Ötvös Tibor

Felismeri a klasszikus mentéseit a Diablo II: Resurrected

A Diablo II: Resurrected felismeri majd a 20 évvel ezelőtti eredeti Diablo II mentéseit és használja is azokat.

A Diablo II: Resurrected elméletileg az idén jelenik meg és talán ez volt az egyetlen, értelmes bejelentés a BlizzCon idei rendezvényén. A játékkal kapcsolatban pedig kiderült az is, hogy akinek valahol ott lapulnak még a 20 évvel ezelőtti mentések, boldog lehet. Az új kiadás ugyanis felismeri a klasszikus Save fájlokat és alkalmazni is tudja.

A Diablo II: Resurrected összesen 7 karaktert kínál majd: Amazon, Barbár, Necromancer, Paladin, Varázslónő, Bérgyilkos, Druida. Ezen felül 7.1-es hangzást is kapunk. Aki azonban szeretné a klasszikus megvalósítással letudni a kalandot, az bármikor visszaválthat a 2000-es grafikára is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Caro #4
    Akkoriban azért még más volt a fejlesztői mentalitás, mint manapság.
  • wraithLord #3
    Gondolom, ha az update módosít valamit a játékmechanikán vagy úgy általában a játék "magján", akkor az előző verziós mentést vagy nem lehet használni, vagy beállítják, hogy ne lehessen betölteni, mert kiakasztja a játékot. A korai update-ek ilyen jellegűek, főleg, amikor még béta fázisban van egy adott játék (early access).

    A Diablo 2 viszont 20 év alatt már eléggé kiforrott, a Resurrectedben eszközölt fejlesztések valószínűleg csak a kinézetre vannak hatással, maga a játék ugyanaz.

    Valószínűleg itt is meg van adva, hogy melyik D2 verziótól kezdve tudod használni a karakteredet a D2R-ben.
    (Bár emlékeim szerint a D2 megjelenéskori verziójában létrehozott karaktert is be lehetett rakni a LoD-ba, és valószínűleg annak akármelyik verziójába, szóval ott a megjelenés után már csak tweak-ek történtek, jelentősebb módosítások nem. Persze lehet, hogy tévedek, 2010 előtt valamikor játszottam vele utoljára... lehet, hogy nem emlékszem jól.)
  • Zombee #2
    Ilyenkor nem értem, hogy van az, hogy egy játék frissítés után a saját mentését se ismeri fel többé. :)
  • takysoft #1
    Nagyon helyes!
    Így még könnyebben szanaszét lehet majd cheatelni :D