Ötvös Tibor

Bemutatkozott a Call of Duty: Black Ops II zombi-módja

Végre, hosszas titkolózás után tegnap hivatalosan is leleplezték a Call of Duty: Black Ops II egyik legjobban várt modját.

A Treyarch anno a World at War egyik multis játékmódjaként vetette be a zombikat, mellyel elég nagy sikert aratott. Épp ezért nem meglepő, hogy a Black Ops-ban is visszatért a lehetőség, ám itt kaptunk egy elég komoly újítást: elnökökkel kellett irtanunk a zombikat.

A Black Ops II kapcsán is sokszor felmerült már ez a lehetőség, melyet azonban eleinte a fejlesztők nem erősítettek meg. Tegnap azonban végre hivatalosan is leleplezték a modot, melyben ismét lesz pár újítás is. Ezt azonban csak azok élvezhetik majd, akik a Black Ops II Hardened Editiont előrendelték már.


A fejlesztők szerint a zombi-mód egy minden eddiginél nagyobb térképen játszódik majd. Jó hír, hogy a ko-op játéklehetőség mellett szólóban is játszhatunk majd. Ráadásul a Survival mellett kapunk egy teljesen új játékmódot is, mely a Grief nevet kapta.

Ebben két négy fős csapat játszik majd egymás ellen, akiket ugyanarra a pályára dob majd ki a gép. Érdekesség, hogy egymást nem lőhetik le a játékosok, csak a zombikban és a környezetben tehetnek kárt, ám így is kellemetlen perceket okozhatunk az ellenfeleinknek. Az a csapat győz, amely tovább életben tud maradni.

A zombi-módban négy új játszható karaktert kínál majd, melyek között végre lesz egy női is és természetesen az "alap" zombik mellett különleges képességekkel ellátott élőhalottak is ránk törnek majd. A Black Ops II november 13-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!