Ötvös Tibor

Az első PS3-as Diablo 3 képek

Tegnap leplezte le a Blizzard Entertainment a Diablo 3 PlayStation-változatát.

Akkor mindössze egy pár másodperces teaser jelent meg, melyben csak a játék logóját láthattuk. Ma azonban napvilágot láttak az első képek is, melyek a PS3-as változatból származnak. A grafika szinte egy az egyben egy high-end PC-s teljesítményét jeleníti meg, ám a hírek szerint a PS4-es verzió még szebb lesz.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide!

Éjszaka sokan meglepődtek, amikor a Blizzard megjelent a Sony konferencián és azon még jobban, hogy exkluzívak lesznek a játékaik. Ugyanakkor egyesek szerint hiba volt bejelenteni, hogy PS3-ra is készül a Diablo 3, mivel így a négyes gépet nem rohannak megvenni a fanatikus rajongók, mivel a jelenlegi generációra is elérhető lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NovaTerra #13
    A mai konzol piac nem az, mint 20 éve. Igen, akkor fejlesztettek konzolra. Szóval, ha bele akarsz kötni abba, amit írtam, akkor legyen igazad, visszatérnek. :/
  • sirpalee #12
    Elkezdeni nyitni? Mármint ismét visszatérni.
  • cateran #11
    Nem te szoktal olyan okossagokat beboffenteni, hogy milliardos hasznot hoz a WoW a Bli$$-nek es egyeb egbekialto baromsagok?:D
  • cateran #10
    Nem egeszen vilagos, hogy mibol gondolod, hogy utalom a konzolokat? Ezt mibol sikerult leszuri? Hogy a grafika nem eri el a high-end pc-s D3-at? Hat pedig nem...Vagy hogy az inventory hiperegyszeru? Hat az...de ettol miert utalnam a konzolokat?
  • cateran #9
    Nem kimondottan szar erzes, leven magasrol teszek ra, Sc-t sosem velemenyeztem, leven nem ismerem Viszont mint a WoWot, mind a Diablo szeriat igen igy -ellentetben veled- nem a vakvilagbol boffentem a velemenyem...de amugy NEKEM ne higgy el semmit (ja, megjegyeznem, hogy a Twilight sorozat is minden idok egyik legnagyobb bevetelet termelte a filmek kozt...jo-e?) hanem nezegess forumokat, velemenyezeseket a D3-rol vagy arrol a kurva sok jatekosrol wowban, ahol 8 serverrol is 30-40 perc mire osszeall 25 ember 1 lfr-re csucsidoben, reset utan..biztos nagy a tolongas, hmm? A serveren ahol az ismeroseim jatszanak meg olyan guildosszevonasok voltak, hogy ihaj, de volt olyan, hogy hordarol jott at allira 1 kompolett top guild, mert egyszeruen nem tudtak progresszelni, sem toboroznki emberhiany miatt
  • Etinger #8
    Természetesen. De az a vergődés nem kell amit ő is - többek között - csinál.
  • IMYke2.0.0.0 #7
    Azért, mert sokan benyelték a hype-ot (és eladta a korábbi részek minősége), azért még lehetnek pár( millió)an kiakadva a Blizzardra, nem?
  • Etinger #6
    Remélem tudsz aludni azzal a gondolattal, hogy a Diablo 3 PC eladási rekordokat döntött. Most gondolj bele, akármit is írsz, de ez a tény megváltoztathatatlan. Hiába trollkodsz, szidod a Blizzardot, kommenteled teli az összes Diablos, vagy StarCraftot érintő fórumot, akkor is tény marad, hogy anyagilag minden idők egyik, ha nem legsikeresebb játéka. Szar érzés, mi? :)
  • Etinger #5
    Mintha az éles simítás ki lenne kapcsolva. Amúgy a grafikát emlegetni Blizzard játékoknál "fail". Noha maga a dizájn mindig gyönyörű, de a textúrák többnyire gyatrák.
  • Tinman #4
    "A grafika szinte egy az egyben egy high-end PC-s teljesítményét jeleníti meg"

    Olyan rece van az ajtónál, hogy ez inkább rettegésre adhat okot szegény leendő PS4 Diablo játékosok számára, sem mint biztatás.

    Nyáron toltam le párszor D3-at, de ilyen recére nem emlékszem és nincs high end gépem!