Ötvös Tibor

Bemutatkozott az Alien Rage

Az Alien Rage a City Interactive legújabb alkotása lesz.

Az eddig többnyire háborús FPS-eket készítő lengyel csapat most egy új műfajba kóstol bele. A Sniper: Ghost Warrior 3 megjelenéséig ugyanis még van pár év, de szeptemberben már jön is az Alien Rage, mely egy sci-fi FPS lesz. A játék PC mellett konzolokon is elérhető lesz 24-én.


Az Alien Rage története szerint évmilliók alatt az univerzumunkban kialakult egy igen ritka és értékes anyag, a Promethium, mely egész bolygók energiaellátását képes fedezni. A Földhöz legközelebb eső aszteroidán is megtalálható volt az anyag, melyet az emberiség azonnal Terraformált is. Időközben azonban egy idegen faj, a Vorus is meglelte a forrást és csatlakoztak a kitermeléshez.

Egy ideig minden ment a maga útján, békében megfért a két faj egymás mellett, ám a Vorusok végül úgy döntöttek, nem közösködnek. Így kitört a háború, melyben mi is részt veszünk. Feladatunk elpusztítani az egész aszteroidát, mivel ha a miénk nem lehet a Promethium, akkor senkié se legyen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Johnye840 #3
    Pedig nem tűnik ez olyan rossznak....
  • KRTuning #2
    "Feladatunk elpusztítani az egész aszteroidát, mivel ha a miénk nem lehet a Promethium, akkor senkié se legyen." Minden bizonnyal.
  • Gabe18 #1
    Gears of War FPS gondolom a jól megszokott City Interactive szerű B kategóriás megvalósítással.