Ötvös Tibor

Tavasszal jön a Metro Exodus - Enhanced Edition

Nem csak a jelenlegi generációs konzolokra jelenik meg a Metro Exodus - Enhanced Edition, hanem PC-re is.

A 4A Games már korábban bejelentette, hogy a jelenlegi generációs konzolokra, PS5-re és Xbox Series S/X-re is kiadja a Metro Exodus-t. Ma azonban kiderült, hogy a Metro Exodus - Enhanced Edition PC-re is kijön, méghozzá a három változat közül a legkorábban, tavasszal. A grafikai javulást hozó kiadás egyébként ingyenes lesz azok számára, akik rendelkeznek egy korábbi kiadással a programból.

A történet tekintetében a játék a Metro: Last Light eseményei után játszódik. A helyszín még mindig a posztapokaliptikus, nukleáris apokalipszisben elpusztult Föld, a főszereplő pedig továbbra is Artyom, aki az elmúlt években a moszkvai metróalagutakban berendezkedett emberiség egyik hősévé válva új kalandok után néz. Ebben felesége, Anna is a segítségére lesz, akivel részben a közös kinti jövő miatt vágnak neki a veszélyes kalandozásnak, egy speciális osztag társaságában. Az Aurora gőzmozdony fedélzetén elindulva tehát felkeresik a Volga folyót és az Urál hegységet, hátha odakint többen maradtak életben, azonban a posztapokaliptikus nászúton több veszély és csalódás éri majd a párost, mint amire számítottak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • fotolit #1
    "A grafikai javulást hozó kiadás..." Hova lehet ezt még tolni? Akinek bírta a gépe, annak már így is lélegzetelállító látványt nyújtott.