Ötvös Tibor

Többé nem lesz dobozos Command & Conquer

A Victory Games nem csupán egyszeri alkalomnak tekinti az ingyenes Command & Conquer megjelenését.

Aki esetleg abban bízott, hogy az ingyenes Command & Conquer esetleges sikerét követően az Electronic Arts egy rendes, dobozos változatot is készít majd a népszerű franchise-ban, az téved. A Victory Games menedzsere, Jon Van Caneghem ugyanis ma elárulta, hogy azoknak az időknek már vége.

"Minden szempontot figyelembe vettünk és egyszerűen több szólt az ingyenes modell, mint egy dobozos változat mellett. A világ számos részén rajonganak a címért: Kelet-Európában, Kínában, mindenfelé. Épp ezért próbáljuk most mindenkinek ugyanazt az élményt nyújtani."

A fejlesztők szerint az elkövetkezendő évtizedben folyamatosan támogatják majd a programot, új küldetésekkel, egységekkel és mindennel, ami a rajongóknak kellhet. A Command & Conquer az év végén jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • OzI20 #6
    Imádom azokat akik nem gondolkodnak !
  • Bren X #5
    A kiegekért, modokért, extra cuccokért ötször-tízszer annyit kell fizetni, mint egy dobozos játékért.
  • donatus13 #4
    Asphalt 8-ban mindent maxolni akarsz pénzért 80 K HUF körül van, azt hiszem ez mindent elmond a modellről.
  • Zombee #3
    Egyébként meg azt, hogy lesz-e még valaha dobozos C&C, azt az EA dönti majd el, nem a Victory Games.
  • Zombee #2
    Minden bizonnyal. Bár nekem nincs túl sok tapasztalatom az ilyen játékokban, PC-n nem mertem még belenézni "ingyenes" címekbe, Android-on meg pl. a Real Racing 3-nál nem feltétlenül zavaró, mivel minden fejlesztést meg lehet venni a versenyekből összekalapozott pénzből, ami máshol is így van, max gyorsítani lehet 1-1 beszerzésen - vagyis a teljesen ingyenes rész van lassítva, amit gyorsíthatsz, ha fizetsz érte. Gyanítom, ez itt jobban zavaró lesz majd. Az a baj az ilyen játékokkal, hogy szerintem egy idő után többe vannak, mint egy dobozos, de emiatt nem hiszem, hogy több bevétel is lenne belőle. Lehet, hogy a fizikai, dobozos modell (legalábbis Nyugaton) már kevesebb eladást produkál, de a szoftveresen egyenértékű digitális értékesítés (Steam, Origin, stb) fénykorát éli.
  • donatus13 #1
    És persze egy kiváló p2w modellel, ezt azért ne felejtsük ki.