Frank Darabont és a Rockstar harca
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ahogy írtam, én szerettem volna, ha igazad van...
de akármikor is kezdte írni, az az érdekes, hogy mikor lett ismert a cím. mind könyveknek mind filmeknek mind játékoknak többször van munkacíme mint nincs. a játék címe 2005ben ismert lett a könyvé 2009ben (NA JÓ, TÁN 2008BAN, HA KORÁN KEZDTÉK PROMOTEÁLNI - na hogy én mikor nyomtam caps lockot - bocsi).
(nem számít, de a játék fejlesztésének története valami 2001-ig nyúlik vissza asszem egyébként.)
de akármikor is kezdte írni, az az érdekes, hogy mikor lett ismert a cím. mind könyveknek mind filmeknek mind játékoknak többször van munkacíme mint nincs. a játék címe 2005ben ismert lett a könyvé 2009ben (NA JÓ, TÁN 2008BAN, HA KORÁN KEZDTÉK PROMOTEÁLNI - na hogy én mikor nyomtam caps lockot - bocsi).
(nem számít, de a játék fejlesztésének története valami 2001-ig nyúlik vissza asszem egyébként.)
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Ezt igy nem merheted, mert ki a fene tudja mikor kezdte el irni a szerzo a konyvet? Igaz, hogy 2009-ben lett kiadva, de nem tudni mikor kezdett bele...lehet 2 het alatt hozta ossze, lehet 8 even at babusgatta. A megjelenes datuma a lenyeges, mert hiaba jelent be valaki valamit (mar a jatekiparban) az kozben kaphat 1 cancelt is siman. A megjelenes pedig 2009 utani (nem is kicsit..hiaba jelentettek be 2005-ben, meg hogy majd jon 2006-ban, csak 2011-ben jelent meg
(Release date(s)
PlayStation 3 & Xbox 360
NA 17 May 2011<6>6>
AU 19 May 2011<7>7>
EU 20 May 2011<8>8>
JP 7 July 2011<9>9>
Microsoft Windows
NA 8 November 2011
EU 11 November 2011<10>10>
AU 11 November 2011) Mar ha hinni lehet a wikinek.
Mondjuk igazabol tokmindegy nekem, csak bassza a csorom, amikor ilyen szarsagon agonizal valaki. Mostantol senki sem hasznalhatja a Los Angeles es a noir(e) szavakat egyutt..ami -nekem- kimeriti a pocsek vicc kategoriat.
(Release date(s)
PlayStation 3 & Xbox 360
NA 17 May 2011<6>6>
AU 19 May 2011<7>7>
EU 20 May 2011<8>8>
JP 7 July 2011<9>9>
Microsoft Windows
NA 8 November 2011
EU 11 November 2011<10>10>
AU 11 November 2011) Mar ha hinni lehet a wikinek.
Mondjuk igazabol tokmindegy nekem, csak bassza a csorom, amikor ilyen szarsagon agonizal valaki. Mostantol senki sem hasznalhatja a Los Angeles es a noir(e) szavakat egyutt..ami -nekem- kimeriti a pocsek vicc kategoriat.
de szerettem volna ha igazad van... de nincs.
lehet, a regény elõbb jelent meg, de a játék címe 2005tõé nyilvános volt.
http://uk.gamespot.com/news/team-bondi-announces-ps3-game-6129334
lehet, a regény elõbb jelent meg, de a játék címe 2005tõé nyilvános volt.
http://uk.gamespot.com/news/team-bondi-announces-ps3-game-6129334
Amennyire jó játékaik vannak, annyira sablonos az egész cég arculata... üzletpolitikája. Bár nem tudom persze a kiadó mennyire szól ebbe bele.
Annyi biztos, hogy pl a GTA esetén a fõszereplõ suttyósága számomra mindig kétes érzéseket ébresztett a sorozattal szemben. De ha szarok az egészre, a küldetésekre, a szereplõkre.. akkor mindig jól szórakoztam 😊
Csak a Mafia szintjén nekem egyik rész sem ütötte meg... (szubjektív)
A Max Payne nálam meg = Remedy.
