13
-
#13 A bejelentés egy dolog, de ha egyből le is védik... -
galocza #12 ahogy írtam, én szerettem volna, ha igazad van...
de akármikor is kezdte írni, az az érdekes, hogy mikor lett ismert a cím. mind könyveknek mind filmeknek mind játékoknak többször van munkacíme mint nincs. a játék címe 2005ben ismert lett a könyvé 2009ben (NA JÓ, TÁN 2008BAN, HA KORÁN KEZDTÉK PROMOTEÁLNI - na hogy én mikor nyomtam caps lockot - bocsi).
(nem számít, de a játék fejlesztésének története valami 2001-ig nyúlik vissza asszem egyébként.) -
cateran #11 Ezt igy nem merheted, mert ki a fene tudja mikor kezdte el irni a szerzo a konyvet? Igaz, hogy 2009-ben lett kiadva, de nem tudni mikor kezdett bele...lehet 2 het alatt hozta ossze, lehet 8 even at babusgatta. A megjelenes datuma a lenyeges, mert hiaba jelent be valaki valamit (mar a jatekiparban) az kozben kaphat 1 cancelt is siman. A megjelenes pedig 2009 utani (nem is kicsit..hiaba jelentettek be 2005-ben, meg hogy majd jon 2006-ban, csak 2011-ben jelent meg
(Release date(s)
PlayStation 3 & Xbox 360
NA 17 May 2011[6]
AU 19 May 2011[7]
EU 20 May 2011[8]
JP 7 July 2011[9]
Microsoft Windows
NA 8 November 2011
EU 11 November 2011[10]
AU 11 November 2011) Mar ha hinni lehet a wikinek.
Mondjuk igazabol tokmindegy nekem, csak bassza a csorom, amikor ilyen szarsagon agonizal valaki. Mostantol senki sem hasznalhatja a Los Angeles es a noir(e) szavakat egyutt..ami -nekem- kimeriti a pocsek vicc kategoriat. -
galocza #10 de szerettem volna ha igazad van... de nincs.
lehet, a regény előbb jelent meg, de a játék címe 2005tőé nyilvános volt.
http://uk.gamespot.com/news/team-bondi-announces-ps3-game-6129334 -
Etinger #9 Amennyire jó játékaik vannak, annyira sablonos az egész cég arculata... üzletpolitikája. Bár nem tudom persze a kiadó mennyire szól ebbe bele.
Annyi biztos, hogy pl a GTA esetén a főszereplő suttyósága számomra mindig kétes érzéseket ébresztett a sorozattal szemben. De ha szarok az egészre, a küldetésekre, a szereplőkre.. akkor mindig jól szórakoztam :)
Csak a Mafia szintjén nekem egyik rész sem ütötte meg... (szubjektív)
A Max Payne nálam meg = Remedy. -
sempron07 #8 És tényleg.
Megbocsájthatatlanul jó lett!!! :D -
Ender Wiggin #7 a rockstar a legsemmirekellőbb cég. A Max Payne 3-at nem tudom megbocsátani. -
#6 gondolom régen nem foglalkoztak azzal, hogy tök hasonló címmel jelennek meg dolgok, így nem védették le a nevet.. a Rockstar meg valszeg súlyos milliókat leperkált azért, hogy mások ne használhassák a nevet.. így valamilyen szinten még jogos is a dolog... az más kérdés, ha a film a játék hírnevét akarná meglovagolni ezzel a névvel, és ne adj isten sikeres is lesz a film, akkor az ugyan úgy visszahatna a játékra, hisz biztos sok idióta lenne, aki úgy gondolná "némá, ennek a játéknak biztos köze van ahhoz a jó filmhez, vegyük meg"
persze itt nem a magyar vásárlókra gondolok... -
cateran #5 Szerintem meg kapjak be:D Az eredeti mu cime (a konyve)L.A. Noir. Kb semmilyen jogalapot nem latok arra, hogy pattogjanak, foleg mert a konyv elobb volt, mint a jatek, a sorozat meg azon alapult volna. -
FL Zoli #4 Rockstart folyamatosan perlik ilyen-olyan okból, kicsit ők is pattoghatnak... -
#3 Szeretem R*-t.
Teljesen igazuk van... L.A. Noir = R* játék.
Ha F. Darabont-nak kell a név, perkáljon, vagy váltson címet, ahogy meg is tette. Különben be lesznek perelve az anyjukba. Teljesen jogos! -
sempron07 #2 ! (kezem a magasban) :) (Ritka pár játékstúdió között van, aki még -szinte- nem csinált rossz játékot, mint pl.: Valve, Blizzard, Rockstar, stb.)
De szubjektívan is nézve, ha nem tetszik nekik, hogy más is használja a nevet, megtehetik, hogy a sz*rt is megpróbálják kiperelni belőle, jogában áll.
Bár ha tényleg ennyi minden volt már, nem tudom miért akadtak fent ezen. :) -
galocza #1 na jó, átmásolom ide is okulásotokra:
barátnőm, wiki szerint volt:
1 film grand theft auto címmel
1 regény the midnight club címmel
4 film, 3 sorozat és két dal manhunt címmel
1 divatcég red or dead névvel
persze mind korábban mint a rockstar játékok. tovább nem nézem, csak a nevesebb dolgaikra kerestem rá.
tegye fel a kezét, aki szereti a rockstart.