Ötvös Tibor

Bemutatkozott a Commandos 2 HD Remaster

Bemutatkozott két klasszikus játék, mely a Kalypso Media jóvoltából térhet vissza.

A Remasterek és Remakek korát éljük (hogy a Rebootokról már ne is beszéljünk), így cseppet sem meglepő, hogy a Kalypso Media is lecsapott két, valódi klasszikus új változatára. A Yippee Entertainment gőzerővel dolgozik a Commandos 2 HD Remaster-en dolgozik jelenleg is, mely a grafikát javítja fel jelentősen, de szerencsére a gondolkodós játékmenetet meghagyja. A játék elvileg az év végén meg is jelenik, PC-re és konzolokra.

A másik játék a Torus Games berkeiben készül és a Praetorians HD Remaster címet viseli. Az eredeti stratégia játék szintén a Kalypso Media logójával jelent meg még 2003-ban és elég szép sikereket aratott. A mostani változat kap egy ráncfelvarrást és szintén 2019 végén jelenik meg és szintén PC mellett konzolokra is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • molnibalage83 #1
    Sajnos a teljes C széria egy becsomagolt logikai játék volt, nagyrészt semmi több. Teljesen irreális az, ahogy kiirtasz egy egész bázist és senkinek nem tűnik fel, hogy már nincs senki. Valóban úgy kellett volna elkészíteni, hogy a rejtőzködésé és lopakodásé legyen a főszerem és minimális öléssel lehessen megcsinálni, ahol egy idő után elkezdik keresni a hiányzó embereket. így nem volt több, mint egy logikai játék, hogy kit, mivel sorrendben és hogyan ölsz meg.

    A 2. rész esetén ez röhejesen könnyűvé vált, ahol a búvárnak átadható volt a kés. A 2 db két és szigonnyal 3 embert szedhettél le nagy távolságból totál csendben. Nevetségesen könnyű pályák voltak emiatt, ahol volt búvár és Green Beret...