Ötvös Tibor

Friss Dead Island: Riptide infók

Friss információk láttak napvilágot a Dead Island folytatásából, mely a Riptide alcímet kapta.

A sikeres zombis játék második részében Palanai szigetére jutunk el, mely sokkal sötétebb és rémisztőbb lesz, mint az első rész csillogó-villogó helyszíne. És nem csak ebben fog különbözni a két hely. Anno Banoin mindenhol az emberek alkotta épültekbe, járművekbe botlottunk, ezúttal azonban a természet vesz majd körbe minket. Dzsungelek, mocsarak, vízesések - emberi jelenlétnek semmi nyomát nem találjuk majd.

Az első rész négy szereplője visszatér a második részben, ám a bejelentés szerint kapunk egy ötödik alakot is, akiről azonban még szinte semmit nem árult el a csapat. Azt azonban közölték, hogy számos új rendszer jelenik meg, melyek közül a fegyverhasználatot emelték ki. A játék követni fogja, hogy mely fegyvert mennyiszer használjuk és specializálódhatunk is ezek irányába.

A Dead Island: Riptide jövőre jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #2
    Én meg egy ironman módnak örülnék, ahol a zombik sokkal erősebbek mint alapban, ellenben nem termelődnek újra. Ha meglátok 1 zombit lehessek bátor, ha meglátok kettőt akkor kicsit óvatos legyek, 4nél már aggódjak, nagyobb tömeg elől meg meneküljek mert esélyem sincs robbanószerek nélkül.

    Ez így opcionálisan eléggé megnövelné az élvezeti értékét a játéknak.
  • Bendzs #1
    Remélem a checkpoint rendszert eltörlik, és egy normális mentésrendszert iktatnak a helyére, (ami mondjuk nem a zombiroham közepén találja ki, hogy menteni kéne, és az eldobált fegyverek, mivel nincsenek az inventoryban, elvesznek)...