Ötvös Tibor

Necromunda: Underhive War - újabb akció a WarHammer 40k világából

A Rogue Factor a Mordheim: City of the Damned után újabb játékot készít a WarHammer 40k univerzumban.

A Focus Home Interactive és a Rogue Factor nagyjából egy éve jelentette be a Necromunda: Underhive War címet kapott projektjüket, mely ismét a WarHammer 40k univerzumba kalauzolja el a játékost. A fejlesztők akkor még elég szűkszavúan nyilatkoztak a programról, azonban ma végre megérkezett az első trailer és ezzel jó pár információ is. A Necromunda: Underhive War egy körökre osztott taktikai RPG lesz és az azonos nevű táblajátékra épül.

A játék elején választhatunk, melyik bandát akarjuk iránytani és az élükön kell Hive City összes területét megszerezni magunknak. Jelenleg csak két ilyen csapatot mutattak be: az Escher csoport drogkereskedéssel foglalkozik, míg a Goliath hatalmas, erőnövelő szereket alkalmazó óriások. Minden harc előtt lehetőségünk lesz megadni, milyen eszközökkel és felszereléssel küldjük harcba a karaktereinket és ez fontos lesz a csata kimenetele szempontjából. A játék még nem kapott megjelenési dátumot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kipeti #2
    dögvész bandánál plazma fegyver érdekes
  • BrockSamson #1
    Maga az otlet tetszik. Igen sok jatek mutatta mar be a Space Marinek harcait, de alig van, ami a kaptarbolygok lakossagaval foglalkozott volna.
    Biztos kemeny az elet egy bolygon 10-20 nagyvarossal, amik egyenkent nepesebbek, mint az egesz Fold manapsag.