ki, de mégis, remélem, hogy bukás lesz.
    ez a pay2win rendszer egyszerűen gusztustalan, nem értem miért csinálják ezt egyre több játékkal
    ezzel a szar netes havidíjas meg mikrotranzakciós fossal nagy címeket kúrnak el, és ezt egyáltalán nem nézem jó szemmel
    győzött a kapitalizmus a kreativitás fölött, ez egy ilyen generáció
  • koschwarz #5
    persze, legyél túl a szóló kampányon gyorsan, hogy minél hamarabb belevethesd magad a pay-to-win multiba. kurvára kilóg a lóláb.
  • Gyuszopapa #4
    Már minden játéknál ez megy lassan már csak 3-4 éveseknek fejlesztenek.
  • mrzed001 #3
    Akkor azok a fejlesztők szimplán hülyék.
    Mi fejlesztők pedig éppen hogy azt szeretjük a Generals-ban, hogy 2-4x-es (gépi)túlerő ellen bevédjük magunk, majd az összehangolt hordával szembeni védekezés mellett támadásokat indítunk.
    Volt pár 3-4 órás csata is. És még akkor is volt, hogy kifagyott hála a Generals szar netkódjának. Szóval inkább böszme nagy csaták kellenek, az ellenség folyamatosan hömpölygő áradatával, mintsem a párperces uncsi tyütyúú lelőttelek gyerekes balgaságok. Valamint minden egységlimittől hánynom kell.
    És ha már nagy csata, akár menthető is lehetne-e az az állapot ???
  • morden2 #2
    Én még nem teljesen értem a koncepciót, ingyenesen akkor lehet játszani csak ... ?
  • Porta #1
    hová jutott szegény C&C

    Ezt küldöm az EAnak meg a készítőknek:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=BRMWQzZpDBY#t=45

    mínusz csók természetesen :D