Ötvös Tibor

Homeworld: Deserts of Kharak trailer


Ismét megmutatta magát mozgásban is a Homeworld: Deserts of Kharak.

A Gearbox Software és a Blackbird Interactive január 20-án hozza vissza a köztudatba a méltán népszerű sci-fi-RTS, a Homeworld címet, mely egy, az előzményeket bemutató epizód lesz. Korábban már kaptunk egy trailert a projektből, ám ma érkezett egy friss, melyben a történetet tekinthetjük meg. A Homeworld: Deserts of Kharak január 20-án jelenik meg.

A hivatalos közlemény alapján a sztori az otthonunk haldoklik és Kharak sivatagjaiban felfedeznek egy anomáliát. Lehet, hogy Kharak pusztulásának oka a sivatagban található? A Coalition of the Northern Kiithid vezető tudósa, Rachel S'jet egy csapat élén indul el az ellenséges területre, hogy megvizsgálják az anomáliát és ezzel talán örökre megpecsételik az emberiség sorsát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • inkvisitor #2
    Ha jól emlékszem, csak az óriásdokk megépítése évtizedeket vett igényben. "It took year ..., decades to...". Szóval az, hogy Karan Sjet ott volt roncsokat feltáró expedíción, elég valószínűtlen. Valamint nem háborúskodtak, a roncsokat egy meghibásodott, nem a mélyűrt, hanem a bolygót pásztázó szonda találta meg. Elég szépen felülírták az eredeti történetet.
  • Tauri #1
    Nagyon várós!