Ötvös Tibor

Epic Store exkluzív a Metro Exodus is

Még a dobozos Metro Exodushoz is kell egy Epic Store fiók.

A jelek szerint az Epic valóban nagyon komolyan gondolja a saját online bolthálózatát, hiszen egyre-másra jelentik meg az Epic Store exkluzív címeket. Ma éppen a hamarosan megjelenő Metro Exodus kapcsán derült ki, hogy a Steam-et teljesen mellőzve csak az Epic Store-ban jelenik meg a program. A Valve csodálkozásának adott hangot az ügy kapcsán, hiszen végig élt az előrendelés a Steamen is. Ugyanakkor azt is elárulták, hogy egy évig él ez a kizárólagosság, utána már bárhol beszerezhető a program. A másik hír, hogy a dobozos változathoz is kell majd egy Epic Store-os fiók, vagyis a mellé kapott kulcsot csak ott lehet majd aktiválni.

A 2033 és a Last Light pár nap eseményeit tömörítette egybe, az Exodus azonban közel egy évet mutat be, szóval valóban egészen hosszú cselekményre számíthatunk. Búcsút inthetünk a moszkvai metrójáratoknak, az Exodus ugyanis a szabadba viszi ki a játékos által irányított Artyom karakterét, a nejét Annát és a csapat többi tagját is. A bázisunk ezúttal már mobilis lesz, hiszen a The Aurora egy vonat és ez lesz hőseink új központja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Meridian #1
    Na, ha nem lesz Steames verzió, akkor ezt kihagyom... addig amíg nem lesz kapható akciós áron Steamen... egy-két év múlva.
    Az EPIC nyaljon kaktuszt! A tököm televan a felesleges particiószemetelő kliensekkel...