Ötvös Tibor

Szeptemberben jön a Diablo 2: Resurrected

A Blizzard is a Microsoft rendezvényén mutatta be a Diablo 2: Resurrected megjelenési dátumát.

A jelek szerint az E3-tól távol maradó kiadók a Microsoft rendezvényét találták a legalkalmasabbnak arra, hogy a saját játékukról újabb információt osszanak meg a közönséggel. A Blizzard is így tett, hiszen a Diablo 2: Resurrected megjelenési dátumát is itt jelentették be. A játék szeptember 23-tól lesz elérhető.

A Diablo II: Resurrected összesen 7 karaktert kínál majd: Amazon, Barbár, Necromancer, Paladin, Varázslónő, Bérgyilkos, Druida. Ezen felül 7.1-es hangzást is kapunk. Aki azonban szeretné a klasszikus megvalósítással letudni a kalandot, az bármikor visszaválthat a 2000-es grafikára is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #7
    Egy D2 "overhaul" már kiáltott magáért, ugyanis máig a legnépszerűbb és legtöbbet játszott rész, etalon stb. (Nem szerintem/nekem, én kb. 10 éve játszottam vele utoljára.) És ezt véletlenül nagyon szépen meg is csinálták, ahogy kell. Az ára pedig... hát mindent annyiért árulnak, amennyiért megveszik... :D

    Az RMAH-ról lemaradtam, mert a megjelenése után kb. 7 évvel később kezdtem el a Diablo 3-mal játszani (nem tetszett, de azért a sztori miatt mégis nekiestem), viszont annak idején attól volt hangos minden gémer oldal, szerintem nincs olyan, aki nem hallott róla.
  • Relixo #6
    Inkább arról beszéljünk már,hogy hány ezer bőrt kell még lehúzni erről??
    És az is "EA" szintű pénz lehúzás a blizz részéről,hogy majd 15 ezer Huf-ba kerül egy a már rommá játszott játék csak azért kérnek ennyit mert rádobtak egy kis sminket....
    Legalább adták volna azoknak kedvezményesen akiknek már eleve régről megvolt a 2 és kiegészítői. Nem most ők is fizessenek egy konkrétan egy "eye-candy" kiadásért még egyszer.
    Azért ez minimum pofátlanság.

    Sorvadjon el a blizz ott ahol van a D3 kizsákmányolós real-money aukciós házával együtt(aki tolta vele kezdetektől tudja mire mondom). Remélem a D4-t legalább értelmesen megcsinálják és nem csak a pénzre mennek habzó szájjal ismét.
    Utoljára szerkesztette: Relixo, 2021.06.14. 16:58:02
  • wraithLord #5
    Az nem a rogue? Azt hívták régen annak. Igaz, csak az első részben volt, a többi részben az assassin áll hozzá legközelebb (vagy még az amazon a 2-ben).
    Majd a Diablo 4-ben megint lesz rogue.
  • asgh #4
    A Blizzard assassin rendes magyar fordítása: "rugó". :)
  • wraithLord #3
    Hát ja, de inkább orgyilkos, mint bérgyilkos. Ha az orgyilkos jelentését nézzük (főleg melléknévként használva), alapjába véve csak annyit jelent, hogy lesből, meglepetésszerűen támad. Ez az assassin karakter lényege a fantasykban általában. Intelligensen, tisztán, gyorsan, csendben nyír ki mindenkit. Persze van, hogy fizetségért cserébe, akkor lehet bérgyilkos.
    Egy orgyilkos lehet bérgyilkos (amennyiben ezt pénzért csinálja), és egy bérgyilkos lehet orgyilkos, amennyiben nem a gyilkosság brutalitása és látványossága (pl. járókelők orra előtt szitává lövés) a lényeg, hanem hogy csendben ki legyen iktatva a célpont.

    Valószínűleg nincs pontos megfelelője a két nyelvben ezeknek a dolgoknak, de nem értek hozzá.
  • Gabbbbbbbbbbbb #2
    Nem ragodnek ezen, az orvgyilkos szo sem 100%-ban ugyanaz, mint az assasin.
  • cateran #1
    Csaxolok, hogy az Assassin nem ber, hanem orvgyilkos
    "a murderer, especially one who kills a politically prominent person for fanatical or monetary reasons."
    Amugy az angolban a hitman ("a person who is paid to kill someone, especially for a criminal or political organization.") a bergyilkos
    (tenyleg felvehetnetek mar 1 embert, aki legalabb az altalanost elvegezte es neadjisten meg kulfoldiul is tud)