Az első PS3-as Diablo 3 képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mai konzol piac nem az, mint 20 éve. Igen, akkor fejlesztettek konzolra. Szóval, ha bele akarsz kötni abba, amit írtam, akkor legyen igazad, visszatérnek. :/
Elkezdeni nyitni? Mármint ismét visszatérni.
shaken, not stirred
Nem te szoktal olyan okossagokat beboffenteni, hogy milliardos hasznot hoz a WoW a Bli$$-nek es egyeb egbekialto baromsagok?😄
Nem egeszen vilagos, hogy mibol gondolod, hogy utalom a konzolokat? Ezt mibol sikerult leszuri? Hogy a grafika nem eri el a high-end pc-s D3-at? Hat pedig nem...Vagy hogy az inventory hiperegyszeru? Hat az...de ettol miert utalnam a konzolokat?
Nem kimondottan szar erzes, leven magasrol teszek ra, Sc-t sosem velemenyeztem, leven nem ismerem Viszont mint a WoWot, mind a Diablo szeriat igen igy -ellentetben veled- nem a vakvilagbol boffentem a velemenyem...de amugy NEKEM ne higgy el semmit (ja, megjegyeznem, hogy a Twilight sorozat is minden idok egyik legnagyobb bevetelet termelte a filmek kozt...jo-e?) hanem nezegess forumokat, velemenyezeseket a D3-rol vagy arrol a kurva sok jatekosrol wowban, ahol 8 serverrol is 30-40 perc mire osszeall 25 ember 1 lfr-re csucsidoben, reset utan..biztos nagy a tolongas, hmm? A serveren ahol az ismeroseim jatszanak meg olyan guildosszevonasok voltak, hogy ihaj, de volt olyan, hogy hordarol jott at allira 1 kompolett top guild, mert egyszeruen nem tudtak progresszelni, sem toboroznki emberhiany miatt
Természetesen. De az a vergõdés nem kell amit õ is - többek között - csinál.
Azért, mert sokan benyelték a hype-ot (és eladta a korábbi részek minõsége), azért még lehetnek pár( millió)an kiakadva a Blizzardra, nem?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Remélem tudsz aludni azzal a gondolattal, hogy a Diablo 3 PC eladási rekordokat döntött. Most gondolj bele, akármit is írsz, de ez a tény megváltoztathatatlan. Hiába trollkodsz, szidod a Blizzardot, kommenteled teli az összes Diablos, vagy StarCraftot érintõ fórumot, akkor is tény marad, hogy anyagilag minden idõk egyik, ha nem legsikeresebb játéka. Szar érzés, mi? 😊
Mintha az éles simítás ki lenne kapcsolva. Amúgy a grafikát emlegetni Blizzard játékoknál "fail". Noha maga a dizájn mindig gyönyörû, de a textúrák többnyire gyatrák.
"A grafika szinte egy az egyben egy high-end PC-s teljesítményét jeleníti meg"
Olyan rece van az ajtónál, hogy ez inkább rettegésre adhat okot szegény leendõ PS4 Diablo játékosok számára, sem mint biztatás.
Nyáron toltam le párszor D3-at, de ilyen recére nem emlékszem és nincs high end gépem!
Olyan rece van az ajtónál, hogy ez inkább rettegésre adhat okot szegény leendõ PS4 Diablo játékosok számára, sem mint biztatás.
Nyáron toltam le párszor D3-at, de ilyen recére nem emlékszem és nincs high end gépem!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem kell õt észérvekkel bombázni, csak a konzolutálat beszél belõle.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Például a japánok szeretik a hentelõs játékokat, de pécén nem játszanak max. visual novel-el.
Meg egyébként Blizzardnak is egyszer el kell kezdenie nyitnia a konzolok felé. Elég nagy piacot mellõztek eddig.
Meg egyébként Blizzardnak is egyszer el kell kezdenie nyitnia a konzolok felé. Elég nagy piacot mellõztek eddig.
Ugyan szvsz a D3 az evtized egyik legnagyobb buktaja minosegileg, de ez a grafika itt igencsak kurva messze van a high-end pcstol...Arrol nem is szolva, hogy a fanatikusok (vannak meg?😄) mar reg megvettek pc-re, mi a halal faszanak rohannanak ezert ps4-ert? Vagy akar 3-ert? Jah, amugy meg ettol az inventorytol elfogott egyreszt a rohogogorcs (azert az a pc-s verzioban sem volt a komplexitas csucsa, de ez...😄) masreszt meg a szanalkozas.😛