Ötvös Tibor

17 játékot tartalmaz a Command & Conquer: The Ultimate Collection

Hamarosan valóra válik minden Command & Conquer rajongó álma.

Az Electronic Arts ugyanis a mai napon jelentette be, hogy hamarosan elérhető lesz a Command & Conquer: The Ultimate Collection címet kapott csomag, melyben 17 Command & Conquer játék lesz elérhető. Így egyszerre kapjuk meg a következőket: Command & Conquer, The Covert Operations, Red Alert, Red Alert Counterstrike, Red Alert The Aftermath, Tiberian Sun, Tiberian Sun Firestorm, Red Alert 2, Red Alert Yuri's Revenge, Renegade, Generals, Generals Zero Hour, Tiberium Wars, Kane's Wrath, Red Alert 3, Red Alert 3 Uprising és a Tiberian Twilight.



Mellette kapunk egy Best of Command & Conquer zenei válogatást, a dobozos változat vásárlói egy vázlatcsomagot és lehetőséget, hogy részt vegyenek a Generals 2 béta-tesztelésében. A Command & Conquer: The Ultimate Collection októberben jelenik meg csak PC-re.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • OzI20 #9
    dgr
  • Zombee #8
    Már a First Decadeból telepítve is fut szépen 64bites Windows 7-en a Generals, nem lehet gond.
    A Red Alert 2 is jól működik, az eredeti verzió már kissé túlpörgött egy Sempron 3100+ procival is nálam anno, játszhatatlan volt.
  • gumibéka #7
    Ezt írják az egyik random gugli oldalon: "All 17 classic games have been updated to support Windows 7/Windows Vista. Find the full list after the jump, along with details of the Ultimate Edition's included bonuses." Szóval ha jól értem fel lesznek készítve új Windowsra.
  • torcipepe #6
    arról nincs infó, hogy tuningolnak-e rajta windows támogatás tekintetében?
    csak mert nem kellene úgy járni a régi részekkel, mint ahogy én jártam pár hete a generals-al, hogy win7-en baszik futni, bármilyen kompatibilitási módot is kapcsolok be neki.
  • gumibéka #5
    Huhh mióta várok egy ilyet. És lesz dobozos verzió is :) Ugyan nálunk lehet-e majd kapni?
  • Merces #4
    most kapsz egy +
  • Zombee #3
    Mit keresne az a Generals 2-ben? Más világ, más kor.

    A Tiberian Sun amúgy valóban ingyenes lett, ahogy a C&C és a Red Alert első része is. Én a First Decade kiadást vettem meg 1990-ért két éve, abban benne van minden, ami számít a C&C univerzumban nekem. Igaz, hogy nincs Red Alert 3 és C&C 3-4. rész, de annyira nem is hiányzik, ha előveszem, úgyis csak a Red Alert 2 és a Generals megy, de kiegészítőkkel együtt már ezért a kettőért is megérte az árát.
  • KRTuning #2
    A teljes TS itt is fentvan sg.hu-n, legálisan letölthető. De hogy visszahozzák-e CABALt valahogy kétlem. De úgy legyen.
  • Jagdgeschwader #1
    A kedvenc részem a T.S. Firestorm volt, azt hiszem CABAL miatt. Remélem a Generals második részében is szerepeltetik! Apropó, az első pár rész ingyenesen letölthető, nem? Mármint legálisan!