Ötvös Tibor

Már készül a Far Cry 4

A Ubisoft több sikercímének következő részét is bejelentette.

A Ubisoft European vezetője, Alain Corre három játékról is elismerte egy mai interjúban, hogy dolgoznak rajta. A legfontosabb a Far Cry negyedik része, melyről csupán annyit árult el, hogy "dolgoznak rajta, valami fő a műhelyüknek". Emellett szóba került a régóta pihenőre vonult Prince of Persia is.

"Majd akkor jelentjük be, ha azt érezzük, hogy készen van. Mikor a készítők valami érdekessel tudnak majd szolgálni. Ez egyébként minden franchise esetében így van. Egyes dolgokon tovább dolgozunk mint másokon, De készülnek, ez a lényeg."

Végül pedig a Beyond Good & Evil 2 is megemlítésre került, mely szintén készül. Ugyanakkor arra a kérdésre, hogy miért készül ilyen sokáig minden, Alain azt válaszolta, hogy "igen, sokat dolgozunk rajtuk, mert ezek olyan címek, melyekkel nem lehet évente kijönni. De a végeredményen meglátszik majd a sok éves munka."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    csodálkoznék, ha a PoP-ből nem csinálnának ugyanolyan ticatjátékot, mint a Farcry-ból vagy az AC-ből. Mindenféle idióta tárgyak keresgélése, a józan ész szerinti képességek (a leütött ember félrehúzásához egy mágikus tetkóra volt szükség a farcry-ban, kinek az ötlete volt ez a hihetetlen faszság?) pontokkal való kiváltása, eszközök barkácsolása stb. hányni tudnék.