Ötvös Tibor

Crysis 3: a 7 Csoda ötödik része


Folytatódik a Crysis 3 7 Csoda nevet viselő trailer-sorozata.

Ezúttal az ötödik jelenetet hozta nyilvánosságra a Crytek, mely a Tökéletes fegyver elnevezést kapta. Ebben azt láthatjuk, hogy hősünk mennyire használja ki a ruha adta előnyöket illetve a különböző, az útjába kerülő fegyvereket. Mindenesetre kérdés, hogy valóban ennyire pörgős lesz a játék vagy ezt kifejezetten a trailer kedvéért készítették el.


Jó hír viszont, hogy a PSN hálózaton mától elérhető a Crysis 3 bétája, melyben a multit lehet tesztelgetni. Természetesen mi is rávetettük magunkat, az élményeinket pedig hamarosan megosztjuk mindenkivel. A Crysis 3 február 21-én jelenik meg.

2047-et írunk, 23 év telt el az első bevetésünk és a Nanosuit 2.0 felvétele óta. A C.E.L.L. (Crynet Enforcement and Local Logistics), egy magántársaság, mely azonban az amerikai kormány felhatalmazásával működhet nagyon szeretné megszerezni a ruhánkat és így attól sem riadnak vissza, hogy egy Nanobúrával zárják el a külvilágtól New Yorkot. Közben felbukkannak a dühös idegenek is, akik nem a ruhánkra, hanem a fejünkre pályáznak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IMYke2.0.0.0 #4
    Ez pont azt jelenti, hogy konzolra van optimalizálva - erős képzavarral: mér egy erősebb tudományos számológép is erősebb, mint a konzolok.
  • tomboy013 #3
    A C2-t egy ratyi 4 éves laptoppal vittem végig, ne mondd már hogy nem volt optimalizálva...
  • Kalman11 #2
    PC-re is elég jól van optimalizálva, nekem 2GHz-es processzorral, 2GB RAM-mal és egy HD5450-el megy gamer beállításon szaggatás nélkül
  • Ender Wiggin #1
    ahhoz elég nagy arc kell, hogy ezeket csodának hívják...
    főleg, mert majd megint konzolra optimalizált lesz, mint a C2.