Ötvös Tibor

Készül az új Metro-játék

A 4A Games bejelentette, hogy már készül a következő Metro-játék.

Ahogy azt már sejthettük korábbi nyilatkozatokból (és alapból az észszerűség is ezt diktálja), hogy már javában készül a Metro-franchise új fejezete. Bár semmit nem tudunk a játékról, de már csak az, hogy lesz negyedik program, jó hír, mely azonban csak a következő generációra készül. Ugyanakkor a Saber Interactive-val közösen készítenek egy, a multira koncentráló opciót is.

Azt azonban gyorsan leszögezik, hogy nem lesznek loot-boxok és hasonló, a játékosok életét megkeserítő tartalmak és ha nem elégedettek az eredménnyel, kukázzák. Szóval a negyedik résszel belépnek au online világba is a készítők. A Metro Exodus pedig next-gen frissítést kap jövőre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #2
    Évek óta nem játszottam semmi olyasmivel amit fel kell tölteni a gépre. Az utolsó egy Fallout 3 nosztalgiázás volt vagy 4 éve. De most a hsz-ed felkeltette az érdeklődésem. Belenézek egy gameplay-be, ha tetszik, akkor azt hiszem lehet, hogy bepróbálom a játékot.
  • fotolit #1
    "...next-gen frissítést kap jövőre". A megfelelő hardverrel a mostani "GEN" is döbbenetes volt. Órákat tudtam bámészkodni a havas-latyakos környezetben. Nagyon össze van rakva ez a játék.