Ötvös Tibor

Anna - egy újabb horror-FPS


Új horrorjáték mutatkozott be, mely a Steam oldalán lát majd napvilágot.

A simán csak Anna nevet kapott alkotás egy horror-FPS lesz, mely a készítők szerint az emberi lélek legmélyebb bugyraiba vezeti el a játékost. A történetről nem sokat tudunk, de az biztos, hogy egy erdőben leszünk majd és a karakter sötét múltját kell megismernünk.


A helyszínek folyamatosan változnak, a fejtörők is állandóan nehezednek és így folyamatos lesz a kihívás. Ráadásul a mentális állapotunkra is oda kell figyelni, mert simán megőrülhetünk, ha nem vigyázunk. Az Anna már elérhető, ráadásul most kedvezményesen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Alfonzso #3
    Szerintem az "új" jelzőt arra értette hogy steam-en új, mert elvileg mikor megjelent steamen nem lehetett megvenni... javíts ki ha tévednék :P.
  • sad1976 #2
    a legrövidebb idő ami alatt végiglehet vinni az fél óra!és nem erdőben hanem egy régi házban játszódik. ahova először be kell jutni. utána meg ki..akkor meg minek ment be? 1 havernak tunglen keresztül levezényeltem mit csináljon kezdéstől.ott jött ki a kb 35 perc. mindez úgy hogy én még "csak"a padláson bolyongtam .1xre toltuk.vagyis én kezdtem hamarabb vagy 2 órával utolérjen azért segítettem. a játékmenet és a végigjátszás is menet közben változik. ha rögtön tudod mit hogy kell akkor kijön a fél óra.és jó pár feladatot is kihagy úgy. nem "őrül" meg menet közben .a sok molyolástól mire rájön mit hogyan..
  • Geckoo2500 #1
    "Új" haha. Már egy jóideje kint van (lehet hogy eddig csak béta volt, erről nem vagyok 100%-ig biztos)