Ötvös Tibor

Frank Darabont és a Rockstar harca

Frank Darabont megtapasztalhatta, milyen is amikor a Rockstar dühbe gurul.

A híres rendező ugyanis egy új, LA Noir címet viselő sorozatot készített, mely elég érdekesnek tűnik. Ám a Rockstar rögtön megjelent a készítőknél és követelték a cím megváltoztatását. "LA Noir lett volna a címe és John Buntin regényén alapult volna" - kezdte a direktor.



"De a videojáték cég, mely rendelkezik egy LA Noire című alkotással megfenyegetett, hogy a szart is kiperli belőlem, a TNT-ből és minden Hollywood-i cégből, aminek köze van ehhez. És több milliárd dollár áll rendelkezésükre ehhez. Így megváltoztattuk a címet és jelen állás szerint Lost Angeles lesz az elnevezés."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #13
    A bejelentés egy dolog, de ha egyből le is védik...
  • galocza #12
    ahogy írtam, én szerettem volna, ha igazad van...
    de akármikor is kezdte írni, az az érdekes, hogy mikor lett ismert a cím. mind könyveknek mind filmeknek mind játékoknak többször van munkacíme mint nincs. a játék címe 2005ben ismert lett a könyvé 2009ben (NA JÓ, TÁN 2008BAN, HA KORÁN KEZDTÉK PROMOTEÁLNI - na hogy én mikor nyomtam caps lockot - bocsi).
    (nem számít, de a játék fejlesztésének története valami 2001-ig nyúlik vissza asszem egyébként.)
  • cateran #11
    Ezt igy nem merheted, mert ki a fene tudja mikor kezdte el irni a szerzo a konyvet? Igaz, hogy 2009-ben lett kiadva, de nem tudni mikor kezdett bele...lehet 2 het alatt hozta ossze, lehet 8 even at babusgatta. A megjelenes datuma a lenyeges, mert hiaba jelent be valaki valamit (mar a jatekiparban) az kozben kaphat 1 cancelt is siman. A megjelenes pedig 2009 utani (nem is kicsit..hiaba jelentettek be 2005-ben, meg hogy majd jon 2006-ban, csak 2011-ben jelent meg
    (Release date(s)
    PlayStation 3 & Xbox 360
    NA 17 May 2011[6]
    AU 19 May 2011[7]
    EU 20 May 2011[8]
    JP 7 July 2011[9]
    Microsoft Windows
    NA 8 November 2011
    EU 11 November 2011[10]
    AU 11 November 2011) Mar ha hinni lehet a wikinek.
    Mondjuk igazabol tokmindegy nekem, csak bassza a csorom, amikor ilyen szarsagon agonizal valaki. Mostantol senki sem hasznalhatja a Los Angeles es a noir(e) szavakat egyutt..ami -nekem- kimeriti a pocsek vicc kategoriat.
  • galocza #10
    de szerettem volna ha igazad van... de nincs.
    lehet, a regény előbb jelent meg, de a játék címe 2005tőé nyilvános volt.
    http://uk.gamespot.com/news/team-bondi-announces-ps3-game-6129334
  • Etinger #9
    Amennyire jó játékaik vannak, annyira sablonos az egész cég arculata... üzletpolitikája. Bár nem tudom persze a kiadó mennyire szól ebbe bele.

    Annyi biztos, hogy pl a GTA esetén a főszereplő suttyósága számomra mindig kétes érzéseket ébresztett a sorozattal szemben. De ha szarok az egészre, a küldetésekre, a szereplőkre.. akkor mindig jól szórakoztam :)

    Csak a Mafia szintjén nekem egyik rész sem ütötte meg... (szubjektív)
    A Max Payne nálam meg = Remedy.
  • sempron07 #8
    És tényleg.
    Megbocsájthatatlanul jó lett!!! :D
  • Ender Wiggin #7
    a rockstar a legsemmirekellőbb cég. A Max Payne 3-at nem tudom megbocsátani.
  • Shiwo #6
    gondolom régen nem foglalkoztak azzal, hogy tök hasonló címmel jelennek meg dolgok, így nem védették le a nevet.. a Rockstar meg valszeg súlyos milliókat leperkált azért, hogy mások ne használhassák a nevet.. így valamilyen szinten még jogos is a dolog... az más kérdés, ha a film a játék hírnevét akarná meglovagolni ezzel a névvel, és ne adj isten sikeres is lesz a film, akkor az ugyan úgy visszahatna a játékra, hisz biztos sok idióta lenne, aki úgy gondolná "némá, ennek a játéknak biztos köze van ahhoz a jó filmhez, vegyük meg"

    persze itt nem a magyar vásárlókra gondolok...
  • cateran #5
    Szerintem meg kapjak be:D Az eredeti mu cime (a konyve)L.A. Noir. Kb semmilyen jogalapot nem latok arra, hogy pattogjanak, foleg mert a konyv elobb volt, mint a jatek, a sorozat meg azon alapult volna.
  • FL Zoli #4
    Rockstart folyamatosan perlik ilyen-olyan okból, kicsit ők is pattoghatnak...