Ötvös Tibor

Jövő héten jön a Metro: Last Light DLC

A Deep Silver ma hajnalban jelentette be a Metro: Last Light első, hivatalos kiegészítőjét.

A Faction Pack címet kapott DLC július 16-án jelenik meg és számos, a Metro 2033-ban megismert helyszínre juthatunk el benne. Ráadásul a három, egyszemélyes küldetés mindegyike más-más frakció oldalára helyez minket.

Először a Vörösök különleges mesterlövészegységének tagjaként kell egy erősen őrzött Reich Állomásra beszivárogni. Mindezt éjjel, egy halálos radiaktív vihar kellős közepén. Ezután a frontvonalat kell megvédenie egy nehéztüzér Reich szerepében, a Metro-ban található legpusztítóbb fegyverek segítségével. Végül pedig a játékos egy Polis rohamosztagos szerepében kap kiképzést, melynek során a hatalmas Könyvtár-komplexumot kell kegytárgyakért és ereklyékért átkutatni.



A Faction Pack az első az összesen négy darabból álló DLC-csomagból, mely majd a Last Lighthoz megjelenik. A többi háromról is lerántotta a leplet a csapat. A Tower Pack egyedülálló mód Metro mesterlövészek számára. A kihívás alapú játékmódhoz Online Ranglisták tartoznak, ahogy a játékosok A Torony néven ismert harci szimulátor lépcsőin küzdik magukat feljebb és feljebb.

A Developer Pack egy teljesen felszerelt Lövölde, MI Aréna és Metro Múzeum zónákra oszlik és egy plusz egyjátékos küldetést a Pók Hálóját tartalmazza. Ebben néhány új eszközt próbálhat ki a játékos a pókokkal fertőzött zóna gyors megtisztítására. Utoljára pedig a Chronicles Pack olyan egyjátékos sztoriküldetéseket tartalmaz, melyben a játékos az eredeti játék mellékszereplőinek bőrébe bújhat. Pavel, Khan és Anna története Artyom kalandját egészíti ki és jobban kiteljesíti a mellékszereplők karaktereit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • broman191 #1
    Grammar nazi: "radiaktív" vihar :)