Annyi biztos, hogy pl a GTA esetén a fõszereplõ suttyósága számomra mindig kétes érzéseket ébresztett a sorozattal szemben. De ha szarok az egészre, a küldetésekre, a szereplõkre.. akkor mindig jól szórakoztam 😊
Csak a Mafia szintjén nekem egyik rész sem ütötte meg... (szubjektív)
A Max Payne nálam meg = Remedy.
És tényleg.
Megbocsájthatatlanul jó lett!!! 😄
Megbocsájthatatlanul jó lett!!! 😄
a rockstar a legsemmirekellõbb cég. A Max Payne 3-at nem tudom megbocsátani.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
gondolom régen nem foglalkoztak azzal, hogy tök hasonló címmel jelennek meg dolgok, így nem védették le a nevet.. a Rockstar meg valszeg súlyos milliókat leperkált azért, hogy mások ne használhassák a nevet.. így valamilyen szinten még jogos is a dolog... az más kérdés, ha a film a játék hírnevét akarná meglovagolni ezzel a névvel, és ne adj isten sikeres is lesz a film, akkor az ugyan úgy visszahatna a játékra, hisz biztos sok idióta lenne, aki úgy gondolná "némá, ennek a játéknak biztos köze van ahhoz a jó filmhez, vegyük meg"
persze itt nem a magyar vásárlókra gondolok...
persze itt nem a magyar vásárlókra gondolok...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Szerintem meg kapjak be😄 Az eredeti mu cime (a konyve)L.A. Noir. Kb semmilyen jogalapot nem latok arra, hogy pattogjanak, foleg mert a konyv elobb volt, mint a jatek, a sorozat meg azon alapult volna.
Rockstart folyamatosan perlik ilyen-olyan okból, kicsit õk is pattoghatnak...
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Szeretem R*-t.
Teljesen igazuk van... L.A. Noir = R* játék.
Ha F. Darabont-nak kell a név, perkáljon, vagy váltson címet, ahogy meg is tette. Különben be lesznek perelve az anyjukba. Teljesen jogos!
Teljesen igazuk van... L.A. Noir = R* játék.
Ha F. Darabont-nak kell a név, perkáljon, vagy váltson címet, ahogy meg is tette. Különben be lesznek perelve az anyjukba. Teljesen jogos!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
! (kezem a magasban) 😊 (Ritka pár játékstúdió között van, aki még -szinte- nem csinált rossz játékot, mint pl.: Valve, Blizzard, Rockstar, stb.)
De szubjektívan is nézve, ha nem tetszik nekik, hogy más is használja a nevet, megtehetik, hogy a sz*rt is megpróbálják kiperelni belõle, jogában áll.
Bár ha tényleg ennyi minden volt már, nem tudom miért akadtak fent ezen. 😊
De szubjektívan is nézve, ha nem tetszik nekik, hogy más is használja a nevet, megtehetik, hogy a sz*rt is megpróbálják kiperelni belõle, jogában áll.
Bár ha tényleg ennyi minden volt már, nem tudom miért akadtak fent ezen. 😊
na jó, átmásolom ide is okulásotokra:
barátnõm, wiki szerint volt:
1 film grand theft auto címmel
1 regény the midnight club címmel
4 film, 3 sorozat és két dal manhunt címmel
1 divatcég red or dead névvel
persze mind korábban mint a rockstar játékok. tovább nem nézem, csak a nevesebb dolgaikra kerestem rá.
tegye fel a kezét, aki szereti a rockstart.
barátnõm, wiki szerint volt:
1 film grand theft auto címmel
1 regény the midnight club címmel
4 film, 3 sorozat és két dal manhunt címmel
1 divatcég red or dead névvel
persze mind korábban mint a rockstar játékok. tovább nem nézem, csak a nevesebb dolgaikra kerestem rá.
tegye fel a kezét, aki szereti a rockstart.