Ötvös Tibor

A generáció legjobbja lehet a WWE '13

A pankráció sokak szemében egy nevetséges komédia, ám az ál-verekedések milliós rajongótáborral bírnak és épp ezt a réteget szolgálja ki évről évre a THQ. A WWE széria minden évben nagy sikert arat a játék aktuális kiadásával és a látottak alapján az idei résszel sem lesz ez másként.

A WWE '13 ugyanis számos újdonságot tartalmaz majd - legalábbis a fejlesztők ezt állítják. Az első, hogy nyolc kultikus harcost visszahoznak, akik egyébként saját kiadást is kapnak majd. Így hosszú idő után visszatér - többek között - The Rock, Stone Cold és Bret Hart is. Ráadásul mindegyikük életpályáját végig is játszhatjuk, kronológiai sorrendben.



Akit azonban a ma sztárjai érdekelnek, azok is elégedettek lehetnek, hiszen mindenki itt lesz, aki számít ma ebben a sportban. Speciális vendégként pedig Mike Tyson is felbukkan egy mérkőzés elejéig. Minden harcos nevét és arcát adta a játékhoz és mindenki a saját hangján szólal meg, de ez eddig is így volt.

A tavaly sikerrel bemutatkozó mód, a Create-An-Arena is visszatér ám ezúttal már tényleg mindent mi tervezhetünk meg. Tavaly ugyanis voltak megkötések (például nem változtathattuk meg a belépő helyszínét), ám most már teljesen szabad kezet kapunk. És már szabadon tervezhetjük meg az itt megrendezésre kerülő mérkőzéseket is.



A tavalyi kiadásból kimaradt asztali "kivégzések" és a különleges bírói megmozdulások is visszatértek. A grafika természetesen fejlődött és a harcosok is új mozgásokat kaptak. Mindenki bír egyedi megmozdulással, melyek nagyon látványosak és brutálisak is egyben.

A WWE '13 továbbra is csak konzolokra jelenik meg, a THQ nem látja értelmét egy PC-s portnak. A játék október 30-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!